Author Topic: ciganske karte  (Read 143294 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
Re: ciganske karte
« Reply #30 on: October 26, 2006, 08:35:06 PM »
Takole Mojzes:

Začetek leta se boš "spopadala" predvsem še z vprašanjem svoje samozavesti in uveljavljanja v družbi. Nekoliko boš "oborožena" počasi pokukala iza vogala in se v času, ko nihče ne bo pričakoval postavila zase in za svoje nove cilje in načrte.
Poti imaš odprte. Že po spomladanskih mesecih se lahko nadejaš nepričakovanih ponudb, idej, rešitev in znala boš biti v tem času zadosti iznajdljiva, da jih boš tudi začela uporabljati sebi v prid. Načrti se ti lahko pokažejo za plodne že koncem poletja. Takrat se pričakuje tudi neka daljša pot /mogoče celo tujina/, vsekakor pa boš deležna trdnega položaja, lahko rečem, da se boš zasidrala v tistem, kar si že dolgo pričakovala. Dela bo še kar nekaj, vendar pa greš pravim stvarem naproti.
Konec leta se obeta tudi sreča v ljubezni, druženje, razbremenitev in sprostitev, ki ji boš botrovala predvsem sama, s svojim preteklim in s svojo novo naravnanostjo.

Z izjemo prvih 3h mesecev, ko boš še nekoliko nesigurna, bo leto naravnost čudovito. Želim ti veliko sreče in dobro izkoristi veter v hrbet.
  hvala ti, je neka orientacia  :-*
let it be

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #31 on: October 26, 2006, 08:57:01 PM »
Upam, da ja  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
« Reply #32 on: October 29, 2006, 04:20:18 PM »
Kako ocistimo karte?

Je praw, da jih dam ob polni luni na okensko polico, da nanje sije luna, nato pa jih cez cel dan pustim na soncu, da se napolnijo z njegovo energijo?
vcasih pa, ko imam obcutek, da nisem povezana z njimi, jih preprostgo vzamem v roke, ter si predstavljam da jih oblivam z rumeno tekočino.....

je to vredu? hvala za odgovor in lep dan se naprej

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #33 on: October 29, 2006, 10:20:35 PM »
lhko,da je okej, tako očistimo tudi kamne lahko, pa še kaj kar menimo,da se bo napolnilo pozitivno,kakor čutiš, tako naredi ;)
let it be

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #34 on: October 30, 2006, 09:03:37 AM »
Kako ocistimo karte?

Je praw, da jih dam ob polni luni na okensko polico, da nanje sije luna, nato pa jih cez cel dan pustim na soncu, da se napolnijo z njegovo energijo?
vcasih pa, ko imam obcutek, da nisem povezana z njimi, jih preprostgo vzamem v roke, ter si predstavljam da jih oblivam z rumeno tekočino.....

je to vredu? hvala za odgovor in lep dan se naprej

čisto OK. Lahko jih očistiš tudi s dišečo palčko. Vzamemo jih v roke in gremo trikrat krožno okoli njih.
www.Astro-Star.net

Offline Phoebe

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #35 on: October 30, 2006, 10:52:14 AM »
Pozdravljeni!

danes sem "odkrila" ta forum in sem navdušena. Najdem (skoraj) vse, kar me zanima. Res ste super.  :)

Lepo prosim, če mi lahko razložite pomen teh kart:

1. Glede čustev bivšega fanta do mene: Sodnik, Ljubosumje, Nepričakovana sreča.
2. Ali še bova skupaj: Tat, Veselje, Hrepenenje.

Full hvala.

Glede "tekoče" teme: Karte očistim tako, da jih vzamem v levo dan in s pešico desne roke udarim po njih.

Pozdravček.

Offline Selena

• Novinec
  • *
« Reply #36 on: October 30, 2006, 12:16:52 PM »
Hojla, Tea, končno nekaj, kjer lahko pristavim svoj piskrček. Spomnila sem se, da imam doma te karte že dolgo časa, pa jih ne uporabljam. No, danes sem jih prijela v roke in si zastavila vprašanje: Se bo uresničilo tisto, česar si že dolgo želim?

Moje karte: ljubavnica, iznenadna sreća, gubitak. (so v hrvaščini, pa ne želim prevajati, da ne izgubijo pomena).

Kakšen namig?
Če človeka nekaj sili leteti, se nikoli ne bo plazil.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #37 on: November 01, 2006, 08:41:46 AM »
Pozdravljeni!

danes sem "odkrila" ta forum in sem navdušena. Najdem (skoraj) vse, kar me zanima. Res ste super.  :)

Lepo prosim, če mi lahko razložite pomen teh kart:

1. Glede čustev bivšega fanta do mene: Sodnik, Ljubosumje, Nepričakovana sreča.
2. Ali še bova skupaj: Tat, Veselje, Hrepenenje.

Full hvala.

Glede "tekoče" teme: Karte očistim tako, da jih vzamem v levo dan in s pešico desne roke udarim po njih.

Pozdravček.

