Author Topic: Hologramske esence Boginj, Mojstrov in Angelov - dišeče orodje osebne rasti  (Read 70427 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
lepo pozdravljeni ;)
ker sem nova tu gor, bi rada zaprosila za natančen seznam hologramskih esenc (torej vrsta, pa čemu služi ???...)

hvala vam za odgovore in lep dan :-*
neska
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Aten

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • www.GemAten.com
Pozdravljena,

če bi želela natančen opis in namen mi pošlji sporočilo na gem.aten@gmail.com in pošljem celotno predstavitev.  ::). No, to velja za vse, ki bi jih morda zanimalo. Kar nekaj je bilo sicer tukaj napisanega, da opišem vse bo pa malček preveč za tale predalček. Moja internetna stran žal še vedno ne dela ampak. Tule je sicer delna predstavitev, kjer niso vse esence.

http://mojsmisel-zavedanje.blogspot.com/

Lahko pa še tule malo pokukate:

http://www.tajaalbolena.com/namarie/stevilka19/vsvetudisav.html

Lahko nočko želim,

Dunja Prem
ljubi življenje ∞ živi ljubezen

www.GemAten.com

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
Pozdravljena,

če bi želela natančen opis in namen mi pošlji sporočilo na gem.aten@gmail.com in pošljem celotno predstavitev.  ::). No, to velja za vse, ki bi jih morda zanimalo. Kar nekaj je bilo sicer tukaj napisanega, da opišem vse bo pa malček preveč za tale predalček. Moja internetna stran žal še vedno ne dela ampak. Tule je sicer delna predstavitev, kjer niso vse esence.

http://mojsmisel-zavedanje.blogspot.com/

Lahko pa še tule malo pokukate:

http://www.tajaalbolena.com/namarie/stevilka19/vsvetudisav.html

Lahko nočko želim,

Dunja Prem

Dunja, lepo pozdravljena.
Pravzaprav sem upala, da se mi boš ravno ti oglasili :P in evo na, želja se mi je uresničila! ;D
Hvala za info in prav en božanski dan ti želim,

Neska
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Hologramske esence Boginj, Mojstrov in Angelov - dišeče orodje osebne rasti
« Reply #33 on: September 08, 2008, 01:22:58 AM »
Zadnje dni sem si dal malo tiste Maat esence.  Kot sem napisal v theta temi mislim, da so stranke bolj resne, dogaja pa se tudi, da mi bodo dolžniki plačali neplačano.  Sicer pa bi dal hčerki malo Afrodite, vendar se bojim, da bi ji to celo škodilo v komunikaciji z mamo, saj v tem času jo je začela malo puberteta dajati in morebiti bi s to esenco dobilvala celo kakšno prednost, s tem pa tudi kovala slabo voljo s strani njene mame. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #34 on: September 08, 2008, 08:25:15 AM »
Zadnje dni sem si dal malo tiste Maat esence.  Kot sem napisal v theta temi mislim, da so stranke bolj resne, dogaja pa se tudi, da mi bodo dolžniki plačali neplačano.  Sicer pa bi dal hčerki malo Afrodite, vendar se bojim, da bi ji to celo škodilo v komunikaciji z mamo, saj v tem času jo je začela malo puberteta dajati in morebiti bi s to esenco dobilvala celo kakšno prednost, s tem pa tudi kovala slabo voljo s strani njene mame. 

Andres

Andres, jaz mislim, da nobene od teh zadev (TH, esence, ....) ne morejo škoditi. Včasih so lahko takojšnje reakcije za našo sodbo negativne, na dolgi rok pa to ne more biti - to bi bilo tako, kot, da bi rekli, da se bojimo, da nam bo Kreator škodil  ;)

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #35 on: September 08, 2008, 10:40:10 AM »
Če je tako, Iza bom potem tudi poskusil namazati jo z Afrodito.  Kakšna bo reakcija bom seveda poročal. Hvala za nasvet.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #36 on: September 21, 2008, 05:34:37 AM »
Nocoj sem lahko malo bolj resno testiral esenco Afrodita.  Nekako sta se ljubokvalno do mene obnašali dve s katerima se pravzaprav istočasno vstopil v lokal.  Kasneje smo še nekaj skupaj pleasi, a je prišla bivša sodelovka, sicer ves časi plemenita ženska s katero in njenim možem sem potem tudi prebil dobršen del večera. Sprva sem mislil, da bo šlo celo v troje, toda ni bilo pravega znaka, vem pa da onadva to prakticirata, oziroma vsaj nekoč, pred dvemi leti sta.
V vsakem primeru je bil večer lep, tudi sam sem bil bržkone bolje razpoložen kot navadno, da pa ta Afrodita esenca dela 100% bi bilo mogoče trditi samo če bi mi dala recimo črnka, ki je bila v lokali le ena. :)  Ne gre tudi zanikati, da sem bil danes  za ženske oči bolj kot magnet, v primerjavi s preteklostjo, ko sme šel v ta lokal.  Verjetno je tudi to vpli esence in drugič jo bom morediti kar s seboj vzelo. Isto kot ženska parfum. :D :D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #37 on: September 21, 2008, 08:14:04 AM »
 ;D ;D ;D
Imam tudi jaz podobne izkušnje, a tu ne gre zato, da bi zaradi Afrodite postal magnet.
Zaradi Afrodite si postaneš všeč, se imaš bolj rad, .... in to je tisto kar naredi iz tebe magnet  :D

