Author Topic: Tarot V. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 58114 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tia

• Uporabnik
  • **
Re: Tarot V. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #60 on: July 23, 2008, 04:01:45 PM »

Hej, še ena, ki potrebuje brezplačno pomoč, kot praviš v prejšnjem postu.

Razposlala sem prošnje, pa res sem jih super napisala, zdaj pošiljam pozitivno energijo na vse strani. Bo kaj, ali ne, ker res ne vem, kam naj še pošiljam in kam naj grem. :-\

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #61 on: July 24, 2008, 02:56:47 PM »
Je bila le ideja.  ;)

Lep dan!
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Sandra

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #62 on: July 24, 2008, 03:53:49 PM »
Pozdravljen Tar_mar najprej bi pohvalila tvojo temo... bom pa izkoristila tole temo ter te povprašala o odnosu, ki ga imam s svojo matero ni ravno najboljši in me zanima, če se je vredno truditi, če bo moj trud obradil kakšne sadove...? Kar se pa očeta tiče pa ni nobenih problemov/zapletov, se imava zelo rada... tudi ljubezen me zanima, nekoga imam tako rada, da bi temu lahko rekli brezpogojna ljubezen ampak mi je ravno rekel, da naj si nadem drugo osebo, čeprav vem, da je rekel to v trenutku šibkosti, se bo najin odnos nadaljeval v pozitivo ali negativo, se mi splača negovati najin odnos, kaj naj storim, da se bo obračalo vse v moj prid, lahko pričakujem v kratkem kakšno kumunikacijo iz njegove strani; bi se bilo pametno za nekaj časa umakniti in ne odgovarjati na njegova sporočila, klice vsaj do sredine avgusta, bi mogoče kaj spremenilo to najin odnos v pozitivo...? Najbolj od vsega me pa zanima šola ter neki izpit, če bi ga šla sedaj opravljat je mogoče, da bi naredila vse v prvo, se splača...? Hvala ti za nadaljni odgovor... lp

Offline Rea

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #63 on: July 24, 2008, 06:18:50 PM »
Hva za prejšni vpogled :)

imam pa še eno vprašanje, kako mi kaže na področju ljubezni, je kaj na vidiku? ;Dali pa bo potrebno še čakati

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #64 on: July 27, 2008, 10:56:49 AM »

Tar_mar, kaj je bilo to včeraj???? vzel se je od nikoder, tak "popolnež".

Offline Sandra

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #65 on: July 29, 2008, 04:05:35 PM »
Hvala ti Tar_mar. Zanima me pa še zaradi poti v tujino, ki jo bom opravila konec tedna; glede tega me pa zanima, če bo vse vredu, če bom vse opravila tako, kot moram bom mogoče opravila še kaj boljše kot pričakujem? In kaj vse se bo dogajalo v teh dveh mesecih na ljubezenskem področju in z onim fantom? Hvala ti za nadaljni odgovor. LP

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #66 on: July 30, 2008, 11:36:26 AM »
Tar_mar,

imam vprašanje glede moje službe...
bo ostala tukaj kjer sem ali bom zbrala moč in našla nekaj novega?

Hvala, S

Offline Sandra

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #67 on: July 30, 2008, 02:29:23 PM »
Hvala Tar_mar... je kaj na poti naj posebno pazim? Kaj pa pri temu fantu, bova prišla skupaj v vezo?

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #68 on: July 30, 2008, 03:15:07 PM »

Tar_mar,

imam vprašanje glede moje službe...
bo ostala tukaj kjer sem ali bom zbrala moč in našla nekaj novega?

Hvala, S

Lepo pozdravljena

Za to službo bi rekel, da si v sedlu in boš še ostala tukaj. Tako je, da imaš delo pod kontrolo in ga zelo obvladaš. Zato je to dobra stran te službe. Malo te bodo mantrala čustva v tej službi in boš razočarana. Potrpi. Čustva se pri nas vseh spreminjajo in se bo zadeva čez čas umirila.
Tako, da bo v vslužbi "znosno".

Menjati se ti ne splača in ne boš. Iz dežja pod kap. Ni še čas za mejavo. Daj počakaj.

Sončka v sončnem dnevu :)

lepo se imej

Tar_Mar
Hvala Tar-mar  :-*
Kako zelo lepo pokažejo tele tvoje kartice...sem v službi pri očetu in ja res me vežejo čustva in stari vzorci...oče me včasih totalno razjezi, ko me hoče dat v nulo, kot da nimam pojma in nič ne znam dobro narest...smotano je to, da čeprav se trudiš nekdo ne vidi napredka in tvojega truda...
So pa to že stare stvari, ki se se sedaj ko sem tukaj v službi samo še ponovile...to me ful obremenjuje in včasih res mislim, da bi bilo bolje, da najdem drugo službo...bi se mogoče bolj samostojno počutila...

Hvala in lep dan tudi tebi  :-* :-* :-*

S

Offline Princes

• Mojster
« Reply #69 on: August 04, 2008, 01:39:16 PM »
Dragi Tar_mar :)

prosila bi za vpogled glede moje službe. Ali se kaže morebiti sprememba v kratkem - kaj novega? Tu kjer sem imam že globoko pognane korenine in je čas, da zasadim novo drevo :)

Hvala in lep dan ti želim :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #70 on: August 07, 2008, 12:47:11 PM »
uuuaaaaauuuuuu :o
tule je pa zanimivo!!!
dragi tar_mar, tudi jaz bi izkoristila tole priložnost in te zaprosila za upogled ;D
zanima me moje življensko poslanstvo ter partnerski odnos.

v naprej hvaležna za tvoj odgovor :-*
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Princes

• Mojster
« Reply #71 on: August 07, 2008, 12:54:20 PM »
Dragi Tar_mar :)

prosila bi za vpogled glede moje službe. Ali se kaže morebiti sprememba v kratkem - kaj novega? Tu kjer sem imam že globoko pognane korenine in je čas, da zasadim novo drevo :)

Hvala in lep dan ti želim :-*

Zdravo!

