Author Topic: Nepojasnjeno  (Read 101935 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline modraVila

• Novinec
  • *
Re: Nepojasnjeno
« Reply #135 on: December 02, 2014, 05:56:54 PM »
Pozdravljena Jane, hvala za lepo dobrodošlico
Zelo bi bila vesela, če bi mi kdo lahko to razložil ker to je bila res neverjetna izkušnja in doživetje da ne morem pozabiti, in me zares zanima kaj je to bilo  :)

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #136 on: December 02, 2014, 09:45:46 PM »
Lepo pozdravljeni,
sem nova na tem forumu,in se se še lovim. Že dovgo časa iščem temo ki bi meni pojasnilo,kaj sem videla.Ker nisem nič našla sem obupala z izkanjem.Zdaj pa ko sem odkrila ta Spletni simbol,se mi zdi da ste vi pravi naslov,ki bi mi znali razložiti ta neverjetni pojav,preden povem bi se še opravičila kjer v tej temi pišem.Nisem našla kje bi lahko to napisala .Pa zacnimo  ;D  Pred 2 ali 3 leti nazaj sem se odpravila spat in ko sem luč ugasnila in se ulegla sem pred seboj zagledala nekaj najlepšega zdaj bom poskušala čim bol vam razjasniti to hehe ... bil je 3D šestkotnik mavričnih barv z milimetrskimi kroglicami in to se je vrtelo meni oddaljeno 10cm to je blo veliko ene 15cm .. prectavlajte si pajkovo mrežo pa kaplice na pajkovi nitki tako sem jaz videla bilo je zares čudovito čarobno.In me res zanima če zna kdo povedati kaj sem jaz to videla in kaj mi je to sporočalo? hvala vam iz srca . Pa še to da povem od takrat videvam velikokrat modre lučke( žarečo svetlobo) belo svetlobo v temni noči.bele lučke ki se premikajo ,etc.. a to so angeli? hvala vam, Lep pozdravček  :-*

Prvo, kar mi je prišlo na misel je Nadangel Metatron. Na spodnji povezavi imaš slike. Oglej si jih, potem pa začni raziskovati. Na guglu imaš vse mogoče. Poišči si njegov pomen - opis, tako boš prišla do določenih spoznanj. Moje osebno prepričanje je, da ti zaradi takih ali drugačnih življenjskih okoliščin angeli in nadangeli želijo povedati, da so ob tebi in se lahko zaneseš na njihovo pomoč.

http://evolutionaryprocess.com/wp-content/uploads/2010/08/1-metatrons-cube-alexa-szlavics.jpg

http://www.angelsandmasters.net/images/A14_1.jpg

orbi - lučke

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ-sVI8xWmY3F1KJx6dzN2xCHAmX7-CteW09z-KzwsRnZbbXGcw
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQLWbOHln6U0qhWTBPk_pHwiBfSGlHFw9sZEEEU83MvukCZle1c

Vse dobro :)

Offline modraVila

• Novinec
  • *
« Reply #137 on: December 02, 2014, 09:59:47 PM »
Lep pozdrav hvala za tvojo pomoč , ni blo tako prectavlaj si 3D šestkotnik z čisto majnimi biserčki ki se mavricno lesketajo in zelo počasi premika . Za modre lučke si prectavlj kot od rafaela zeleno zdravilno svetlobo ki jo jaz vidim temno modro barvo ki je značilna za zdravlenje pri reikiu te lucke so velke ucasih 1mm ucasih 5mm ko jih zagledam zginejo. Imaš prav res mam take okoliščine skozi celo živlenje mam skrbi in težave hehe pa saj jih ma vsak

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #138 on: December 03, 2014, 05:01:37 AM »
Lep pozdrav hvala za tvojo pomoč , ni blo tako prectavlaj si 3D šestkotnik z čisto majnimi biserčki ki se mavricno lesketajo in zelo počasi premika . Za modre lučke si prectavlj kot od rafaela zeleno zdravilno svetlobo ki jo jaz vidim temno modro barvo ki je značilna za zdravlenje pri reikiu te lucke so velke ucasih 1mm ucasih 5mm ko jih zagledam zginejo. Imaš prav res mam take okoliščine skozi celo živlenje mam skrbi in težave hehe pa saj jih ma vsak

Me veseli, da že sama poznaš odgovor in imaš znanje, zato  le raziskuj naprej!

