Author Topic: Angelske karte - II. del  (Read 102557 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Princes

• Mojster
Re: Angelske karte - II. del
« Reply #30 on: August 09, 2008, 04:23:21 PM »
Pozdravček Princes...mene pa danes tko nekaj muči pa še sama ne vem kaj,utrujena sem ,brez volje...najraje bi se zatekla nekam v samoto pa da me vsi pustijo pri miru...katerega angelčka si naj prikličem,da mi bo malo lažje ???

Lepo nedeljsko popoldne,

Darja :-* :-* :-*

Draga angelčica Darja,

namesto tebe sem iz kupčka nadangelov potegnila Nadagela Sandalfona. Kratko sporočilo se glasi "V tem obdobju bodi še posebej nežna do sebe. Poišči nežne ljudi, okoliščine in okolja".

Nadangel Sandalfon te nagovarja, da se počuti spokojno in osredinjeno. Prisluhni nežni glasbi. Vrti si jo povsod, kamor greš. Govori po tiho in se giblji v počasi in skladno (pozibavaj se v ritmu glasbe).
Ne vpletaj se v spore. Izogibaj se nesoglasjem, da bi si poživila duha in postala močnejša. Sprejemanje pomembnih odločitev pusti za kasnejši čas.  In ko boš stopila iz zavetja miru, boš natanko vedela, kaj moraš storiti.

Očitno rabiš prav njega. Predstavljaj si nadangela kot turkizno tropsko  morje. V roke vzemi kamen turkiz, da ti umiri srčni utrip in dihanje (če kamen imaš). Drugače se samo umiri in si v duhu predstavljaj zgoraj opisano morje. Umirila se boš in svet bo naenkrat videti prijaznejši in lepši. Poskusi, splača se (enostavno trikrat globoko vdihni in izdihni, umiri um in vizualiziraj morje......)

Naj te angeli varujejo Darja ang:
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #31 on: August 09, 2008, 04:51:51 PM »

Draga angelčica Darja,

namesto tebe sem iz kupčka nadangelov potegnila Nadagela Sandalfona. Kratko sporočilo se glasi "V tem obdobju bodi še posebej nežna do sebe. Poišči nežne ljudi, okoliščine in okolja".

Nadangel Sandalfon te nagovarja, da se počuti spokojno in osredinjeno. Prisluhni nežni glasbi. Vrti si jo povsod, kamor greš. Govori po tiho in se giblji v počasi in skladno (pozibavaj se v ritmu glasbe).
Ne vpletaj se v spore. Izogibaj se nesoglasjem, da bi si poživila duha in postala močnejša. Sprejemanje pomembnih odločitev pusti za kasnejši čas.  In ko boš stopila iz zavetja miru, boš natanko vedela, kaj moraš storiti.

Očitno rabiš prav njega. Predstavljaj si nadangela kot turkizno tropsko  morje. V roke vzemi kamen turkiz, da ti umiri srčni utrip in dihanje (če kamen imaš). Drugače se samo umiri in si v duhu predstavljaj zgoraj opisano morje. Umirila se boš in svet bo naenkrat videti prijaznejši in lepši. Poskusi, splača se (enostavno trikrat globoko vdihni in izdihni, umiri um in vizualiziraj morje......)

Naj te angeli varujejo Darja ang:

Hvala Princes...res mi zelo odgovarja nežna glasba in si jo večkrat zavrtim,za kamenček bom pogledala mislim,da bi ga morala imet....

Še enkrat hvala

Darja :-* :-* :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #32 on: August 11, 2008, 11:56:09 AM »
Hvala Princes za tvoj odgovor. res znaš vliti človeku pozitivno energijo in LJUBEZEN.
Še enkrat hvala.
Res si želim v vsakem trenutku začutiti LJUBEZEN,vendar mi žal to ne uspeva vedno.
Včasih se v meni še vedno pojavijo negativna čustva kot so ljubosumje,jeza,velikokrat tudi žalost :'(
Vendar vem,da bo prišel čas,o bom tudi jaz zopet čutila,da je vse samo LJUBEZEN...

HVALA in naj te angelčki čuvajo :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #33 on: August 14, 2008, 06:50:18 AM »
Danes je z mano Nadangel Mihael. Pravzaprav res čutim, da sem na pragu velike spremembe.

Bi katera pogledala kaj pravijo ostali Angeli ali Boginje.
Hvala

ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #34 on: August 14, 2008, 08:37:40 AM »
Danes je z mano Nadangel Mihael. Pravzaprav res čutim, da sem na pragu velike spremembe.

Bi katera pogledala kaj pravijo ostali Angeli ali Boginje.
Hvala

ang:

živjo

jaz ti lahko pogledam zvečer, ko bom doma in spet pri kartah
splošno trenutno ali kaj konkretnega?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #35 on: August 14, 2008, 08:48:41 AM »
O hvala Nensi, prava  ang:

Predvsem me zanima za posel. Bo jeseni tako, kot načrtujem? Bo novost, ki jo načrtujem dobro sprejata in koristna.

Hvala Nensi
www.Astro-Star.net

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #36 on: August 14, 2008, 09:26:08 PM »
O hvala Nensi, prava  ang:

Predvsem me zanima za posel. Bo jeseni tako, kot načrtujem? Bo novost, ki jo načrtujem dobro sprejata in koristna.