Ja imela si nekaj nevšečnosti v službi in si se malo zaprla. Kar je logično. Ta služba je zaenkrat kar v redu in ne vidim sprememb. Boš morala pa kar nekaj razčistiti z nekom. To bo pa manj prijetno.
Boš imela potem nekaj časa mir.

:)

Sončka

Tar_Mar

Hvala Tar_Mar :-*

Sončka tudi tebi :)
« Last Edit: August 07, 2008, 01:07:29 PM by Princes »
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline mesecina

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #72 on: August 07, 2008, 03:26:37 PM »

Dragi Tar_mar,
ponovno se obračam nate, saj si mi vedno prav napovedal ;D

Zanima me poslovna pot-imam 2 odprte stvari oz. možnosti in prosim za nasvet. Kaj je trenutna boljša rešitev?

1.tisto podjetje, za katero sem si prizadevala že od nekdaj, da bi bila tudi tam sama zaposlena..ali vidiš, če bom z delovnim mestom in plačo zadovoljna-če bi se odločla za to varjanto? Če se odločim za to, bom po pripravništvo še dolgo tam zaposlena? Kakšno področje bi bilo primerno-vidiš kaj?

2.možnost za samostojno podjetje, pisano name. Bi šlo vse po planu ali bi bili kakšni zapleti oz. nepredvidene situacije?

Lepa hvala za odgovor ;D

Offline ribica25

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #73 on: August 09, 2008, 01:05:51 PM »
Pozdravljen Tar_Mar!

Tudi jaz bi imela vprašanja in sicer glede zdravja,če bo vse ok,ker me trenutno tarejo neke težave.
Pa še ljubezen me zanima,če se mi kaj kmalu obeta kakšen nov začetek.

Že vnaprej se ti zahvaljujem za odgovore

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #74 on: August 10, 2008, 12:50:33 PM »
uuuaaaaauuuuuu :o
tule je pa zanimivo!!!
dragi tar_mar, tudi jaz bi izkoristila tole priložnost in te zaprosila za upogled ;D
zanima me moje življensko poslanstvo ter partnerski odnos.

v naprej hvaležna za tvoj odgovor :-*

Zdravo!

Sem malo dopustniški in si malo počakala.

S teboj je takole:

Si trenutno v dobi uspeha in ti gre trenutno kar dobro za to kar si. Po velikih izgubah, ki so se ti zgodile in razočarnjih v preteklosti, si morala kar nekaj pretrpeti in spremeniti da se ti zadeve odvijajo kar v redu.
V prihodnje te čaka še več ustvvrjalnosti in jo izkoristi, ker imaš veliko energije za to in "usoda" ti bo šla naproti. Nič se bat. Kar loti se in bo šlo.
Trenutno imaš premajno izobrazbo oziroma znanje za to kar boš uspešno naredila vendar ne dvomi. Mogoče te bo zamorilo nekakšno uradništvo ali se odpravljaš neke zadeve še rešiti na sodišču. Vendar to je tvoja namera, premisli. V glavnem razčisti si zadeve v glavi predno kaj storiš Neke zadeve te tarejo in si moraš zadeve "v sebi" razčistiti in obračunati sama s seboj. Vse neznano ti bo potralo znano.
Mogoče si se potegnila pred svetom, vendar dovoli si spoznati njegove čare. Bolj aktivno! Ne boj se ne boš sama. vedno se najde nekdo, ki ti bo pametno svetoval. In ta ki bo ob tebi bo kar modra oseba. Zaupaj se mu in ga ne iziraj niti slučajno, ker boš samo ti izgubula.

Dolgoročno ti bo lepo na svetu. Tako, da boš lahko izpolnila svoje poslanstvo, si rojena kot človek, si za to, da ljubiš in si ljubljena, vzgajaš, uživaš, itd...

Tvoj partneski odnos je zaživel kot nekaj čudovitega in se je spremenil v nekaj kar nisi pričakovala. Sicer, če ti ugaja pravljica in veliko navideznega lepega kar ni, oziroma da si "ustavrjata srečo ki je ni", potem boš morala v bodoče, oziroma bosta morala v bodoče še veliko delati na tem. Vendar se ta veza nagiba k temu, da boš bolj sama v tem partnestvu in skušala odkriti nekaj pri partnerju ki ti še vedno skriva.

Se še kaj berava in slišiva

:)

Lepo se imej

Tar_Mar

Dragi Tar_mar.

Najlepša hvala, da si si kljub svojemu dopustu, vzel nekaj časa zame! :D
Ti moram povedat, da mi je napisano všeč. sploh prvi del, v katerem si, moram priznati, glede moje osebnosti vse zadel! Za v prihodnje se bom pa potrudila spoznati čare sveta, bolj aktivno. Si prav povedal, večinoma se počutim sama za vse.
Kar se pa partnerskega odnosa tiče, nasplošno mislim, da nama je skupaj lepo, ter da uživava. Zato me je ta tvoja napoved malce zmedla. Sicer se mi včasih zazdi, da je vse odvisno od mene, ter da na mojih ramah družina stoji... a si nakoncu vedno rečem, da že mora biti tako...
No, ko bo tvojega dopusta mimo in če boš še kaj na volji za kakšen vpogled zame, te bom prav z veseljem brala :D
Do takrat, pa skrajno uživaj in še lepše se imej ;)

Neska
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555