Na Katedrali sem objavil članek Začetek apokalipse tudi v Sloveniji. Tu spodaj bom prilimal kopijo.
Andres
Slovenijo je pred dnevi prizadel najhujši vihar v zgodovini države. Marsikdo je še včeraj mislil, da takšne naravne katastrofe ne morejo doleteti naše dežele, da se takšni pojavi dogajajo samo v Ameriki in drugih državah.
,,Kako lahko Bog dovoli katastrofe, zemeljske preobrate in umiranje? Zakaj Bog ne posreduje?” se gotovo sprašuje marsikateri človek. Prakristjani želimo jasno povedati, da Bog ljudem ne pošilja katastrof – nasprotno: Bog je pravočasno svaril!
V vseh časih je Bog govoril po pravičnih možeh in ženah, po Svojih prerokih. Bog je opominjal in kazal Svojim otrokom pot nazaj k njihovemu božanskemu izvoru. V današnjem prelomnem času je Bog spet poslal k ljudem velikega preroka, to je Gabriele, Božjo prerokinjo in poslanko, po kateri je vsemu svetu oznanjal in oznanja svoje še neslišano sporočilo.
Spomnimo se samo poletja 2003. Takrat smo lahko doživeli, kaj pomeni, da nas moči vesolja „polagoma ožgejo.“ Zemlja kliče Stvaritelja, da se je usmili ter jo osvobodi. Leta 1997 je ljudem govoril Bog-Oče kot tožitelj za mater zemljo:
„In tako se postopoma izpolnjuje zadnji del Janezovega razodetja, Apokalipsa. In potem bo mir. Kako se bo to zgodilo? Izrečeno samo globalno za vas ljudi – kdor ima ušesa, da posluša, ta sliši. Kdor ima oči, da gleda, ta vidi. Mati Zemlja se stresa zaradi potresov. Mati Zemlja se stresa ob viharjih, gozdnih požarih in še ob marsičem ter kliče: ,Vi, ljudje, kaj ste naredili iz mene? Moji otroci me trpinčijo in mučijo. Mučijo živali. Živali umirajo od lakote in žeje, kajti suše se pojavljajo vedno pogosteje, tako sušne kot so vaša človeška srca.' In mati Zemlja kliče: ,Otroci moji, kaj počnete z mano? Kaj počnete z živalmi, rastlinami in minerali?' Toda ljudje ne poslušajo, prav tako kot niso poslušali prerokov in prerokinj ter resničnega Boga, JAZ SEM. Prav tako niso poslušali in ne poslušajo Jezusa, Kristusa, njihovega Odrešitelja.
Mati Zemlja neprenehoma joče, kajti povodnji in morja naraščajo, ter kliče: ,Otroci, kaj počnete z mano? Neskončno sem žalostna zaradi vas. Ne morem vas več nositi. Ljudje vseh časov niso slišali klica trpinčene Zemlje, kaj šele Božjo besedo po prerokih in prerokinjah, po duhovno razsvetljenih možeh in ženah, po bojevnikih za notranje kraljestvo. In tako se odprejo usta Zemlje, matere Zemlje. To so vulkani. In mati Zemlja kliče: ,Zdaj vas ne morem več nositi! '- ,Mir, mir, mir,' kliče. In iz njenih ust teče lava ter prekrije velike površine Zemlje.
K tej sliki spada še to, da bodo vaši tako imenovani sateliti, vaša narejena nebesna telesa, padla z vašega neba in na Zemlji bo nastal trušč. Manjši in večji preskoki polov bodo pripravljali velikega in potem bo mir. Magma iz Zemlje bo stopila na površje in vse prekrila.“
Malo ljudi je resno sprejelo klic matere Zemlje po Stvaritelju in tako danes doživljamo to, o čemer je v Svojem razodetju govoril Bog -Oče:
„Kdor ima ušesa, da posluša, ta sliši. Kdor ima oči, da gleda, ta vidi.“
V Svoji besedi človeštvu iz leta 1997 je Bog-Oče govoril, da bodo mater Zemljo stresali viharji. Toda ni šele leta 1997 opozarjal na to. Že leta 1991 je Kristus dejal:
„...In atmosfera bo dajala znamenje viharjev...“
Kakšne posledice bodo imela znamenja viharjev, je svaril Kristus leta 1993:
„O glejte, viharji časa niso samo napovedani – vihrali in divjali bodo na vseh kontinentih. Toda to je šele začetek. Celotni kontinenti se bodo majali, kajti zemeljske plošče bodo vedno bolj rotirale, ker se bo zemeljska magma vse bolj segrevala. Tako se bo segrevala tudi celotna Zemlja. Vedno razmišljate samo o atmosferi, ki je razdejana. Toda, Jaz vam rečem: magma se vse bolj in bolj segreva in zaradi tega prihaja do velikega gibanja. Zemlja se segreva. Led se topi. Prihajajo povodnji, začenjajo se viharji...
Govoril sem o viharjih časa, ki bodo prizadeli Zemljo. Toda, spoznajte, mogočni viharji bodo divjali čez deželo in porušili mnogo zgradb. Poljem bodo odvzeli rodovitno zemljo. Kar boste posejali, bo iztrgano iz zemlje. Kajti viharji bodo mogočno besneli, ne bodo samo divjali čez deželo – to so vrtinčasti viharji, ki nastanejo in opustošijo cela okrožja, vasi, mesta...“
1993 smo bili o tem posvarjeni, sedaj, 15 let pozneje, je to že realnost. Mednarodne raziskave klime že dolgo pritrdilno odgovarjajo na vprašanje, ali človek spreminja klimo. Globalna sprememba klime je v polnem teku in njena znamenja so očitna.
Univerzalno življenje
Celovška cesta 87, Ljubljana
www.univerzalno-zivljenje.si