Author Topic: THETA HEALING - izkušnje, vprašanja  (Read 209625 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: THETA HEALING - izkušnje, vprašanja
« Reply #75 on: August 22, 2008, 01:43:35 PM »
Očitno je 9 ura za tvoje in najvišje dobro in sta se s Kreatorjem tako domenila tudi za v naprej, Andres  ;D

Kot kaže res. Sicer pa mi poležavanje kar paše.  :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #76 on: August 22, 2008, 02:32:28 PM »
Drage kolegice ... malo vašega znanja bi potrebovala

Moja stranka se je po delu s Theta otresla strahu pred konji. Zanjo je bilo to izredno pomembno, saj se profesionalno ukvarja s konji. Strah je bil posledica padca in je zelo oviral njeno delo.

Po enem mesecu pa se je pojavil nadležni išijas /itak da vemo kaj je to/. Mislite da je to posledica čiščenja?

Ali greste potem zdravit išijas ali je bolje pustiti proces, da se odpelje do konca. Jaz sem dobila navodilo Kreatorja, da bi bilo to kot kontriranje prvemu ukazu.

Hejla Tea,

jaz osebno grem potem pogledat, če je kaj v povezavi s prejšnjim zdravljenjem in je morda še kaj globjega. Pri theta se je meni pri dostih strankah pokazalo kot verižna reakcija. Ko spucaš nekaj se pri tem odškrtnejo vrata že drugi skriti težavi, še posebej, če ima povezavo, le da gre vedno globje. Je pa tudi odvisno koliko je neka oseba odprta za spremembe.
Ma če si dobila od Kreatorja odgovor kot si napisala, potem naredi po občutku.Tea, saj ti to obvladaš ang:
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #77 on: August 22, 2008, 04:28:55 PM »
Hvala Nena

Zgleda res verižna reakcija. Bom pustila kar času čas.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #78 on: August 23, 2008, 10:04:17 AM »
Hvala Nena

Oi!
Jaz sem tudi ugotovila, da je najbolj učinkovito, da vprašaš Kreatorja, sicer lahko delaš mesece in mesece po zemeljskem času  ;D ;D ;D, Kreator pa pove korensko prepričanje, izpuliš, zamenjaš,.... pa je.
Čeprav je lahko reakcija huda (jaz sem ponavadi kaka dva dni full utrujena in veliko spim, če je kriza, lahko celo glava boli - pa saj je to Nena že vse opisala  ;))

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline maša

• Novinec
  • *
« Reply #79 on: August 23, 2008, 12:26:58 PM »
Hvala Nena

Oi!
Jaz sem tudi ugotovila, da je najbolj učinkovito, da vprašaš Kreatorja, sicer lahko delaš mesece in mesece po zemeljskem času  ;D ;D ;D, Kreator pa pove korensko prepričanje, izpuliš, zamenjaš,.... pa je.
Čeprav je lahko reakcija huda (jaz sem ponavadi kaka dva dni full utrujena in veliko spim, če je kriza, lahko celo glava boli - pa saj je to Nena že vse opisala  ;))

Lep dan!

Iza

Po mojem gre res za verižno reakcijo. Jaz grem ponavadi tudi vprašat Kreatorja kaj je spodaj. Tam so itak vsi odgovori...
Theta Practitioner/Masaže/Alternativno svetovanje za prehrano/Organizacija delavnic/Ridingi z orakeljskimi kartami

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #80 on: August 23, 2008, 01:43:55 PM »
Hvala punce.

Se mi je tako tudi zdelo  ;D Ampak še kakšna potrditev vedno prav pride.

Objem za vse
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #81 on: August 23, 2008, 03:18:53 PM »
Lepo pozdravljene ang:.
Mislim da bi mi lahko z vašim znanjem pomagale, zato vam kar postavim vprašanje.
Imam sorodnico, ki je pred tremi leti preživela hudo možgansko anevrizmo. Pred tem je bila zelo aktivna ženska, dejavna na veliko področjih, skrbela je za svojo bližnje in daljno sorodstvo... Pri tej "poškodbi" ji je kri zalila večji del možganov in jih nekaj tudi poškodovala...
No danes je kar zdrava ženska, le da se večinoma vede kot petletni trmast otrok... Najhuje od vsega pa je, da ji je bolezen poškodovala kratkoročni spomin. Tako da se v bistvu, kar veliko stvari iz daljne preteklosti kar spomne, problem je pa seveda sedanjost... V glavnem trenutno ni kaj preveč samostojna, potrebuje konstantni nadzor in vodstvo. Mož pa ji po mojem skromnem mnenju ni kaj dosti v pomoč, kajti (na nek način ima zdaj vajeti v rokah-pred boleznijo je bil kaj malo vreden, je bila ona za vse) zdi se da mu tako "odgovarja" .
Sama sem itak takega mišljenja /tudi glede na to da delno poznam njeno preteklost/, da je pač "hotela" sama nek del svojega življenja pozabit, pa si je tak način priklicala tako hudo bolezen...
Da ne bom predolga; ali mislite, drage Theta izvedenke, da bi se z theto lahko njeno stanje izboljšalo ali celo popravilo?