Hvala Nensi

Tea

na tvoje vprašanje ti nadangeli sporočajo naslednje:
projekt ki se ga lotevaš je odlična ideja, pri tem imaš podporo in božansko vodstvo, loti se in uspelo ti bo
posebej imaš posluh za občutljive otroke (indigo, kristalne), ki bi jim lahko veliko pomagala
kaj in kako pa te bodo na tvoji poti vodili tvoja "jasnovednost" in izostreni občutki, ki jim še posebno dobro prisluhni, pozorna bodi na čustva, ki se ti porajajo ko razmišljaš o projekt, vodila te bodo v pravo smer
ne skrbi, za tvoje materialne potrebe bo poskrbljeno, sanje se ti bodo uresničile
pomembno pa je, da se pri tem obdaš z senzibilnimi ljudmi, ki ti bodo v oporo, bodi nežna tudi sama s sabo  :-*

veliko veselja na tej poti pa ti poleg angelčkov želim tudi jaz :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #37 on: August 15, 2008, 09:09:18 AM »
Nensi, najlepša hvala

Posebej hvala za informacijo o otrocih. Bom takoj začela delat na tem.

Hvala

ang:
www.Astro-Star.net

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #38 on: October 01, 2008, 11:28:59 PM »
Pa še sporočilo angelskih kart /na vprašanje kaj naj za jutri sliši čimveč ljudi/:

I work on my problems, and then I release them.

Anything that bothers you is only a problem within. Only you can experience it, and only you can correct it.

:-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #39 on: October 03, 2008, 12:08:04 AM »
Sandra takole ti sporočajo angelčki:

si v obdobju, ko na novo spoznavaš določene stvari v življenju, spreminja se ti pogled na življenje, dovoli tem novim energijam da te obiščejo, ne upiraj se jim, ne oklepaj se starega

nujno se moraš spočiti, preutrujena si (ali fizično ali psihično boš vedela najbolje sama, jaz mislim da kar oboje), daj malo si odpočij od misli, dogodkov...

na nekem segmentu življenja ti gre zelo dobro, bojiš se, da ti bodo drugi zavidali če boš uspešna, ne skrbi in ne oziraj se nanje, ostani taka kot si in jim bodi za vzgled, pojdi svojo pot naprej

zavedaj se, da si zaslužiš vse najboljše, zato ti ni potrebno sklepati kompromisov, sanjaj in sanje uresničuj

tvoja čustva so zelo ranjena, ko jih boš pozdravila, zacelila rane, sprejela in odpustila, se boš odprla tudi za ljubezen ki ti prihaja naproti, vendar ne hiti ker ničesar ne moreš prehiteti

nakazuje se ti srečna sprememba na področju odnosov (pa samo ne me vprašat kdaj, prav?) počakaj, zaupaj, ko bo čas se bo zgodilo, zdaj tako nimaš časa za to, ker boš imela delo sama s seboj in čiščenjem stvari za nazaj, uči se, preuči se in koplji kjer še nisi, osvobodi se starih spon ki te vežejo, zlezi iz oklepa in se razvij v pisano metuljčico, ki bo sfrlela v prečudovit svet ki jo čaka

uživaj, lepo bodi  :-*
« Last Edit: October 03, 2008, 12:10:08 AM by nensi »

Offline Sandra

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #40 on: October 03, 2008, 01:43:45 PM »
Sandra takole ti sporočajo angelčki:

si v obdobju, ko na novo spoznavaš določene stvari v življenju, spreminja se ti pogled na življenje, dovoli tem novim energijam da te obiščejo, ne upiraj se jim, ne oklepaj se starega

nujno se moraš spočiti, preutrujena si (ali fizično ali psihično boš vedela najbolje sama, jaz mislim da kar oboje), daj malo si odpočij od misli, dogodkov...

na nekem segmentu življenja ti gre zelo dobro, bojiš se, da ti bodo drugi zavidali če boš uspešna, ne skrbi in ne oziraj se nanje, ostani taka kot si in jim bodi za vzgled, pojdi svojo pot naprej

zavedaj se, da si zaslužiš vse najboljše, zato ti ni potrebno sklepati kompromisov, sanjaj in sanje uresničuj

tvoja čustva so zelo ranjena, ko jih boš pozdravila, zacelila rane, sprejela in odpustila, se boš odprla tudi za ljubezen ki ti prihaja naproti, vendar ne hiti ker ničesar ne moreš prehiteti

nakazuje se ti srečna sprememba na področju odnosov (pa samo ne me vprašat kdaj, prav?) počakaj, zaupaj, ko bo čas se bo zgodilo, zdaj tako nimaš časa za to, ker boš imela delo sama s seboj in čiščenjem stvari za nazaj, uči se, preuči se in koplji kjer še nisi, osvobodi se starih spon ki te vežejo, zlezi iz oklepa in se razvij v pisano metuljčico, ki bo sfrlela v prečudovit svet ki jo čaka

uživaj, lepo bodi  :-*
Najlepša ti hvala, vse skupaj je res... več ne bom razlagala, bi te pa še vljudno prosila, kaj pa ''na splošno'' angelčki, temu fantu sporočajo...? Za nadalnji odgovor se ti že vnaprej zahvaljujem... Hvala. LP Sandra

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #41 on: October 03, 2008, 08:27:28 PM »
Če bo želel vedeti kaj mu sporočajo bo moral sam vprašati, ne ti v njegovem imenu, mora za to vedeti, brez pravil ne gre, oprosti.
Vsak ima svojo zgodbo, energijo ki jo moramo spoštovati in brez vedenja konkretne osebe ne gre.

Lepo se imej in lep vikend.

Offline Sandra

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #42 on: October 07, 2008, 01:38:45 PM »
Nensi se ti iskreno opravičujem... Nisem vedela... Bom pa sedaj za v naprej... Vseeno hvala. LP Sandra

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #43 on: October 07, 2008, 03:51:15 PM »
lepo bodi Sandra, pa še kaj se javi  :)

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #44 on: October 07, 2008, 06:58:42 PM »
nensi a bi tudi zame kaj vprašala angele ang:,če mi želijo kaj sporočiti,opozoriti karkoli??????????lp ta13 ang: