Author Topic: Nepojasnjeno  (Read 97632 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Nepojasnjeno
« Reply #45 on: May 29, 2009, 09:50:22 PM »
Škorpijonka, če gre predvsem za občutke na glavi, si morda v theti pa se ne zavedaš. Ščemenje po glavi je eden izmed znakov, da si v theti. Lahko pa gre za angelčke, kot ti je povedala Nensi.

:-* Gaja

A-a, ne, ni to. Ločim uno ščemenje od tega. Ni isto. Tole je dejansko površinsko in čutim, kot bi se me nekdo narahlo dotikal.
In to se mi dogaja že par meseev skupaj. Najprej sem mislila, da sem jaz malo nora. Zamenjam mehčalce, šampone, nikjer niti sledu o kakšni alergiji ali kaj podobnega. Kar ne neha.  ???
Najbolj se občuti na goli koži, zdaj ko imam kratke rokave. Včasih pa tudi čez obleko.

Srbi in žgačka me predvsem po rokah, zgornjem elu hrbta (kot bi te nekdo trepljal) in pa po glavi.

Punce poznate tisto, ko se vam v gumico od las ujame kakšen las in čutiš? No, to je isto.  Pa imam spuščene lase, lepo ravne.

Da imam koga na obisku? Hmm?  ???

V glavnem, nikomur se ne pojavlja nič podobnega?

Jaz te vidim kot izredno senzibilno na energijskem nivoju in skozenj čutiš in komuniciraš z nevidnim svetom.
Lepo bodi in prepusti enetgiji da teče.  :)

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #46 on: May 30, 2009, 05:27:09 PM »
Joj, hvala vam lepa za vsa ta mnenja. Sem kar malo pomirjena.
Lep dan vsem! Super ste. ne vem, kaj bi brez vas.  :-* ang:

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #47 on: June 07, 2009, 08:32:55 AM »
Moja prijateljica je včeraj na notranji strani šipe zagledala X. Kot da bi nekdo z malo mastnim prstom potegnil po šipi. Ker nima malih otrok, me je prosila, da zastavim vprašanje na forumu. Že lep čas jo muči vprašanje partnerstva in obe meniva, da je ta znak povezan z njim. Kaj menite drugi?

Lepo nedeljo.  :-*

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #48 on: June 07, 2009, 09:33:05 AM »
Moja prijateljica je včeraj na notranji strani šipe zagledala X. Kot da bi nekdo z malo mastnim prstom potegnil po šipi. Ker nima malih otrok, me je prosila, da zastavim vprašanje na forumu. Že lep čas jo muči vprašanje partnerstva in obe meniva, da je ta znak povezan z njim. Kaj menite drugi?

Tudi sama čutim enako. Morda je to znak, da je novi partner na poti. Za tvojo prijateljico sem potegnila karto, ki ji predlaga, da naj zavestno manifestira partnerja s pomočjo vizualizacije.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #49 on: June 07, 2009, 04:13:16 PM »
Joj, hvala vam lepa za vsa ta mnenja. Sem kar malo pomirjena.
Lep dan vsem! Super ste. ne vem, kaj bi brez vas.  :-* ang:

Jaz pa ti moram še na PM odgovoriti, oprosti, ker se je zavleklo precej časa.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #50 on: June 07, 2009, 04:14:12 PM »

Zakaj pa bi moral biti povezan tak ravno s partnerstvom? 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #51 on: June 07, 2009, 04:25:37 PM »
Mogoče sem danes malo preveč prizemljena,  ;D ampak take X-e delajo steklarji, ko stekla vgrajujejo v okna in si tako označujejo... hmmm, kaj že?  ::) Samo pod določenim kotom ali svetlobo jih vidiš in res se zdi malo nenavadno, ko jih kar naenkrat opaziš, pa so bili tam že od vsega začetka. Govorim iz osebnega primera  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #52 on: June 07, 2009, 05:07:11 PM »
Gogi - mislim, da je to to. :D

Andresu - je bolestno navezana na partnerja s katerim nimata že nekaj časa stikov. On je bil na koncu zelo grd do nje in dela s polno paro na tem, da  razreši stvari, povezane z to zvezo. Ta x sem si razlagala kot znamenje, naj preneha misliti nanj in zaživi na novo. Znak se je pojavil takoj zatem, ko je začela preurejati spalnico.

Regini - okna so vgrajena od začetka. Blok je star vsaj 10 let. ;D

Hvala vsem.  :-* :-* :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #53 on: June 08, 2009, 08:24:58 AM »
Regini - okna so vgrajena od začetka. Blok je star vsaj 10 let. ;D

Tista okna, o katerih sem jaz govorila, pa verjetno še 1x več ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #54 on: June 09, 2009, 05:57:10 AM »

Tista okna, o katerih sem jaz govorila, pa verjetno še 1x več ;D

:o :D

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #55 on: October 31, 2009, 09:08:08 AM »
Včeraj sem dobila e pošto. Prijateljica mi je poslala slike pariške opere. Stala sem že pred njo, a v njej še nisem bila. Ob gledanju  slik njene notranjosti so me oblile solze, pulz sem imela povečan, a občutki so bili prijetni. Kot takrat, ko po dolgem času prideš domov... ??????????????

Ali bi mi kdo mogel pojasniti, kaj bi to lahko bilo. :-* :-* :-*

Offline Princes

• Mojster
« Reply #56 on: October 31, 2009, 09:24:19 AM »
Včeraj sem dobila e pošto. Prijateljica mi je poslala slike pariške opere. Stala sem že pred njo, a v njej še nisem bila. Ob gledanju  slik njene notranjosti so me oblile solze, pulz sem imela povečan, a občutki so bili prijetni. Kot takrat, ko po dolgem času prideš domov... ??????????????

Draga Mačica,

če verjameš, da ne živiš samo enkrat, potem se ti je ob sliki sprožil spomin na čas, ko si obiskovala ali delala v tej čudoviti hiši. Če bi šla v regresijo, bi sigurno ugotovila, kaj te veže na ta kraj in občutenja v njem. Zdaj pa si poskušaj to pričarati v meditaciji ali v theti. Tvoj višji jaz ima vse odgovore. Predvsem pa bodi vesela, da si lahko to občutila.  :-*

"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #57 on: October 31, 2009, 10:40:45 AM »

Kdaj bo koncert, da te pridemo poslušat?  ;)

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #58 on: October 31, 2009, 01:01:06 PM »

Draga Mačica,

če verjameš, da ne živiš samo enkrat, potem se ti je ob sliki sprožil spomin na čas, ko si obiskovala ali delala v tej čudoviti hiši. Če bi šla v regresijo, bi sigurno ugotovila, kaj te veže na ta kraj in občutenja v njem. Zdaj pa si poskušaj to pričarati v meditaciji ali v theti. Tvoj višji jaz ima vse odgovore. Predvsem pa bodi vesela, da si lahko to občutila.  :-*

Draga Princes,
mislim, da je res. Do Pariza imam en zelo poseben odnos. Obožujem ga! Tam se počutim doma! :)
Hvala. :-* :-* :-*

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #59 on: October 31, 2009, 01:02:13 PM »

Kdaj bo koncert, da te pridemo poslušat?  ;)

Draga moja,
malo še potrpi.  ;D Ti javim!  :-*