Author Topic: PLANETARNI VPLIVI 2014 - RETROGRADNOSTI  (Read 68803 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
Re: PLANETARNI VPLIVI 2014 - RETROGRADNOSTI
« Reply #90 on: February 26, 2014, 09:52:33 AM »
Hi hi hi , eden od kvadratov na luno pa še kakšen baje.  :laugh:

No, jaz imam  :Lu :kv :Ma oz. ASC :kv :Ma..sicer povešeno res nimam nič :laugh:, me pa res zanima kako vpliva ta kvadrat na izgled ::)

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #91 on: February 26, 2014, 01:07:30 PM »

No, jaz imam  :Lu :kv :Ma oz. ASC :kv :Ma..sicer povešeno res nimam nič :laugh:, me pa res zanima kako vpliva ta kvadrat na izgled ::)

Mi je hči zadnjič zaupala, da se s sošolkami/prijateljicami večkrat pogovarjajo o tej temi in da imajo nekatere že  "čajne vrečkice" ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #92 on: February 26, 2014, 01:25:34 PM »
Aspekt za povešene joške je Uran v kvadratu z Luno, pa tudi Luna v vodnarju ponavadi
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #93 on: February 26, 2014, 01:30:41 PM »

ovnovska luna ali luna z marsom včeinoma kaže na manjše prsi - lahko tudi umetne
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #94 on: February 26, 2014, 01:36:30 PM »
So true ;) zato pa so ogledala :)
Ko dojamemo in sprejmemo  :Sa in :U lekcije in razbijemo omejitve in strahove  :Sa, se lahko odpre ta  :NE svet zadovoljstva in blaženosti...itd
Kako leto nazaj sem se jaz tudi spraševala če je moja ura rojstva prava, pa sem šla pokukat v regresijo.

Cristallyne,
v regresiji sem videla druge stvari, kot mi jih razlaga astrologija.

Jaz sem sele po tretji regresiji videla svoje zadnje zivljenje, ki se ga vidi tudi iz astroloske karte. Prej pa ni da ni. Enkrat sem sla tudi v cas pred nasim stetjem, kjer sem bila zanimivo vizualno zelo podobna sebi sedaj.

Sicer pa ja ker aspekt je za povesene joske hahaha.

Ne vem.
Ampak pač pri interpretacijah, ki očitno in jasno udarijo mimo, logično podvomim v marsikaj.
Večkrat potem slišim - dečva, si pač nočeš priznat.
Nočem priznat ČESA? Da sem v resnici rdečelasa in skodrana, pa tega pač nočem videt?
Ja najbrž bi res slej ko prej videla rdeče lase in od tega dobila še rdeče oči, če bi le dovolj dolgo buljila v špegu in si to govorila. Pa še špegu bi od silnega napora počil, potem pa ne bi nič več vidla in bi pač lahko samo še verjela.

Pri sedemdesetih bom pa najbrž imela joške že (vsaj) malo povešene in takrat bom najbrž slišala - no kaj sem ti reku.

Jok brate, ne bo šlo.
 ;)

Če je 4 hiša naša najgloblja intima - tisto kar ne želimo vedet - pa Neptun not, mi je kar jasno o čem pišeš.....................
In če je vključena še močna 8 - znaš kar precej dobro izzivati
www.Astro-Star.net

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #95 on: February 26, 2014, 01:44:40 PM »
Hahaha no me zanima recimo kaksne interpretacije si dobila, da ne verjames?

Do zdaj sem imela dve osebi, ki ju tudi zelo dobro poznam, ki jima karta ne spila. Niti tranziti ne, ura je ziher prava. Enkrat sem brala mnenje enega astrologa, pozabila zdaj tocno koga, da v takem primeru dela neko drugo karto. Moram spet ta clanek najdet, ker je zanimivo.

Lahko, da ura celo špila. Saj pravim, da od različnih (izkušenih) astrologov dobim različne interpretacije.
Štimalo pa ni vse od tega, da sem bila v otroštvu posiljena, do tega, da sem malodane mentalno zaostala, da sem kot otrok pozno spregovorila (ha ha ha, pediatri so me v resnici označili za čudo vseh čudes, ker sem v razločnih, pravilnih, tekočih stavkih govorila pri 6,5 mesecih in so me razglasili za svetovno čudo...), da ne naštevam, kaj vse so si ravno nasprotno (in čisto narobe!) razložili zaradi mojega natalnega retro merkurja, do povešenih jošk, do tega, da je oče alkoholik ali pa ga nikoli ni bilo, do tega, da se nisem sposobna zaljubit (oz. da še nikoli nisem bila... no ja, res je, zdaj sem prvič, to zdaj vem, tukaj so takrat imeli prav), pa da sem pri enem letu doživela travmo, ki me je zaznamovala za vse življenje in ker zanikam, se pač ne spomnim, ker sem bila še premajhna (spet brca mimo, spomnim se življenja do 6. meseca nazaj (kar je tudi nenavadno, mimogrede) in travme bi se sigurno spomnila), oh......
Pa grdega videza sem tud. Pa si tega nočem priznat. Ajd važi. Bom še koga vprašala. Al pa se bom pogledala v sferično ogledalo in se sprijaznila s sliko.
Skratka, grda, butasta in uboga na duhu.  :P
Astrolog je bil pa peder.

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #96 on: February 26, 2014, 01:57:13 PM »

ovnovska luna ali luna z marsom včeinoma kaže na manjše prsi - lahko tudi umetne

:laugh: male, a čvrste.. (ker je itak v  :ko)
čajnih vrečk pa nimam :laugh:

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #97 on: February 26, 2014, 01:57:57 PM »
Majhne in čvrste imam tudi jaz. In desnega opazno večjega od levega. Oz. je desni manj majhen.  :laugh:
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #98 on: February 26, 2014, 02:01:41 PM »
Sori Pika samo ne vem kdo lahko postavi "diagnozo" da si zaostal, samo na podlagi merkurja? meni ce bi pokazali karto totalno prizadete osebe, ne bi vedla. So pac neki indici ki lahko kazejo na to, tako kot moja dvanajsta recimo.

Sem bila tudi pri nekih znanih slovenskih astrologih in vsak ki vidi mojo dvanajsto zacne kvazit neke traparije. tea me je se najbolj prokuzila, zato sem pa rekla da se bom edino pri njej ucila astrologije :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #99 on: February 26, 2014, 02:09:31 PM »
Sori Pika samo ne vem kdo lahko postavi "diagnozo" da si zaostal, samo na podlagi merkurja? meni ce bi pokazali karto totalno prizadete osebe, ne bi vedla. So pac neki indici ki lahko kazejo na to, tako kot moja dvanajsta recimo.

Sem bila tudi pri nekih znanih slovenskih astrologih in vsak ki vidi mojo dvanajsto zacne kvazit neke traparije. tea me je se najbolj prokuzila, zato sem pa rekla da se bom edino pri njej ucila astrologije :)

hvala Jane

Ja kdo bo pa skužil 12 hišo, ribe in Neptuna? Megla na kvadrat. Povem iz lastne izkušnje, ker imam vkleščeno znamenje Rib v 1 hiši in vladarja Neptuna konjunkcija Sonce v 8 - šviglu miglu, si tak, kot hočeš biti v danem trenutku, sad te ima, sad te nema hahaha
Rabiš pa dolgo časa, da celo sam sebe pogruntaš. In planetne dispozicijo so. Težje jih je razložit, če se še niso dokončno manifestirale, kar je vsekakor lažje nardit pri starejših ljudeh, ki že imajo za sabo situacije, ki so jih prinesle natalne obljube.
www.Astro-Star.net

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #100 on: February 26, 2014, 02:11:41 PM »
So true ;) zato pa so ogledala :)
Ko dojamemo in sprejmemo  :Sa in :U lekcije in razbijemo omejitve in strahove  :Sa, se lahko odpre ta  :NE svet zadovoljstva in blaženosti...itd
Kako leto nazaj sem se jaz tudi spraševala če je moja ura rojstva prava, pa sem šla pokukat v regresijo.

Cristallyne,
v regresiji sem videla druge stvari, kot mi jih razlaga astrologija.

Jaz sem sele po tretji regresiji videla svoje zadnje zivljenje, ki se ga vidi tudi iz astroloske karte. Prej pa ni da ni. Enkrat sem sla tudi v cas pred nasim stetjem, kjer sem bila zanimivo vizualno zelo podobna sebi sedaj.

