Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Na zemlji nismo sami
Nepojasnjeno
Mačica:
Včeraj sem dobila e pošto. Prijateljica mi je poslala slike pariške opere. Stala sem že pred njo, a v njej še nisem bila. Ob gledanju slik njene notranjosti so me oblile solze, pulz sem imela povečan, a občutki so bili prijetni. Kot takrat, ko po dolgem času prideš domov... ??????????????
Ali bi mi kdo mogel pojasniti, kaj bi to lahko bilo. :-* :-* :-*
Princes:
--- Quote from: Mačica on October 31, 2009, 09:08:08 AM ---Včeraj sem dobila e pošto. Prijateljica mi je poslala slike pariške opere. Stala sem že pred njo, a v njej še nisem bila. Ob gledanju slik njene notranjosti so me oblile solze, pulz sem imela povečan, a občutki so bili prijetni. Kot takrat, ko po dolgem času prideš domov... ??????????????
--- End quote ---
Draga Mačica,
če verjameš, da ne živiš samo enkrat, potem se ti je ob sliki sprožil spomin na čas, ko si obiskovala ali delala v tej čudoviti hiši. Če bi šla v regresijo, bi sigurno ugotovila, kaj te veže na ta kraj in občutenja v njem. Zdaj pa si poskušaj to pričarati v meditaciji ali v theti. Tvoj višji jaz ima vse odgovore. Predvsem pa bodi vesela, da si lahko to občutila. :-*
nensi:
--- Quote from: Mačica on October 31, 2009, 09:08:08 AM ---Včeraj sem dobila e pošto. Prijateljica mi je poslala slike pariške opere. Stala sem že pred njo, a v njej še nisem bila. Ob gledanju slik njene notranjosti so me oblile solze, pulz sem imela povečan, a občutki so bili prijetni. Kot takrat, ko po dolgem času prideš domov... ??????????????
--- End quote ---
Kdaj bo koncert, da te pridemo poslušat? ;)
Mačica:
--- Quote from: Princes on October 31, 2009, 09:24:19 AM ---
--- End quote ---
Draga Mačica,
če verjameš, da ne živiš samo enkrat, potem se ti je ob sliki sprožil spomin na čas, ko si obiskovala ali delala v tej čudoviti hiši. Če bi šla v regresijo, bi sigurno ugotovila, kaj te veže na ta kraj in občutenja v njem. Zdaj pa si poskušaj to pričarati v meditaciji ali v theti. Tvoj višji jaz ima vse odgovore. Predvsem pa bodi vesela, da si lahko to občutila. :-*
--- End quote ---
Draga Princes,
mislim, da je res. Do Pariza imam en zelo poseben odnos. Obožujem ga! Tam se počutim doma! :)
Hvala. :-* :-* :-*
Mačica:
--- Quote from: nensi on October 31, 2009, 10:40:45 AM ---
--- End quote ---
Kdaj bo koncert, da te pridemo poslušat? ;)
--- End quote ---
Draga moja,
malo še potrpi. ;D Ti javim! :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version