Že vnaprej se vam zahvaljujem za vaša ang:  mnenja in odgovore!

Bodite skrajno lepo ;),
Neska :-*

« Last Edit: August 23, 2008, 03:21:36 PM by Neska »
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #82 on: August 23, 2008, 04:31:29 PM »
Neska,

kar se mene tiče, se da vse pozdraviti in popraviti. Je pa tudi res, da je to stvar vsakega posameznika, koliko si to sploh želi.Se strinjam tudi pa tudi s tem, da si sami prikličemo vse kar se nam dogaja. Je pa tudi res, da je tako zdravljenje dolgotrajen proces, ki zna biti na momente precej boleč. Treba se je zavedati, da je potrebno tukaj kar precej čiščenja in soočenj samim s sabo. Če se oseba odloči za zdravljenje...jaz sem definitvno verjamem v "čudeže". 
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #83 on: August 23, 2008, 05:23:32 PM »
Pozdravljena Nena.
Hvala ti za mnenje. Tudi sama sem mnenja da je takšen proces dolgotrajen in precej boleč, daj se je vse skupaj tudi precej dolgo nabiralo...
Bo treba vsake toliko določene in dotične opomnit, da obstaja kaj več kot uradna medicina...
Vsekakor pa je potreben čas in volja.

Še enkrat hvala in lepo bodi,
Neska
Masaže

DZK 555

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #84 on: August 24, 2008, 08:29:09 AM »
Pokorno javljam, da se še vedno zbujam okrog devetih, kljub dvo urnem zamiku časa glede na mojo časovno cono. :) Sicer pa sem ta teden dvakrat spal dlje. :)

Andres

Se opravičujem, ker je ta debata o času že malo mimo, ampak preden bom jaz po treh tednih dopusta prebrala vse te vaše debate, bom verjetno še kje drugje kdaj zamešala štrene.  ;D 

Meni se je zgodilo nekaj podobnega že takoj naslednje jutro po theti z Neno in skoraj prepričana sem, da ta zadeva za sabo pobere tudi kakšen prah, ki ga ne opazimo ali se v danem trenutku ne zdi pomemben.
O mojem spanju in vstajanju z Neno sploh ni bilo nobenega govora. Da sem pač nočna ptica - ne spat, in seveda, posledično potem zjutraj z muko vstat ali pa spat do 10. ure, sem se že zdavnaj sprijaznila in pač pripisala svojemu nizkemu pritisku in bioritmu, ki je poleg tega še ves zmeden od dela v turnusu.
Kot da bi čez noč odrezal, se sedaj zbujam ob 6. uri, malo pogledam okoli sebe, razmislim, če sem kaj sanjala  ::)  :-* in če ni treba zjutraj v službo, kar je pač vsaki drugi teden, potegnem dalje, dokler se spet ne zbudim ob 8.30 in takrat vstanem. Vsak dan enako, kot da bi nekdo vdaril na gong. Najboljše od vsega pa je, da sem popolnoma naspana, dobro spočita in bistre glave, s čimer sem imela prej vedno težave in seveda, da ne govorim, kako super je bilo s tem vstajanjem sedaj na dopustu. Ejjj, sredi Kornatov popolni mir in tišina, sonce vzhaja, morje gladko kot špegl, otoki v vseh barvah ... srkam svojo jutranjo kavo.
Pa saj ne morem verjet, kaj sem vsa leta prespala.   ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Princes

• Mojster
« Reply #85 on: August 24, 2008, 10:47:20 AM »
Jaz z jutranjim vstajanjem nimam problemov. Moj večni problem je popoldanska siesta, ki je poleti in pozimi. Tega se moram odvadit in to čimprej. Res pa je, da ne poznam ukaza, kako to odpravit.

Prosim, če mi lahko tu ali na PM napišete ukaz kreatorju.

Hvala :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #86 on: August 24, 2008, 07:30:13 PM »
Jaz z jutranjim vstajanjem nimam problemov. Moj večni problem je popoldanska siesta, ki je poleti in pozimi. Tega se moram odvadit in to čimprej. Res pa je, da ne poznam ukaza, kako to odpravit.

Prosim, če mi lahko tu ali na PM napišete ukaz kreatorju.

