Author Topic: THETA HEALING - izkušnje, vprašanja  (Read 219982 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Princes

• Mojster
Re: THETA HEALING - izkušnje, vprašanja
« Reply #30 on: June 04, 2008, 01:49:29 PM »
O, hvala Nena. Veš, da se oglasim :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #31 on: June 05, 2008, 01:40:04 PM »
Po moji recepturi kopeli se še bolj pospešeno pripravljam za zamenjavo avtomobila.  Tudi čas mi opažam mineva vse hitreje, obenem pa se mi je nabralo (kot že predhodno) ogromno pošte na katero moram odgovoriti.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #32 on: June 05, 2008, 01:47:11 PM »
Punce in fantje

Včeraj sem imela svojo prvo stranko za Theta h.

Delala sem branje, čiščenje in zdravljenje, poleg tega pa šla tudi po angelsko sporočilo in branje prihodnosti.
Nisem še dobila informacij kako se počuti, vendar pa je bilo branje prihodnosti tako hecno. Od osebe, ki je sedela pred mano, ne bi pričakovala tistega, kar sem dobila ji za povedat, potem pa sem si rekla: ma povej tako kot je bilo, se je ženska začela smejat, ker naj bi bilo to to, kar ima že nekako v načrtu za izpeljat.

Waw ....
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #33 on: June 05, 2008, 01:52:06 PM »
Super, Tea.  :)
Res dostikrat dobiš nam čudna sporočila, vendar je vedno najbolje, da poveš tako kot vidiš ali slišiš. Največkrat se izkaže za "pravilno". Samo tako naprej :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #34 on: June 05, 2008, 01:54:45 PM »
Punce in fantje

Delala sem branje, čiščenje in zdravljenje, poleg tega pa šla tudi po angelsko sporočilo in branje prihodnosti.
Nisem še dobila informacij kako se počuti, vendar pa je bilo branje prihodnosti tako hecno. Od osebe, ki je sedela pred mano, ne bi pričakovala tistega, kar sem dobila ji za povedat, potem pa sem si rekla: ma povej tako kot je bilo, se je ženska začela smejat, ker naj bi bilo to to, kar ima že nekako v načrtu za izpeljat.

Waw ....

Moje čestitke Tea. Ampak meni se zdi to Theta zdravljenje precej domače oz preceje poznano.  :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #35 on: June 05, 2008, 01:55:16 PM »
Hvala Nena za spodbudo.

Jutri bom namreč vajo ponavljala na drugi stranki. V soboto pa me čaka malo težja preizkušnja. Imam namreč mičkeno punčko z rakom, z dvemi operacijami za sabo. Naj nam bog pomaga in naj se zgodi v najvišje in najboljše dobro
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #36 on: June 05, 2008, 01:56:55 PM »
Punce in fantje

Waw ....

Moje čestitke Tea. Ampak meni se zdi to Theta zdravljenje precej domače oz preceje poznano.  :)

Andres

verjamem Andres. Saj nam je vsem znano. Samo spominiti se moramo in se spraviti v Theta stanje, da delamo iz 7 nivoja in ne kakšnega nižje.
www.Astro-Star.net

Offline Princes

• Mojster
« Reply #37 on: June 05, 2008, 02:04:17 PM »
Tea, ma ti si pa takoj to začela prakticirat na drugih. Meni se vse skupaj počasi vseda in kar delam, delam samo na sebi.

A mi kdo zna povedati, zakaj, ko sem v tetha stanju mi piska v ušesih?
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #38 on: June 05, 2008, 02:07:32 PM »
Tea, ma ti si pa takoj to začela prakticirat na drugih. Meni se vse skupaj počasi vseda in kar delam, delam samo na sebi.

A mi kdo zna povedati, zakaj, ko sem v tetha stanju mi piska v ušesih?

Jaz na sebi ne delam še nič. Sem naredila na seminarju kar sem imela in čakam proces, da se odvije do konca.
Poleg tega sem tako zadovoljna sama s sabo, da so mi začele perutničke poganjat  ;D  ;D ;) in nimam prav nobene potrebe karkoli še nardit - zaenkrat

Jaz sem zadevo trenirala že 3 mesece prej Princes. Mi je Iza pokazala kako se to dela, tako da mi stvari lavfajo 1 2 3, poleg tega pa imam dobre inštruktorice okrog sebe  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #39 on: June 05, 2008, 02:09:48 PM »
Joj. Meni tudi zadnje čase, piska v ušesih. Tega nisem s Theto povezoval. Sicer pa odkar pišete, oziroma se s Theto ukvarjate, opažam, da sem hitreje prepoten kot prej. Hmm.  Morda pa vaš švic na sebe nosim. ;D ;d

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #40 on: June 05, 2008, 02:12:46 PM »
Theta Healing test. 

Ta hip sem dobil idejo in ker nekateri med vami radi testirate, bi predlagal sledeče. Ko kupim drug avto bi se podal na čakro sveta, torej do tistega ledenika o katerem sem že večkrat pisal.  Nabral bi nekaj vaših mobitelnih številk in vam tako sporočil čas pričetka sproščanja željene Thete. 
To vse brez dvoma funkcionira, seveda pa je vprašanje če je kakšno zanimanje za to.   Če drugače ne, bi to naredil sam z Izo, ko bova kavo spila. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #41 on: June 05, 2008, 02:30:54 PM »
Theta Healing test. 

Ta hip sem dobil idejo in ker nekateri med vami radi testirate, bi predlagal sledeče. Ko kupim drug avto bi se podal na čakro sveta, torej do tistega ledenika o katerem sem že večkrat pisal.  Nabral bi nekaj vaših mobitelnih številk in vam tako sporočil čas pričetka sproščanja željene Thete. 
To vse brez dvoma funkcionira, seveda pa je vprašanje če je kakšno zanimanje za to.   Če drugače ne, bi to naredil sam z Izo, ko bova kavo spila. :)

Andres

Seveda sem ZA Andres..... sicer pa ko pride Iza ... boš istočasno dobil zraven nje še dva praktika Thete  :P tako ti ne bo dolgčas
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #42 on: June 05, 2008, 02:31:53 PM »
Joj. Meni tudi zadnje čase, piska v ušesih. Tega nisem s Theto povezoval. Sicer pa odkar pišete, oziroma se s Theto ukvarjate, opažam, da sem hitreje prepoten kot prej. Hmm.  Morda pa vaš švic na sebe nosim. ;D ;d

Andres

Tvoja prepotenost nima nobene zveze z nami - a ne punce - čeprav je včasih od vsega res nekoliko vroče okrog nas  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #43 on: June 05, 2008, 02:36:59 PM »
Potem pa ne vem zakaj se bolj potim kot prej.  Logično gledano bi moralo tako biti proti koncu lanskega leta. A ne, to je samo sedaj, zadnje dva tedna. 
No, z Izo se bova že dogovorila, da bo prav in takrat brez dvoma pravočasno obvestiva tudi druge, ki to želijo. Torej med drugim tebe.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Princes

• Mojster
« Reply #44 on: June 10, 2008, 10:16:07 AM »
Berem knjigo Pogovori z Bogom 2, na mah sem prebrala 1. Mislim, da bi jo morali theta praktiki prebrati. Tam je  potrjena naša tehnika :)

DZK 151