Author Topic: Nepojasnjeno  (Read 102142 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
Re: Nepojasnjeno
« Reply #15 on: July 08, 2008, 10:39:00 PM »
Jaz zelo veliko gledam v nebo in res  včasih so takšni oblaki ,kot ,da bi bilo za njimi res nekaj...kot kašni leteči krožniki so...še ni dolgo tega ,zvečer ,ko sem se peljala iz službe se je iz vzhoda valila cela gruča takšnih oblakov...očitno jih bom morala enkrat fotografirati

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #16 on: July 08, 2008, 11:04:43 PM »
Darja.

Moraš se zavedati, da oblaki danes niso več tisto kar so bili, ko sva bila midva majhna in smo v nebo gledali "reaktivce".
Ta gmota oblakov je najpogosteje umetno narejena s chemtraili.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Shadow

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • I fill the dark ..
« Reply #17 on: December 16, 2008, 08:06:30 PM »
hmm.. ne gre mi ta ..krater v glavo ;D saj veste logika bi naredila to jamo veeečččjoooo  ???

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #18 on: February 19, 2009, 11:44:16 AM »
Dragi vsi,

Name se je obrnil gospod z zelo zanimivo zgodbo. Povedal mi je, da je njegova žena klicala angele, zato, da bi sodelavcu pomagala iti neopaženo skozi kontrolo potnih listov, ker mu je viza že potekla ali nekaj podobnega. No in medtem, ko ga je vizualizirala, kako gre brez težav skozi to kontrolo na letališču, kar se je v resnici zgodilo, je na nogi začutila pekočo bolečino. Doma je ugotovila, da ima vžgano znamenje in ko sta z možem raziskovala, sta zasledila podobne primere po celem svetu.

Prilagam sliko, ki mi jo je gospod poslal in vas prosim, če imate kakšne prebliske v zvezi s tem simbolom, da delite to z nami. Saj veste, da več glav, več ve.

Gaja

« Last Edit: February 19, 2009, 11:48:17 AM by Gaja »
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #19 on: February 19, 2009, 03:08:49 PM »
Gaja, to je simbolni krog preroka Ezekiela. Trenutno nimam časa, pa bom kasneje malo več oo njem napisala.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #20 on: February 19, 2009, 04:01:08 PM »
O, hvala Regina. Z veseljem čakam na tvojo razlago.

:-* Gaja
www.theta.si
DZK 519

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #21 on: February 19, 2009, 04:19:14 PM »
Torej... o tem svetopisemskem preroku si lahko kar precej prebereš na netu, znamenje, ki se je pojavilo na njeni nogi pa je videti kot krog, kot ga opisuje sveto pismo po Ezekielevemu videnju. Pravzaprav gre za neka živih bitija, ki so bila zgrajena kot kolo v kolesu, pa da ne bom dala kakšne dezinformacije, kar citiram:

15 Ogledoval sem si živa bitja: glej, kolo je bilo na tleh poleg živih bitij s štirimi obrazi. Tako lat.; gr. poleg vsakega od štirih živih bitij; hebr. poleg živih bitij, za vsakega od njihovih štirih obrazov.16 Kolesa so bila videti Db. Podoba koles in njihova sestava: ...kakor bleščeč taršíški kamen; Tj. verjetno hrizolit.vsa štiri so imela enako obliko. Videti so bila izdelana tako, kot da bi bilo eno kolo sredi drugega. 17 Kadar so se premikala, so se mogla premikati v vse štiri smeri in med premikanjem niso spreminjala smeri. 18 Njihova platišča so bila visoka in strašna, kajti platišča so bila polna oči krog in krog, pri vseh štirih. 19 Kadar so živa bitja hodila, so se premikala tudi kolesa poleg njih, in kadar so se bitja vzdignila s tal, so se vzdignila tudi kolesa. 20 Kamor je hotel iti duh, so šla. Kolesa so se vzdignila hkrati z njimi, ker je bil duh živega bitja v kolesih. 21 Kadar so hodila bitja, Db. ona.so se premikala tudi kolesa; Db. ona.ko so stala, so stala tudi ta; kadar so se vzdignila s tal, so se hkrati z njimi vzdignila tudi kolesa, ker je bil duh živega bitja v kolesih.

Opomba: te številke so oznake za poglavja in vrstice

V sliki je to v prerezu videti tako:

Iz sprednje strani pa tako:

Ta sprednja stran se mi zdi povsem identična znamenju na nogi. Čeprav je iz tvoje fotografije težko presodit, za kakšne pike gre, koža pa jih je polna, se mi zdi, da so tudi oči v krogu na nek način vidne.

Znamenje je podobno tudi kolesu življenja ali budističnemu simbolu dharme, ampak kakorkoli gledam, vsi drugi simboli imajo osem žarkov ali celo več, to kolo pa je edino, ki jih ima šest.
« Last Edit: February 19, 2009, 04:21:20 PM by Regina »
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #22 on: February 19, 2009, 04:22:38 PM »
Gaja.  Ta simbol ni zemeljskega porekla, čeravno tako izgleda.  
Mislim, da bi ženska sama dobila preblisk, če bi šla zvečer na balkon in na jug gledala. Če to ni mogoče naj gre k sosedu, ki ima na to stran obrnjen balkon.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline klarus

• Mojster
« Reply #23 on: February 19, 2009, 04:47:26 PM »
tudi ona ni..vsaj del nje ne :D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Princes

• Mojster
« Reply #24 on: February 19, 2009, 05:37:01 PM »
Moje mnenje je, da angeli tega ne počno. Ne razumem, zakaj bi puščali pečate na ljudeh, v čem je smisel. Nikakor mi to ne gre skupaj.

Obstaja pa druga varianta, ki je sicer težko dojemljiva in razumljiva. Mislim na obiskovalce iz drugih dimenzij, ki se dematerializirajo, tako, da jih ne moremo zaznati.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #25 on: February 19, 2009, 08:27:57 PM »
O, hvala vsem za vaša mnenja. Sama sem že od začetka čutila, da ne gre za nič slabega in da ji angeli, kaj takega že niso naredili, da gre bolj za to, da se spomni, kdo je in zakaj je tukaj. Očitno spada med zvezdne ljudi. Bom posredovala informacije dotični osebi in poročam.

:-* Gaja
www.theta.si
DZK 519

Offline klarus

• Mojster
« Reply #26 on: February 19, 2009, 08:52:48 PM »
js nebi trdila, da so to zvezdni ljudje...povej ji,da je pač del nje od drugod in naj je ne bo strah :) to kar se dogaja, je samo del njenega poslanstva :)
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #27 on: February 19, 2009, 09:06:10 PM »
js nebi trdila, da so to zvezdni ljudje...povej ji,da je pač del nje od drugod in naj je ne bo strah :) to kar se dogaja, je samo del njenega poslanstva :)

Ja, delno je zvezdni človek, takšnih nas je veliko, sama tudi spadam mednje. Pa ti Klarus? ;)
www.theta.si
DZK 519

Offline klarus

• Mojster
« Reply #28 on: February 19, 2009, 09:09:59 PM »
js jim nebi dajala nobenih imen...oz jih nebi označevala....nima smisla :)

js ;D mislim, da nikamor ne spadam..oz še nisem ugotovila kam spadam :)
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Offline silence

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • Talking is cheap, people follow like sheep...
« Reply #29 on: May 27, 2009, 06:33:50 PM »
Živjo!

Nisem našla bolj primerne teme, kam napisat, zato bom tukaj :)

Pred kakšnim tednom sem z vratu snela moj keltski amulet in ga dala na pisalno mizo. Pred par dnevi opazim poleg njega ležati mrtvo mušico. Nato ta isti dan čez par urc najprej ena mušica pade v kapučino, ki je stal blizu amuleta. Par minut zatem slišim majhen pok ter opazim, da je iz zraka padla na to mesto še ena mušica. Mogla pa je prej pasti še ena, ker so bile ob amuletu 3. Očitno so med letom kar umrle nad tistim mestom z amuletom. OK, si mislim, da je mogoče naključje, bilo pa je čudno. Danes pa pridem in vidim na tem mestu mrtvega komarja, ki me je prej ponoči fino popikal :(

OK, to zdaj mi je pa res čudno. Zakaj umirajo insekti točno na tem mestu? Pa nisem nikjer škropila s kakšnimi insekticidi, da bi lahko to bil vzrok.