Hvala :)

Princes,
jaz pa ne razumem zakaj bi se morala odvaditi popoldanskega počitka. Vsak človek ima svoj bioritem in tvoj je pač tak, da potrebuješ pač malo samocrkljanja sredi belega dne. Hvala bogu, da si to lahko privoščiš.
Sicer bi pa jaz dala ukaz v smislu: "KVKJ ukazujem, da moje dosedanje sieste preživim bolj aktivno. V tem času imam dovolj energije za stvari, ki jih počnem. Hvala. KKK"

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Princes

• Mojster
« Reply #87 on: August 24, 2008, 07:33:33 PM »
Iza, hvala :) :) :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #88 on: August 25, 2008, 01:06:23 AM »
Kot Regina, tudi sam opažam, da se zadnji mesec hitreje zbudim.  Včeraj zjutraj sem se ravno tako zbudil ob devetih, toda, rajši sem nazaj zalegel. Sicer pa zadnji mesec kar vedno vstajam okrog te ure, le en dan sem do enajstih potegnil. :) Torej bi me z rahlo prevzgojo spanja do dvanajstih, marsikatera celo v partnerstvu prenašala. :D :D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #89 on: August 28, 2008, 04:20:55 PM »
Lep pozdrav

Hvala za vašo prijavo na seminar. Veselim se srečanja z vami!

V petek 12.9.2008 se dobimo ob 17. uri v predavalnici centra Hortus Vitae na Dunajski 205 v Ljubljani. Tisti, ki boste zamujali me prosim obvestite, ker bi začela z meditacijo, da vas počakamo. Center se nahaja za Bežigradom v smeri proti Ježici, parkirate lahko za trgovino Tuš, iz tega parkirišča je tudi eden od vhodov do centra, drugi je iz Dunajske ceste.

Seminar lahko v celoti plačate ob prihodu ali pa do 10.9.2008 na TRR račun na katerega se vplačali akontacijo za seminar.

Začnemo ob 17. uri in smo prvi dan skupaj do 21. ure.

Osnovni DNK 2 tečaj je predstavitev ThetaHealing™sistema. V treh dneh se naučite postopka ThetaHealing™ in si lahko pridobite certifikat ThetaHealing™ practitioner. ThetaHealing™ je izjemno preprosta, a močna tehnika s pomočjo katere lahko ozdravite telo ali spremenite sistem prepričanj v trenutku. Omogoča vam, da si ustvarite življenje, ki si ga želite. Razvila ga je Vianna Stibal iz Idaho Falls, ZDA. V tem seminarju se boste naučili kako to tehniko uporabite za zdravljenje sebe in pomoč sebi in kako pomagati drugim. Naučili se boste iste tehnike, ki jo je Vianna uporabila, da je pozdravila svojega raka v samo 30 sekundah. Ne samo da boste dobili ogromno uporabnih informacij, zraven se boste tudi zabavali.

Izkusite vikend, ki bo spremenil vaše življenje za vedno!

V treh dneh boste spoznali:

Zgodbo o DNK

Možganska valovanja: Beta, Alfa, Theta, Delta in Gama

Kako različna valovanja delujejo v procesu zdravljenja

Kako vstopiti v Theta valovanje v samo nekaj sekundah

Kako spremeniti energijo v svoji okolici

Kako se povezati z virom vsega kar je

Kako ustvariti takojšnje spremembe v našem telesu in umu

Moč naše podzavesti v procesu ustvarjanja našega življenja

Kako pogledati v telo

Kako s pomočjo te tehnike zdraviti fizične in čustvene težave

Kako opravljati skupinska zdravljenja

Kako videti angele varuhe

Kako aktivirati DNK vitalnosti in mladostnosti in spremeniti vse genetske programe za staranje in zakaj je to potrebno

Kako izpuliti, spremeniti in nadomestiti prepričanja na 4 nivojih

Kako prepričanja vplivajo na vaše zdravje in vsakodnevno življenje

Spreminjati programe in prepričanja, ki nam ne služijo več

Kako s Theta zdravljenjem izboljšati svoje fizično in čustveno zdravje in mentalno držo

Kako pomagati drugim vzpostaviti stik s svojim pravim jazom

Kako narediti življenje tako, kot ga Vi želite

Drugi dan začnemo ob 9. uri zjutraj in imamo kosilo ob 13. uri (nad trgovino Tuš je picerija Žiga Žaga). Popoldan začnemo ob 14.30 uri in zaključimo med 17.  In 18. uro.

V nedeljo začnemo ob 9. uri in do 13. ure, ko imamo kosilo. Ob 14. uri se vrnemo in do 16.45, potem pa se pripravimo za skupinsko zdravljenje ob 17. uri. Vmes bodo odmori za WC in pitje vode ter čaja.

Če želite lahko na skupinsko zdravljenje povabite svoje prijatelje in družinske člane, samo sporočite mi, da vem koliko ljudi pride..

S seboj lahko prinesete copatke (na voljo bodo tudi v centru), šal ali ruto, če vam bo hladno.

Lahko prinesete kristale in eterična olja in vse tisto kar vam veliko pomeni.

Lep dan

Taja Albolena Lila

Pred dvemi urami sem dobila tale mail od Taja Lile...
Tako, pa se bo tudi najina pustolovščina začela Akaša ;). Na skorajšnje snidenje ;D, pa en lep pozdrav,
Neska
Masaže

DZK 555