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #38 on: September 21, 2008, 07:58:01 PM »
Hmm. Saj se imam dovolj rad Iza, verjetno pa bo tudi res v tem kar si napisala ti.  Bom moral tole še ponoviti.  Zanimivost sinočnjega vandranja je bilo tudi to, da je bilo v mestu zelo malo ljudi in ob takih dneh navadno kar domov pobegnem,  saj navadno so tam le desci.  Včeraj pač je bilo drugače.
Bom dal malo Afrodite gor ko grem kasirat k eni poslovni stranki. Pri tej družinski firmi mamo in predvsem hčerko, ki je mojih let že osem let na kavo vabim.  It te kave kajpak ni nič, saj mama se za hčerko boji. :D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #39 on: September 28, 2008, 07:25:55 AM »
Naj se spet tule oglasim z responzom, saj še nisem v pižami. Noč je bila imenitna in Afrodita brez dvoma dela. Problem je nastal v EMŠI. Večer sem začel  s tremi in tudi pri eni od njih smo končali. Toda le ta ima doma še sina, ki ga je za razvažanje po mestu kar ob štirih ponoči zbudila.   Ostale dve sta očitno kar v redu ženske, a me kot rečeno moti EMŠO. :) No, vsaj potrdilo za Afrodita esenco je bilo.  Sicer pa če nebi bilo teh treh, sem bil s strani drugih, predvsem pijanih žensk, ravno tako obhojen in pohojen predvsem na plesišču.  Afrodita dela.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
 Včeraj sem imel neplaniran dejt.  Zdi se, kot bi se  se ne umival od sobotnega večera, ko sem si malo Afrodite gor dal.  :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
Hehehehe....ti si že pravi strokovnjak za Afrodito in njeno delovanje, Andres... ;)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
Saj sem jo samo štirikrat uporabil, Nena.  Verjetno nebi bilo napak testirati tudi preko tedna, torej ne samo čez vikend kadar sem prost.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
Danes je že sreda. Čas torej, ko bom testiral kakšno drugo esenco za posle.  Resda bi jo potreboval pred nekaj dnevi, ko sem na terenu prodajal, vendar priznam, nisem se spomnil, da bi se namazal.

Sem pa  v predhodnem postu o Afroditi že pisal in kot opažam, da dela celo še nekaj dni po tem, ko se namažeš. V tem času sem bil že na dveh kofetih s to zadnjo "Afrodito" in slednji se je pokazal tudi kot povabilo na neko službeno zabavo  v sosednje mesto, oziroma povabilo v Italijo naslednje leto.. Hmm. Afrodita dela. :D

Andres 
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
Pravkar sem prišel iz terena.  Danes sem torej testiral Lakhsmi esenco zaradi poslovnih namenov. Resda  imel za vse stranke že pripravljeno robo še od prejšnjega in tega tedna, toda ko sem bil pri tretji stranki, kar tako na ogledu sem dobil novo naročilo.
No, na koncu ko sem vse to podelal sem šel še na banko. V tej isti izpostavi sem že dvajset let, tako da me vsi, novi in stari poznajo.  Vendar ravno danes so bile tri zaposlene s katerimi sem imel stik nenavadno prijazne in ženske, če nebi imele dela bi brez dvoma kar dolgo klepetale z mano. Nočem reči, da so do mene zadržane, ko pridem v banko. Nasprotno, vedno so prijazne, toda danes se je to videlo še posebno očitno.  Da Lakshimi dela ne morem reči po enem obisku v banki in nekaj srečanj s strankami. Seveda pa bom moral opazovati nadaljne trende.

Naj za tiste, ki teme ne spremljate redno, ali sploh ne, poudarim še Dunjino pdf datoteko, ki je objavljena na prvi strani te teme in še enkrat tule, sedaj.

Hologramske esence Boginj Mojstrov in Angelov V31.pdf

Andres
« Last Edit: October 08, 2008, 05:42:36 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858