Author Topic: ciganske karte  (Read 143301 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: ciganske karte
« Reply #75 on: December 03, 2006, 11:04:55 AM »
Mojzes - odprla sem karto sreče .... mislim da imaš vse niti v svojih rokah in da boš znala iskoristiti vse svoje potenciale. Tvoja pot je mogoče videti še malo spolzka, vendar ne obupaj. Stvari poglej z drugega zornega kota, ali bolje rečeno, moraš jih videti večplastno ..... karta napoveduje, da po burnem življenju prihaja rezultat v tvoje roke.....Iskoristiš lahko vizijo ...
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Phoebe

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #76 on: December 03, 2006, 04:37:13 PM »
Tea,

kako si pa naj razlagam označevalne karte (vdova, vdovec, ljubimec, oficir,...) pri položitvi treh kart?

Hvala.

Offline Anne

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #77 on: December 03, 2006, 04:55:05 PM »
ojla! ravno včeraj sem odkrila forum in mi je zelo všeč. Že nakaj čase se ukvarjam s ciganskimi kartami vendar mi interpretacija še ne gre preveč dobro zato bi ful prosila za kakšen nasvet :)

Offline soncek

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #78 on: December 03, 2006, 07:38:48 PM »
Živjo Tea. Me zelo muči eno vprašanje in te prosim, če mi lahko odgovoriš, če je možno. Sem poskušala vedeževat sama iz ciganskih kart, pa mi nič ne gre od rok. Zanima me, če bom ostala v stiku s fantom, ki sem ga pred kratkim spoznala, ali je bila le kratka avantura? Ali je možna veza z njim?
Hvala in lep pozdrav!

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #79 on: December 04, 2006, 01:24:22 AM »
Tea,

kako si pa naj razlagam označevalne karte (vdova, vdovec, ljubimec, oficir,...) pri položitvi treh kart?

Hvala.

Zelo odvisno od vprašanja. Ciganke zgledajo enostavne. So pa zelo zgovorne in vsako karto lahko gledaš iz zelo veliko vidikov.

Na splošno pa:
vdova - zadrževanje
vdovec - nov začetek
ljubimec - dvojnost
oficir - ustaljenost

www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #80 on: December 04, 2006, 01:25:51 AM »
ojla! ravno včeraj sem odkrila forum in mi je zelo všeč. Že nakaj čase se ukvarjam s ciganskimi kartami vendar mi interpretacija še ne gre preveč dobro zato bi ful prosila za kakšen nasvet :)

Najprej se je treba naučiti abecede. To je posamezni pomen karte, ki je tudi pri cigankah zelo zahteven.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #81 on: December 04, 2006, 01:27:23 AM »
Mojzes - odprla sem karto sreče .... mislim da imaš vse niti v svojih rokah in da boš znala iskoristiti vse svoje potenciale. Tvoja pot je mogoče videti še malo spolzka, vendar ne obupaj. Stvari poglej z drugega zornega kota, ali bolje rečeno, moraš jih videti večplastno ..... karta napoveduje, da po burnem življenju prihaja rezultat v tvoje roke.....Iskoristiš lahko vizijo ..
HVALA TI  :-* morda pa rabim le vaše besede,da mi zagotovijo dolgoročno pristno samozavest, tako.
ja tekoče, ja potencial,ki si ga končno dovolim v celoti,večplastn je le dostop prilagajnja,ki pa sem v rezervirani drži,kajti je veliko wampirjev okrog,ki radi posnemajo in ponavljajo,potem kradejo" filinge in neke navidezne vizie :P
čaw

Vse je v redu Mojzes. Super punca si, kreativna in imaš potenciale. Ne dovoli da te ustavljajo drugi.
www.Astro-Star.net

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
« Reply #82 on: December 05, 2006, 02:00:50 PM »
Zaspana, tole vprašanje ni bilo dobro zastavljeno. Ali pa si imela v mislih dve vprašanji, dve zamisli, nekaj različnih možnosti.
Gre predvsem za to, da so tvoja pričakovanja malček naivna, prevelika ali nezrela. Potrebuješ še čas, da boš o tem zastavljala sebi vprašanja in si nanje tudi odgovarjala. Nekatere stvari iz preteklosti so še del tebe, ne pometaj jih pod mizo, soočit se je treba, prečistit in narediti red, šele takrat bo čas zrel in dozorel za pravo ljubezen.
V tej zvezi so sicer priložnosti, vendar pa je odvisno predvsem od tebe. Mislim da možnosti bodo, ko se nejasnosti razčistijo v tvoji glavi.

jap Tea, res je, da sem imela v mislih dva vprasanja......

Pa ne ze spet preteklost,..... pa saj sem sla cez to :S Heh pa kot kaze se vedno ne popolnoma....

hvala Tea

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #83 on: December 05, 2006, 08:08:45 PM »
Vse je v redu Mojzes. Super punca si, kreativna in imaš potenciale. Ne dovoli da te ustavljajo drugi.
RES TOLE, ali pa kot,da bi čakal,da ujamem sranje" v pest in ga potem kvalitetno ter poučno iztrebim  ;D
let it be

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #84 on: December 05, 2006, 08:26:57 PM »
Zaspana, tole vprašanje ni bilo dobro zastavljeno. Ali pa si imela v mislih dve vprašanji, dve zamisli, nekaj različnih možnosti.
Gre predvsem za to, da so tvoja pričakovanja malček naivna, prevelika ali nezrela. Potrebuješ še čas, da boš o tem zastavljala sebi vprašanja in si nanje tudi odgovarjala. Nekatere stvari iz preteklosti so še del tebe, ne pometaj jih pod mizo, soočit se je treba, prečistit in narediti red, šele takrat bo čas zrel in dozorel za pravo ljubezen.
V tej zvezi so sicer priložnosti, vendar pa je odvisno predvsem od tebe. Mislim da možnosti bodo, ko se nejasnosti razčistijo v tvoji glavi.

jap Tea, res je, da sem imela v mislih dva vprasanja......

Pa ne ze spet preteklost,..... pa saj sem sla cez to :S Heh pa kot kaze se vedno ne popolnoma....

hvala Tea

Poskušaj se skoncentrirati na to kar te res zanima.
www.Astro-Star.net

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #85 on: December 05, 2006, 10:14:23 PM »
Tea, kaj misliš, kako se bo izteklo moje načrtovanje? ;)
ljubezen
otrok
veselje
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #86 on: December 05, 2006, 10:35:59 PM »
Vse niti imaš v svojih rokah Regina. Super  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #87 on: December 05, 2006, 11:18:16 PM »
Se mi je zdelo. Ampak mi je prelepo padlo, da bi verjela. Rabila sem še potrditev.
Hvala Tejči. ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #88 on: December 09, 2006, 03:46:26 PM »

hmm, en fant me spet nekaj nazaJ osvaja, se zna kaj lepega dogodit?  :-*
en drug pa me na žurko vabi...se zna kaj lepega izcimit? :)

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #89 on: December 09, 2006, 04:01:26 PM »
na žurko pejt ;D :D
oni bo ze počakal, se razume saj so prazniki in zabav bo še preveč, vse vzem kar se ti ponuja
*
let it be