Sicer pa ja ker aspekt je za povesene joske hahaha.

Ne vem.
Ampak pač pri interpretacijah, ki očitno in jasno udarijo mimo, logično podvomim v marsikaj.
Večkrat potem slišim - dečva, si pač nočeš priznat.
Nočem priznat ČESA? Da sem v resnici rdečelasa in skodrana, pa tega pač nočem videt?
Ja najbrž bi res slej ko prej videla rdeče lase in od tega dobila še rdeče oči, če bi le dovolj dolgo buljila v špegu in si to govorila. Pa še špegu bi od silnega napora počil, potem pa ne bi nič več vidla in bi pač lahko samo še verjela.

Pri sedemdesetih bom pa najbrž imela joške že (vsaj) malo povešene in takrat bom najbrž slišala - no kaj sem ti reku.

Jok brate, ne bo šlo.
 ;)

Če je 4 hiša naša najgloblja intima - tisto kar ne želimo vedet - pa Neptun not, mi je kar jasno o čem pišeš.....................
In če je vključena še močna 8 - znaš kar precej dobro izzivati

Vrtam, meljem, drezam, praskam, površina me ne zanima, sploh ne moja. V svojem delu.... , v vsem.... brskam po sebi, najgloblje, kar je možno.
Ne rečem, da vse vidim. Ne predstavljam si pa sebe, da česa ne bi želela vedet. Razen stvari, ki se me ne tičejo, to je drugo.
V mojem otroštvu oz. primarni družini je bilo polno skrivnosti oz. zabrisana, nejasna preteklost. Ampak jaz sem vedela, da marsičesa ne vem. Meni je bilo jasno, da mi prikrivajo. Če sem vprašala, sem dobila zavite odgovore, ki so peljali stran od bistva.
Zakaj potem Neptun? Če sem že od malega VEDELA, da nekaj ne štima.
Izzivati - Tea, ne razumem čisto, kaj misliš.
Pri meni je tako. Ljudje me velikokrat čisto sfalijo oz. sploh ne vidijo.
Ocenijo narobe.
Potem jim pomolim nekaj pod nos in ne morejo verjet svojim očem. Ali ušesom. Ali obojemu skupaj.  :) Mislim, da sem že marsikoga znervirala s tem.
Pač se bodo naučili, da se ne smejo postavljat nad druge že kar apriori... ker je pač fotr privatnik.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #101 on: February 26, 2014, 02:13:37 PM »

To je ozko usmerjen človek, ki se je instant naučil neke stvari, ne zna pa povezovat stvari in uporabit občutka.

9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #102 on: February 26, 2014, 02:14:36 PM »
Pika, malo že verjetno deluje uranska opozicija in T  :U ti bo naredil še natančno konjunkcijo z vladarjem horoskopa, tam v prvi polovici junija in potem drugo leto še natančna opozicija z N  :U. Ti uranski tranziti znajo kar rušit oz. vpeljati kakšne korenite spremembe v tvoje življenje.
Je čutiti tole uransko energijo in to še ovnovsko ;)
No, boš poročala.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #103 on: February 26, 2014, 02:15:19 PM »
Merkur res kaže na gibljivost uma, dojemanja .... nikakor pa ne vidimo iz karte, da bi bila oseba zaostala v pameti, pa tudi ne višino njenega inteligenčnega kvocienta.

Sicer pa jaz imam R Merkur v 9 v škorpijonu. V velikem križu kvadrat Uran, Luna in Kiron. Kot otroka so me označili kot počasno, potem kot noro itd....pa niso bili astrologi  :P
Sem bila pa samo tolk trmasta, da če nisem hotela komu kaj povedat, sem bila enostavno tiho in si mislila svoje, pa tud če je šlo za ocene v šoli
www.Astro-Star.net

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #104 on: February 26, 2014, 02:16:25 PM »

V "zaostal" sem pretirano izrazila "manj inteligenten oz. omejen", kar so pri meni enkrat ven butnili, ne samo na osnovi r merkurja, ampak očitno je cela slika to pač njim kazala, mogoče so imeli pa astrološko krizo, ali sem se jim pa s čim močno zamerila.