Čustva niso uravnotežena, nestalna in nejasna. Mogoče niti sam pri sebi ne ve kaj čuti. 
Ostajata skupaj, če boš tako ti to odločila Phoebe.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #38 on: November 01, 2006, 08:45:37 AM »
Hojla, Tea, končno nekaj, kjer lahko pristavim svoj piskrček. Spomnila sem se, da imam doma te karte že dolgo časa, pa jih ne uporabljam. No, danes sem jih prijela v roke in si zastavila vprašanje: Se bo uresničilo tisto, česar si že dolgo želim?

Moje karte: ljubavnica, iznenadna sreća, gubitak. (so v hrvaščini, pa ne želim prevajati, da ne izgubijo pomena).

Kakšen namig?

Selena, karte kažejo, da je mogoče tvoja želja nekoliko preveč idealistična. Sicer je res srčna, vendar pa bi mogoče rekla, da je pri tej želji treba prečistit nekoliko zadeve. Nekaj stvari porivaš pod preprogo in jih ne vidiš, ali jih vidiš preveč skozi rožnata očala. Ko boš zadeve videla iz drugega zornega kota, zna biti želja zelo plodna. Takrat se zna zgoditi, da se zadnja karta "gubitak" spremeni v kakšno drugo in se ti želja uresniči.
S temi kartami, ki si jih postavila pa bo sreča kratkega veka.
www.Astro-Star.net

Offline Phoebe

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #39 on: November 02, 2006, 01:51:55 PM »
Tea,

hvala lepa.

Kako pa se napove čas v ciganskih kartah? Npr. če pogledam karte pod vprašanje Ali še bova skupaj (Tat, Veselje, Hrepenenje); ali lahko iz teh kart razberem čas, kdaj naj bi se to zgodilo ali kako? Tnx.

En ledeno mrzel pozdrav!  :)

Offline Selena

• Novinec
  • *
« Reply #40 on: November 02, 2006, 08:10:10 PM »
Selena, karte kažejo, da je mogoče tvoja želja nekoliko preveč idealistična. Sicer je res srčna, vendar pa bi mogoče rekla, da je pri tej želji treba prečistit nekoliko zadeve. Nekaj stvari porivaš pod preprogo in jih ne vidiš, ali jih vidiš preveč skozi rožnata očala. Ko boš zadeve videla iz drugega zornega kota, zna biti želja zelo plodna. Takrat se zna zgoditi, da se zadnja karta "gubitak" spremeni v kakšno drugo in se ti želja uresniči.
[/quote]

Tea, hvala ti. Bom zamenjala očala, vsekakor, pa bomo videli.
Če človeka nekaj sili leteti, se nikoli ne bo plazil.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #41 on: November 02, 2006, 09:19:37 PM »
Tea,

hvala lepa.

Kako pa se napove čas v ciganskih kartah? Npr. če pogledam karte pod vprašanje Ali še bova skupaj (Tat, Veselje, Hrepenenje); ali lahko iz teh kart razberem čas, kdaj naj bi se to zgodilo ali kako? Tnx.

Zdaj pa ne razumem:
Vprašanje: Ali še bova skupaj
Kako naj bo potem vprašanje: kdaj bi se naj to zgodilo?

Čas v cigankah se napoveduje glede na karte. Vsaka karta ima tudi nek svoj časovni ritem. Potem odvisno od kombinacije in seveda tudi od vprašanja, pa posamezne problematike.
Čas je zelo težko natančno opredeliti. Kajti čas je tista enota, ki za vsakega nekoliko drugače teče.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #42 on: November 02, 2006, 09:23:43 PM »
Tea,

hvala lepa.

Zdaj pa ne razumem:

Čas v cigankah se napoveduje glede na karte. Vsaka karta ima tudi nek svoj časovni ritem. Potem odvisno od kombinacije in seveda tudi od vprašanja, pa posamezne problematike.
Čas je zelo težko natančno opredeliti. Kajti čas je tista enota, ki za vsakega nekoliko drugače teče.

Tat, Veselje, Hrepenenje so hitre karte. Predvsem pa tudi nepričakovane.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #43 on: November 02, 2006, 09:25:32 PM »

Tea, hvala ti. Bom zamenjala očala, vsekakor, pa bomo videli.
[/quote]

Želim ti vse najboljše.
www.Astro-Star.net

Offline Phoebe

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #44 on: November 03, 2006, 08:06:34 PM »
Tea,

hvala lepa.

Zdaj pa ne razumem:

Tea, se opravičujem, malo nerodno sem vprašala... 

Zanima me sledeče: Glede vprašanja Ali še bova z bivšim fantom kdaj skupaj si mi odgovorila, da je ta odločitev moja. Vem, da je čas zelo težko opredeliti, vendar, če si še želim biti z njim in če pogledam tvoj drug odgovor, da so Tat, Veselje, Hrepenenje hitre karte, predvsem pa tudi nepričakovane, mislim, da bi se zadeva morala zgoditi v bližnji prihodnosti.

Se motim?