Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Na zemlji nismo sami

Nepojasnjeno

<< < (13/35) > >>

Andres:

--- Quote from: Mačica on October 31, 2009, 01:01:06 PM ---
--- Quote from: Princes on October 31, 2009, 09:24:19 AM ---
--- Quote from: Mačica on October 31, 2009, 09:08:08 AM ---Včeraj sem dobila e pošto. Prijateljica mi je poslala slike pariške opere. Stala sem že pred njo, a v njej še nisem bila. Ob gledanju  slik njene notranjosti so me oblile solze, pulz sem imela povečan, a občutki so bili prijetni. Kot takrat, ko po dolgem času prideš domov... ??????????????

Ali bi mi kdo mogel pojasniti, kaj bi to lahko bilo. :-* :-* :-*

--- End quote ---

Draga Mačica,

če verjameš, da ne živiš samo enkrat, potem se ti je ob sliki sprožil spomin na čas, ko si obiskovala ali delala v tej čudoviti hiši. Če bi šla v regresijo, bi sigurno ugotovila, kaj te veže na ta kraj in občutenja v njem. Zdaj pa si poskušaj to pričarati v meditaciji ali v theti. Tvoj višji jaz ima vse odgovore. Predvsem pa bodi vesela, da si lahko to občutila.  :-*

--- End quote ---

Draga Princes,
mislim, da je res. Do Pariza imam en zelo poseben odnos. Obožujem ga! Tam se počutim doma! :)
Hvala. :-* :-* :-*

--- End quote ---

Tudi jaz imam do Pariza poseben odnos. Nekako bi se vedno znova rad tja vračal.   Verjetno da smo bili vsaj mi trije tam že prej.

Andres

Mačica:

--- Quote from: Andres on October 31, 2009, 02:23:53 PM ---

Tudi jaz imam do Pariza poseben odnos. Nekako bi se vedno znova rad tja vračal.   Verjetno da smo bili vsaj mi trije tam že prej.

Andres

--- End quote ---

Glede na teorijo, da smo si tisti, ki smo si tako ali drugače blizu v tem življenju, v prejšnjem življenju tudi bili, je to čisto možno.  :D

Andres:
Predlagam, da gre vas zase v prejšnje življenje. Torej naj se spomni, kaj je v Parizu počel. Eventuelno lahko viidi ceo napis ulice, avenije ipd.  Ime je tudi pomembno, če se ga da spomniti. To vse se napiše v word in kasneje se tu objavi. Vendar objava bi morala biti istoćasno, saj nihče med nami verjamem ne želi, da bi drug og drugega plonkali. Torej kdo je za podoben poskus??

Andres

Mačica:

--- Quote from: Andres on October 31, 2009, 06:56:17 PM ---Predlagam, da gre vas zase v prejšnje življenje. Torej naj se spomni, kaj je v Parizu počel. Eventuelno lahko viidi ceo napis ulice, avenije ipd.  Ime je tudi pomembno, če se ga da spomniti. To vse se napiše v word in kasneje se tu objavi. Vendar objava bi morala biti istoćasno, saj nihče med nami verjamem ne želi, da bi drug og drugega plonkali. Torej kdo je za podoben poskus??

Andres

--- End quote ---

Jap, sem za! :)To bom naredila jutri zjutraj. :)

Ni pa frke za plonkanje! Častna pionirska,da ne bom. Ta pa je vedno nekaj veljala, kajne! ;)

Gaia:
Mačica, ko sem brala Princesin odgovor tebi, sem dobila kar kurjo polt in je to potrditev več, da si v enem izmed prejšnjih življenj delala v tej operi. Sama sem te videla kot operno pevko in kolikor vem, imaš te talente tudi v tem življenju.

:-* Gaja

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version