Vse dobro :)

Offline modraVila

• Novinec
  • *
« Reply #139 on: December 03, 2014, 06:34:07 AM »
Dobro jutro ! :-) ja neki malega pa že vem , jaz se z duhovnostjo ukvarjam že od vedno, a od kar sem vidla ta čudovit šestkotnik pa skor vsak dan vidim temno modro zvezdico :-) tu sem pisala zato ker me je zanimalo če je že kdo kaj podobnega doživel :-)  po internetu pa se trudim ze vec let iscem to razlago o tem videnju šestkotnika pa nič ne najdem :-(

Offline butterfly

• Novinec
  • *
« Reply #140 on: December 15, 2014, 02:20:14 PM »
Modravila vidim da si isti odgovor dobila že. Glede na to, da sem videla da je tvoj varuh metatron, mislim da je to njegov simbol

Offline modraVila

• Novinec
  • *
« Reply #141 on: December 15, 2014, 03:57:10 PM »
metulčica Mogoče pa res  :) lepo bi bilo

Offline modraVila

• Novinec
  • *
« Reply #142 on: January 07, 2015, 10:06:19 PM »

Čer,mogoče kdo ve kaj je ta krogla na sliki?
Hvala :-*

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #143 on: January 08, 2015, 10:54:32 AM »

Čer,mogoče kdo ve kaj je ta krogla na sliki?
Hvala :-*

Dve možnosti sta:
1) Fizikalni pojav, ko lečo nizkocenovnega objektiva zadene žarek bliskavice, odbit od ročajev na omari.
2) Fizikalni pojav, ko je okoli fotoaparata dosti prašnih delcev, ki padejo pred območje ostrine.

Pojav št. 2 je precej enostavno reproducirat. Poznam žensko, ki je podlegla modi fotografiranja duhov, angelov... pač takih stvari. Sem bil enkrat na obisku, malo skakal po preprogi, tolkel z rokami po sedežni, rahlo stresel nekaj blazin in ji potem rekel, naj stisne sprožilec. Koliko duhov je bilo kar naenkrat...  8)  ::)

PS. Če so pojavi enostavno razložljivi, ne iščite nadnaravnega samo zato, ker ste željni, da bi se vam zgodilo nekaj nenavadnega. Zelo redkim se kaj čudnega zgodi. Vsi ostali imajo pa le bujno domišljijo.
« Last Edit: January 08, 2015, 10:57:37 AM by Jernej »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #144 on: January 08, 2015, 12:36:44 PM »
Jernej, ti nam pokvariš vsako zabavo  :P  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #145 on: January 08, 2015, 12:53:21 PM »
 ;D ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #146 on: January 08, 2015, 12:54:53 PM »
Moja dejavnost je očitno ozemljevanje, prizemljitve in zabijanje do magme.  8)

Offline modraVila

• Novinec
  • *
« Reply #147 on: January 08, 2015, 12:58:29 PM »
Hehehe Jernej hvala za tvojo zabavno razlago  ;D ;D
Jaz pa tako pravim, če ne vidiš to ne pomeni da drugi ne vidimo  ;) :laugh:

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #148 on: January 08, 2015, 01:01:10 PM »
Lahko se igrate s kartami, podobicami, kamenčki, šibicami... po mili volji. Ampak fiziko mi pa pustite pri miru. Je eksaktna veda, ne debatno interpretativna.

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #149 on: January 08, 2015, 01:11:45 PM »
Hehehe Jernej hvala za tvojo zabavno razlago  ;D ;D
Prosim. Kaj točno je zabavno?
Jaz pa tako pravim, če ne vidiš to ne pomeni da drugi ne vidimo  ;) :laugh:
V redu. Čeprav mi ni jasno, zakaj potem sprašuješ, če mogoče kdo ve kaj je ta krogla na sliki. Kaj pa ti vidiš?