Torej... o tem svetopisemskem preroku si lahko kar precej prebereš na netu, znamenje, ki se je pojavilo na njeni nogi pa je videti kot krog, kot ga opisuje sveto pismo po Ezekielevemu videnju. Pravzaprav gre za neka živih bitija, ki so bila zgrajena kot kolo v kolesu, pa da ne bom dala kakšne dezinformacije, kar citiram:
15 Ogledoval sem si živa bitja: glej, kolo je bilo na tleh poleg živih bitij s štirimi obrazi. Tako lat.; gr. poleg vsakega od štirih živih bitij; hebr. poleg živih bitij, za vsakega od njihovih štirih obrazov.16 Kolesa so bila videti Db. Podoba koles in njihova sestava: ...kakor bleščeč taršíški kamen; Tj. verjetno hrizolit.vsa štiri so imela enako obliko. Videti so bila izdelana tako, kot da bi bilo eno kolo sredi drugega. 17 Kadar so se premikala, so se mogla premikati v vse štiri smeri in med premikanjem niso spreminjala smeri. 18 Njihova platišča so bila visoka in strašna, kajti platišča so bila polna oči krog in krog, pri vseh štirih. 19 Kadar so živa bitja hodila, so se premikala tudi kolesa poleg njih, in kadar so se bitja vzdignila s tal, so se vzdignila tudi kolesa. 20 Kamor je hotel iti duh, so šla. Kolesa so se vzdignila hkrati z njimi, ker je bil duh živega bitja v kolesih. 21 Kadar so hodila bitja, Db. ona.so se premikala tudi kolesa; Db. ona.ko so stala, so stala tudi ta; kadar so se vzdignila s tal, so se hkrati z njimi vzdignila tudi kolesa, ker je bil duh živega bitja v kolesih.
Opomba: te številke so oznake za poglavja in vrstice
V sliki je to v prerezu videti tako:

Iz sprednje strani pa tako:

Ta sprednja stran se mi zdi povsem identična znamenju na nogi. Čeprav je iz tvoje fotografije težko presodit, za kakšne pike gre, koža pa jih je polna, se mi zdi, da so tudi oči v krogu na nek način vidne.
Znamenje je podobno tudi kolesu življenja ali budističnemu simbolu dharme, ampak kakorkoli gledam, vsi drugi simboli imajo osem žarkov ali celo več, to kolo pa je edino, ki jih ima šest.