Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Zanimivo, da sem pri sogovornici občutil male glume še preden je v avto sedla. Po tistem, torej, ko se je že Maata navohala, tega ni bilo več. Andres
Jaz naredim kar nekako terapijo: 2 ali 3 flaške istega oljčka, da je transforamacija učinkovita Lep dan!Iza
Quote from: Andres on October 17, 2008, 11:54:44 PMZanimivo, da sem pri sogovornici občutil male glume e preden je v avto sedla. Po tistem, torej, ko se je e Maata navohala, tega ni bilo več. AndresSerum resnice
Zanimivo, da sem pri sogovornici občutil male glume e preden je v avto sedla. Po tistem, torej, ko se je e Maata navohala, tega ni bilo več. Andres
Quote from: Iza on October 17, 2008, 11:55:47 PMQuote from: Andres on October 17, 2008, 11:54:44 PMZanimivo, da sem pri sogovornici občutil male glume še preden je v avto sedla. Po tistem, torej, ko se je že Maata navohala, tega ni bilo več. AndresSerum resnice Haha. Zdaj bodo lahko ta ljubosumni Maat uporabljali proti svojim partnerjem. Se mi smilijo tisti nedolžni.Andres
Quote from: Andres on October 17, 2008, 11:54:44 PMZanimivo, da sem pri sogovornici občutil male glume še preden je v avto sedla. Po tistem, torej, ko se je že Maata navohala, tega ni bilo več. AndresSerum resnice
Quote from: Andres on October 17, 2008, 11:57:52 PMQuote from: Iza on October 17, 2008, 11:55:47 PMQuote from: Andres on October 17, 2008, 11:54:44 PMZanimivo, da sem pri sogovornici občutil male glume e preden je v avto sedla. Po tistem, torej, ko se je e Maata navohala, tega ni bilo več. AndresSerum resnice Haha. Zdaj bodo lahko ta ljubosumni Maat uporabljali proti svojim partnerjem. Se mi smilijo tisti nedolni.AndresČe je v najvije in najbolje dobro, kar je, ne bo krize - vsaj dolgoročno ne Lep dan!Iza
Quote from: Iza on October 17, 2008, 11:55:47 PMQuote from: Andres on October 17, 2008, 11:54:44 PMZanimivo, da sem pri sogovornici občutil male glume e preden je v avto sedla. Po tistem, torej, ko se je e Maata navohala, tega ni bilo več. AndresSerum resnice Haha. Zdaj bodo lahko ta ljubosumni Maat uporabljali proti svojim partnerjem. Se mi smilijo tisti nedolni.Andres
Pozdravček, jaz uporabljam sedaj esenco Kamuel, pred njo pa sem uporabljala nadangela Mihaela. Berem, kako ste navdušeni nad Maat in Lakshmi. Kaj je njun namen, pri čem pomagata?