Aha, imamo novo temo.
Izolirala sem se že zdavnaj, ker sem bila preveč zasičena z negativnimi ljudmi že v službi, pa že od nekdaj sem bolj samotarski človek. Rada sem sama, v tišini, družbo ohranjam samo najbolj kvalitetno. Pa ne, da nisem za navezovanje novih stikov - pri tem nimam težav - ampak v moje intimno življenje ima vstop samo peščica ljudi, ki so se izkazali za stabilne, iskrene in ljubeče.
Kot si rekla, izključit vse negativnosti - novic ne berem, poročil na TV ne gledam, negativne debate vedno prekinem in obrnem v pozitivno smer oz. sem mnenja, da so novice, ki jih narod prejme preko razih množičnih medijev, neresnične in le kot orodje za manipulacijo. Zato se nanje požvižgam. Resnica je nedvomno precej drugačna in daleč od oči povprečnega državljana.
Včeraj zvečer sem razmišljala, kaj je tisto, kar bi me lahko morilo ... Ugotovila sem, da so tiste skrbi, ki so me pestile do nedavnega, mimo. Sprijaznila sem se s trenutnim stanjem. Mogoče me malo skrbi samo za zdravje, lahko bi imela višji nivo energije ... Ampak saj tudi to pride.
Medtem, ko ne morem biti toliko aktivna, sem začela celo počasi razmišljat o svoji, malo bolj oddaljeni, prihodnosti, kar mi prej sploh ni zneslo. Zdelo se mi je nemogoče, da si bom kdaj imela sploh možnost in čas ustvarit svojo intimo. Občutek sem imela, da se bom vedno samo poganjala za druge, sama pa ne bom imela od tega nič. No, tega ni več.
So me pa konkretno ta mesec zmetali hormoni. Ovulirala sem, glede na napetost prsi, že takoj po menstruaciji, ciklus je bil malo krajši ... Počutje, hm, počasno.

Ciklus je, izgleda prehitel tudi točen tranzit

čez :So.
Mislim, da se aritmije pojavljajo zaradi hormonov. Bom pa te dni šla do zdravnice - samo za boljši občutek ...