Author Topic: Saturn 4. del  (Read 48317 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Saturn 4. del
« Reply #60 on: February 03, 2014, 11:57:36 AM »
Hvala za razlago, Tea.

Če razmišljam, se mi dzdeva, da gre vse skupaj v to smer, ja. In res moram, izgleda, čisto mirovat, ker česarkoli se lotim, ne gre ... Kar pojavi se neka bolečina kje, ko mi ni jasno, od kje se je vzela, pa sploh ne izvajam zdaj že nekaj časa kaj extremno fizičnega.
Saj se zgrozim! Kam je šla vsa tista moč in dobro počutje? Je že čisto konec z mano, bom še lahko kdaj sploh aktivna? Pa da bi rekla, da sem naredila nekaj narobe, si kaj zlomila, karkoli ... Ne, kar samo od sebe prihaja, od ničesar.

Veliiiiko razmišljam. O stvareh, o katerih do zdaj nisem, oz. sem se jih celo bala, se jim izogibala ...
Poleg tega sem začela puščat drugim, da mi pomagajo, in ob tem se počutim čisto OK, nič slabša, nič manj sposobna ...

Saj bo, saj bo ...  Čez čas bo vse drugače. Čeprav včasih pomislim, da ne bo nikoli več dobro. Ampak še bom skakala, tekla, hodila, kaj dvignila, "jogirala", plavala, normalno delala okrog hiše, vse bom še lahko.

seveda da boš .... sam še malo. Zdaj pa je čas, da resnično uživaš v počivanju, da si daš duška v lenobnosti. In točno tako .... čas, da dopustiš drugim da ti pomagajo, saj verjamem, da se tvoj partner čuti ob tem koristen in se počuti prav dobro, da lahko kaj stori zate. Ne jemlji mu veselja...in se pusti crkljat

Sposobnost je, da organiziramo življenje tako, da je za nas poskrbljeno, brez da bi se morali zato mučiti in odrekati. In tako kot narava, tudi mi potrebujemo zimsko spanje.

Točno tako je. Hehe, zadnjič je prav žarel, ko sem ga prosila, če mi pomaga skuhat večerjo. Ni mi cilj, da bi moški kuhal in pospravljal zame, je pa lepo in koristno za oba, če vskoči in pomaga, ko sama ne zmorem. Enkrat sem že pisala - muči me vnetje kit v zapestjih, ki se ne premakne nikamor! Hodim k fizioterapevtu, napredek je izredno počasen ... Zdaj poskupamo z imobilizcijo, če ne bo šlo, bo pa treba kaj injicirat. In sem čisto onesposobljena.  :blank:
Poleg tega še druge težave in res migam bolje, da ne, ker se mi bo še kaj zgodilo ...  ::) Nič mi ni jasno. Če bi bila aktivna, bi še rekla, tako se pa stvari kar pojavljajo pa nič ne delam.
Počutim se kot kralj Vikrama.  :-X

Hvala za razlago, Tea.

Če razmišljam, se mi dzdeva, da gre vse skupaj v to smer, ja. In res moram, izgleda, čisto mirovat, ker česarkoli se lotim, ne gre ... Kar pojavi se neka bolečina kje, ko mi ni jasno, od kje se je vzela, pa sploh ne izvajam zdaj že nekaj časa kaj extremno fizičnega.
Saj se zgrozim! Kam je šla vsa tista moč in dobro počutje? Je že čisto konec z mano, bom še lahko kdaj sploh aktivna? Pa da bi rekla, da sem naredila nekaj narobe, si kaj zlomila, karkoli ... Ne, kar samo od sebe prihaja, od ničesar.

Veliiiiko razmišljam. O stvareh, o katerih do zdaj nisem, oz. sem se jih celo bala, se jim izogibala ...
Poleg tega sem začela puščat drugim, da mi pomagajo, in ob tem se počutim čisto OK, nič slabša, nič manj sposobna ...
Saj bo, saj bo ...  Čez čas bo vse drugače. Čeprav včasih pomislim, da ne bo nikoli več dobro. Ampak še bom skakala, tekla, hodila, kaj dvignila, "jogirala", plavala, normalno delala okrog hiše, vse bom še lahko.

Ta stavek se mi zdi najpomembnejši-si na pravi poti  :-*

S tem se sicer še malo borim ... Mogoče 10% ... Mi useka na samozavest, ampak, ker vem, da nimam kaj, ker je prišel čas zimskega spanja, kot je napisala Tea, zaupam v boljšo prihodnost. Tačas kujem načrte inzastavljeni plani so precej drugačni kot so bili nekaj časa nazaj.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #61 on: February 03, 2014, 12:00:31 PM »
Tea,
lahko prosim pogledaš, kaj pri meni "sproža" ta nemir, odtujenost, izgubljenost, pasivnost, vse brez smisla, utrujenost, brez volje za realizacijo idej? Najrajši bi nekam pobegnila.
Hvala!

prehod P Lune /šla je in bo po vsem tvojem velikem križu/, poleg tega ti je zdaj v tem preteklem času Uran kvadriral natalno luno in povzročal ta nemir
Pa tudi že sama P Luna v kozlu je nekoliko težavna.
Najbrž bo tudi Plutonska tema prisotna - kvadrat na Kiron - pa mars /vladar/ po tehtnici .... saj imaš cel preplet vsega

Hvala, Tea!
Ja, cel preplet vsega je. Če gledam, sploh ne vem, česa se lotit.
A ni Neptun vladar 8. hiše, ne mars? Al kako si mislila marsa kot vladarja?

