Author Topic: Saturn 4. del  (Read 48336 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Saturn 4. del
« on: January 22, 2014, 08:59:28 AM »
Odpiram novo temo, bilo pa je nazadnje tole:

Na hitro, če pomislim, kje kaj stoji, in glede na tole, bi me lahko doletelo kakšno srečno naključje ... :)

Ecco, spet aritmija. Spet med menstruacijo. Upam, da me ne bo panika.  :-X

Panika je odraz stresnega stanja, perfekcionizma in strah pred izgubo te poponosti, biti vedno vsem na razpolago, biti vedno resitelj za vse ostale, sami nase pa pozabimo oz. se ne znamo vec sprostiti, napetost misic....
Ko sem bila v tem stanju ( v tvojih letih), me je bilo posteno strah in nisem vedela kako naj si pomagam. Vsi ti govorijo, da se moras sprostiti, ampak kako, ko nek crv v tebi govori, da moras narediti se to pa to, da si odgovoren se za tega in tega, da moras poskrbeti se za tega in tega....
Hm, ce gledam sedaj nazaj, sem bila cisto preresna in preodgovorna za vse in vsakogar, vse sem si nalozila na svoja ramena.
Zacela sem postopoma in sicer: izkljucila sem vso negativno literaturo, nobenih vsakodnevnih novic, porocil, nobenih clankov o boleznih, zacela iskati zabavne, sproscene ljudi, ki so izzarevali sproscenost, lahkotnost, ki so videli v zivljenju se kabj drugega kot samo obveznosti, zacela teci, zacela obveznosti prelagati se na druge, poslusala pozitivno lahkotno glasbo, zacela brati pozitivne lahkotne knjige, clanke.... Skratka zacela sem pocasi spreminjati svojo energijo, okrog sebe sem nezaveno naredila tak pozitiven krog ljudi in zavestno izkljucila vse kar me je obremenjevalo, dusilo, dovolila sem si reci ne zmorem vec in sem prelozila skrb se drugim...postala sem bolj egoisticna, hvalabogu, seveda v svoje dobro....
Res ti zelim, da malo spustis vse skupaj...
En velik objem :-*
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Saturn 4. del
« Reply #1 on: January 22, 2014, 09:27:37 AM »
Aha, imamo novo temo.

Izolirala sem se že zdavnaj, ker sem bila preveč zasičena z negativnimi ljudmi že v službi, pa že od nekdaj sem bolj samotarski človek. Rada sem sama, v tišini, družbo ohranjam samo najbolj kvalitetno. Pa ne, da nisem za navezovanje novih stikov - pri tem nimam težav - ampak v moje intimno življenje ima vstop samo peščica ljudi, ki so se izkazali za stabilne, iskrene in ljubeče.

Kot si rekla, izključit vse negativnosti - novic ne berem, poročil na TV ne gledam, negativne debate vedno prekinem in obrnem v pozitivno smer oz. sem mnenja, da so novice, ki jih narod prejme preko razih množičnih medijev, neresnične in le kot orodje za manipulacijo. Zato se nanje požvižgam. Resnica je nedvomno precej drugačna in daleč od oči povprečnega državljana.

Včeraj zvečer sem razmišljala, kaj je tisto, kar bi me lahko morilo ... Ugotovila sem, da so tiste skrbi, ki so me pestile do nedavnega, mimo. Sprijaznila sem se s trenutnim stanjem. Mogoče me malo skrbi samo za zdravje, lahko bi imela višji nivo energije ... Ampak saj tudi to pride.

Medtem, ko ne morem biti toliko aktivna, sem začela celo počasi razmišljat o svoji, malo bolj oddaljeni, prihodnosti, kar mi prej sploh ni zneslo. Zdelo se mi je nemogoče, da si bom kdaj imela sploh možnost in čas ustvarit svojo intimo. Občutek sem imela, da se bom vedno samo poganjala za druge, sama pa ne bom imela od tega nič. No, tega ni več.

So me pa konkretno ta mesec zmetali hormoni. Ovulirala sem, glede na napetost prsi, že takoj po menstruaciji, ciklus je bil malo krajši ... Počutje, hm, počasno.  ;D Ciklus je, izgleda prehitel tudi točen tranzit  :Sa čez  :So.  :laugh:
Mislim, da se aritmije pojavljajo zaradi hormonov. Bom pa te dni šla do zdravnice - samo za boljši občutek ...
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #2 on: January 22, 2014, 09:36:51 AM »
Maja, tvoja astro slikca se pa ne odpre??pozdravček  :)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #3 on: January 22, 2014, 09:44:33 AM »
Baje zaradi rutinskih del na strani, kjer je shranjena ... Mislim, da bo nazaj.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #4 on: January 22, 2014, 11:13:02 AM »

So me pa konkretno ta mesec zmetali hormoni. Ovulirala sem, glede na napetost prsi, že takoj po menstruaciji, ciklus je bil malo krajši ... Počutje, hm, počasno.  ;D Ciklus je, izgleda prehitel tudi točen tranzit  :Sa čez  :So.  :laugh:
Mislim, da se aritmije pojavljajo zaradi hormonov. Bom pa te dni šla do zdravnice - samo za boljši občutek ...

Zanimivo...
:Sa  :op N :Ve
Menstruacije ni in ni...
Zamuja že tri tedne, predznakov nobenih.
Pripisujem precejšnjemu stresu v decembru.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #5 on: January 22, 2014, 12:07:18 PM »
Maja kot sem ti ze rekla je meni tranzit saturna na sonce prinesel cisto isto. Poleg tega nisem vedla kaj se dogaja in je bila panika.

Ko gledam nazaj kaj je bilo tisto kar me je mucilo. Strah pred avtoriteto, pred prihodnostjo, strah da nisem dovolj dobra. Mi je pa ravno ta prehod prinesel prvo resno sluzbo, ki je bila temelj za mojo nadaljno kariero.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #6 on: January 22, 2014, 12:11:53 PM »
Moja hči ima to konjunkcijo v natalu.
Hm.
Me mora skrbet?  :blank:

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #7 on: January 22, 2014, 12:31:08 PM »
Včeraj sem jo peljala na krvni test.
Pregledali bodo: celiakijo, slabokrvnost, ščitnico.

Ne raste nikamor, kosti ima pa drobčkane. Tako je krhka, da se jo bojim pobožat.
Zato test...

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #8 on: January 22, 2014, 12:36:23 PM »
Maja kot sem ti ze rekla je meni tranzit saturna na sonce prinesel cisto isto. Poleg tega nisem vedla kaj se dogaja in je bila panika.

Ko gledam nazaj kaj je bilo tisto kar me je mucilo. Strah pred avtoriteto, pred prihodnostjo, strah da nisem dovolj dobra. Mi je pa ravno ta prehod prinesel prvo resno sluzbo, ki je bila temelj za mojo nadaljno kariero.

No, to zadnje pričakujem zdaj jaz.

Včasih pomislim, da se sploh ne bom nikoli več pobrala in ne bom mogla bit aktivna ... Ampak se spomnim na  :Sa :kon :Ma, ki mi je pohabil koleno - sem tudi mislila, da sem že kripelj, pa sem se potem šele resno začela gibat.
Trenutno mi dobro dene samo joga. Se trudim počet še kaj drugega, pa mi potem vse poka po kosteh, da je kar groza.  ???
9ZK 656

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #9 on: January 22, 2014, 03:44:29 PM »
Jst pa ponavljam za Majo. Sem se začela ukvarjat tudi z jogo :laugh:

mene pa pubertetniški hormoni dajejo >:(

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #10 on: January 22, 2014, 05:42:09 PM »
Posnemanje je najvišja oblika komplimenta.  8)   :P
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #11 on: January 22, 2014, 05:49:36 PM »
Res je. Kadar mi kaj skopirajo oz. pokradejo, se napihnem ko krof.  :D

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #12 on: January 22, 2014, 07:51:08 PM »
Maja, tvoja astro slikca se pa ne odpre??pozdravček  :)

Tako, zdaj je nazaj.  :)
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #13 on: January 22, 2014, 08:12:29 PM »
Lepo da si odprla nov del te teme Sasa.  Bom zaklenil preteklo, da ne bo pomote.  Velja pa tudi, enako za vse preostale teme.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #14 on: January 23, 2014, 12:35:56 AM »
Zanimivo -  :Sa mi je šel prvič čez  :So zdaj. Če povežem s službenim področjem ... Ko se bo obrnil retrogradno, bo  :So prečkal drugič ravno v času, ko bo jasno, ali bom ostala na tem delovnem mestu. Tretjič pa natanko pol leta za tem - oktobra. Hm, ugibam - če pride do zaposlitve, bo prva pogodba mogoče za pol leta ... Potem se bo pa  :Sa poslovil od moje 10. hiše, hkrati pa nehal "zatemnjevat" moje  :So.
9ZK 656