Author Topic: ciganske karte  (Read 143233 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Pennywise

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: ciganske karte
« Reply #60 on: November 23, 2006, 08:37:25 AM »
Zdravo!

No, včeraj sem poskušala po najboljših močeh zrihtatimoje prijateljice- karte po Tejinem nasvetu. Zvečer sem jih še posvetila s svečo. Upam,da so bile v redu pripravljene. Nato sem se kar se da skoncentrirala na vprašanje,ki sem si ga zastavila. Zanimivo, da mi je med mešanje dvakrat padla iz kupčka (ne nalašč) karta svečenika (najbrž to nima kakega pomena?) no in moje vprašanje je bilo:Ali bova s fantom (za katerega sprašujem) kdaj par-trenutno nisva. Ven sem dobila naslednje tri karte:
upanje-poroka-sreča...ne vem kako si razlagati, zato prosim tukaj strokovnjake- bojim se,da imajo take lepe karte prav kak nasproten pomen  :-\ :-\...no,ampak bom razlago prepustila vam tukaj. Hvala!

Pennywise  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #61 on: November 23, 2006, 08:56:52 AM »
Pri kartah obstaja kup nasvetov. Najbolje je, da se držiš tistih intuitivnih "pravil", za katere misliš, da bi držale.
Ko meni pade karta iz kupčka jo obravnavam skrbneje in jo smatram za srž "problema".
Sicer pa nekatera pravila pravijo, da tisti dan naj ne bi človek spraševal.

Dobre karte. Malo pa dvomim, da je to res tvoj srčni izbranec
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Pennywise

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #62 on: November 23, 2006, 09:04:42 AM »
Tea, hvala za tako hiter odgovor. Ravno to sem se spraševala, kaj pa če sem bila prenagla? Ali je "greh" tudi,če potem vprašanje ponoviš- recimo čez določen čas- v primeru,da sem naredila zdaj napako?
Tea, če nisem preveč zahtevna- po čem se ti zdi-oziroma iz česa si razbrala, da to ni moj srčni izbranec? Oziroma ali bi morala zastaviti se kakšno vprašanje v zvezi s tem in nato spet pogledati v karte?Sploh pa- včeraj nisem najbolje vedela,kako se najbolj pametni postavi vprašanje glede ljubezni, zato sem si ga zastavila kar tako kot me je zanimalo.
Je pa stvar zanimiva.Ali kdo ve kako se da naučiti interpretacij kart (če si popolni začetnik)?
Hvala  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #63 on: November 23, 2006, 05:49:42 PM »
Kart ni dobro prevečkrat spraševa istega. Kajti potem se začnejo "delati norca".
Da ti je karta padala iz kupčka se je videlo, da nisi skoncentrirana na vprašanje, ali pa da o njem sploh nisi dosti razmišljala, ali prav razmišljala, ali bi morala na to gledati iz drugega zornega kota.

Če se želiš resno lotiti zadeve, je za začetek najboljše imeti učitelja. Imam tečaje, tako da se lahko oglasiš pri meni.

www.Astro-Star.net

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #64 on: November 24, 2006, 07:40:48 AM »
Kart ni dobro prevečkrat spraševa istega. Kajti potem se začnejo "delati norca".

;DTočno, treba je bit pozoren na znamenja in jih poslušat.

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
« Reply #65 on: November 25, 2006, 02:59:00 PM »
ce preveckrat vprasas isto vprasanje zacnejo prikrojevati resnico..... al ti dajo najbolsi (ze skoraj nerealni :D) izid, al pa povleces tako slabe karte da ti je zal, da si jih sploh vlekel..... :o tako da ne pretiravaj z ponavljajocimi se vprasanji, ceprav verjamem in vem da se je vcasih tezko vzdrzati :)

Do kart spostljivo, jaz se zadnje case z njimi ne razumem ravno najbolje..... dobila sem blokado in jih ne razumem..... ne vem kaj mi zelijo povedat..... zanimivo...... zakaj mislte da je do tega prslo?
sele, ko pride do dolocenega dogodka, se spomnim katere karte sem povlekla, ko sem to sprasevala in sele takrat si lahko razlozim pomen kart
« Last Edit: November 25, 2006, 03:01:13 PM by zaspana »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #66 on: November 25, 2006, 05:43:17 PM »
To pomeni da vpletaš razum pri interpretaciji in premalo intuicije. Nič hudega. Minilo bo, ko boš bolj sproščena in ne boš odvisna od rezultata pripovedovanja kart.  ;D
www.Astro-Star.net

Offline zaspana

• Novinec
  • *
« Reply #67 on: November 25, 2006, 05:57:29 PM »
verjetno res ja :) sploh pri dolocenih zadevah.....

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #68 on: November 26, 2006, 03:02:50 PM »

Danes sem nekaj razmišljala in odločila sem se oziroma sem v nekem trenutku, da bi poklicala vedeževanje, ima kdo mogoče kakšno priporočilo in seveda številko, oziroma vidim, da tudi tea tukaj odgovorja, ampka ne upam, kar nekaj izsiljevat, zato ker sem na novo na forumu.pozdravček

Offline bubble

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #69 on: November 27, 2006, 12:28:33 PM »
Živjo Tia!

Jaz ti priporočam,da pokličeš kar Teo-ko sem jo jaz prvič poklicala,sem imela usta še lep čas odprta, ker je povedala take stvari,ki jih ne bi mogla preprosto uganit! In od takrat kličem vedno njo-ko se pojavi vprašanje.

Lep pozdrav.

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #70 on: November 30, 2006, 08:04:20 PM »
let it be

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #71 on: November 30, 2006, 08:14:42 PM »
Oh nisem vedela, da si postavila vprašanje  ;D
www.Astro-Star.net

Offline zaspana

• Novinec
  • *
« Reply #72 on: December 01, 2006, 06:03:29 PM »
hisa, neiskrenost, ljubimka, misel, veselje      za doticnega fanta karte....

hvala Tea za interpretacijo

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #73 on: December 02, 2006, 06:56:07 AM »
Zaspana, tole vprašanje ni bilo dobro zastavljeno. Ali pa si imela v mislih dve vprašanji, dve zamisli, nekaj različnih možnosti.
Gre predvsem za to, da so tvoja pričakovanja malček naivna, prevelika ali nezrela. Potrebuješ še čas, da boš o tem zastavljala sebi vprašanja in si nanje tudi odgovarjala. Nekatere stvari iz preteklosti so še del tebe, ne pometaj jih pod mizo, soočit se je treba, prečistit in narediti red, šele takrat bo čas zrel in dozorel za pravo ljubezen.
V tej zvezi so sicer priložnosti, vendar pa je odvisno predvsem od tebe. Mislim da možnosti bodo, ko se nejasnosti razčistijo v tvoji glavi.
www.Astro-Star.net

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #74 on: December 02, 2006, 11:13:32 PM »
...  ;D
sem vesel ali nezvest sam sebi?
kako naj se opredelim",da se ne zapustim? ;D
let it be