Pri moji prepleteni karti... nikoli ni miru.  ::)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #62 on: February 03, 2014, 12:08:03 PM »
Mars je vladar tvojega Sonca, Kirona in Merkurja /pa tudi naravni sovladar 8 hiše skupaj s Plutonom, ki pa tud kvadrira tja gor
in tačas v R gibanju dela ravno še zraven opozicijo
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #63 on: February 03, 2014, 12:20:21 PM »
Mars je vladar tvojega Sonca, Kirona in Merkurja /pa tudi naravni sovladar 8 hiše skupaj s Plutonom, ki pa tud kvadrira tja gor

:embarrassed:

Hvala, Tea!
Ja najbrž ni čudno, da sem utrujena in hočem, da mi dajo vsi mir.  ::)
Pa itak, ko bo to mimo, bo pa na kaj drugega pritisk. Človek se navadi.  ;)
Ni čudno, da me včasih debelo gledajo, ko izpeljem projekte, ki se nekaterim zdijo neizvedljivi ali pa se jih ustrašijo, vsi že zdavnaj obležijo, ko jaz ravno dobro zakurblam mašino.  :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #64 on: February 03, 2014, 12:28:51 PM »

:embarrassed:

Hvala, Tea!
Ja najbrž ni čudno, da sem utrujena in hočem, da mi dajo vsi mir.  ::)
Pa itak, ko bo to mimo, bo pa na kaj drugega pritisk. Človek se navadi.  ;)
Ni čudno, da me včasih debelo gledajo, ko izpeljem projekte, ki se nekaterim zdijo neizvedljivi ali pa se jih ustrašijo, vsi že zdavnaj obležijo, ko jaz ravno dobro zakurblam mašino.  :D

Ja - tvoj veliki križ v karti - simbol reka: kar te ne ubije, te ojača  ;)

vem kako je v približkih

Tudi sama grem trenutno v precej zoprno obdobje - meni Saturn sproža veliki fiksni križ - Pluton je na Saturnu opozicija Mars - Mars pa bo tudi v T kvadratu na Marsa in Saturna iz 8

Ko bo tole minilo zna biti vse popolnoma drugače.
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #65 on: February 03, 2014, 12:47:01 PM »
Tea, držim pesti zate, da čim lažje prebrodiš tole obdobje in prideš ven iz tega nova, prerojena... :-*
Maja,tudi zate navijam, da se iz teh tranzitov izviješ s čim manj "praskami" in da končno prepustiš bremena tudi drugim, ki bodo (kot je že napisala Tea), tega še kako veseli. S tem jim boš omogiočila, da so aktivni, da so koristni, da ti lahko tudi na ta način pokažejo ljubezen... In hvaležna bodi za to, ne zapadaj v vlogo žrtve, da moraš vse sama. NI ti treba ;) :-*
Pika, ti pa uspešno premaguj tale svoj križ v karti, jah ni kaj,naložila si si kar zahtevno nalogo za ta life ;) :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #66 on: February 03, 2014, 12:56:45 PM »
Hvala Sanjalka.  :)
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #67 on: February 03, 2014, 01:04:55 PM »
Pri meni ne problem (če temu lahko rečem problem), da imma občutek oz. mislim, da si moram prizadevat sama, doker lahko.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #68 on: February 03, 2014, 01:18:49 PM »
Pri meni ne problem (če temu lahko rečem problem), da imma občutek oz. mislim, da si moram prizadevat sama, doker lahko.
Ja, saj težko je določiti mejo do kam sam in kdaj prepustiti drugim, sčasoma se tudi tega naučiš ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #69 on: February 03, 2014, 01:19:37 PM »
Mislim, da je čas, da si začnem puščat veliko rezerve. Mi bo koristilo tako zasebno, kot pri delu - ko ga dobim ...
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #70 on: February 03, 2014, 01:22:32 PM »
Mislim, da je čas, da si začnem puščat veliko rezerve. Mi bo koristilo tako zasebno, kot pri delu - ko ga dobim ...
:-*

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #71 on: February 03, 2014, 02:42:21 PM »
Haloo, tudi jaz imam vnetje kit-tako kot Maja :laugh: nkamor se ne premakne

hmm, mogoče je pa to znak da se mal umirive ;)

No, jaz mam ta tranzit (točn) čez kak kak teden..ah ja

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #72 on: February 03, 2014, 02:56:02 PM »
Katere kite pa?
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec