Author Topic: Saturn 4. del  (Read 48316 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cvetka

• Sp.simbol
Re: Saturn 4. del
« Reply #150 on: February 27, 2014, 11:27:55 PM »
Cristalllyne, vidim.

Meni bo pa T :Sa ob R gibanju naredil  :op na N :Ma tam konec aprila in potem se bo ta zadeva ponovila konec septembra v D gibanju; rinem skozi življenje po levi, po desni, besedo blokada pa še vedno lahko sklanjam v vseh sklonih. Lahko noč želim,  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #151 on: February 28, 2014, 07:34:10 AM »
Upam, da ga bom preživela bolje kot pa lani-s čim manj kreganja..,  :J kvadrira..

Na kaj ti  :J kvadrira, jaz nič ne vidim?

Bom posodobila karto.
T :J :kv :Ma; T :PL :kv :Ma; T :U :op :Ma

Upam tudi na čimanj depre. Ker ko teta depra pride, rabm še kar nekaj časa se nazaj postavit
Sama sem imela T :PL  :op:Ma in T :U  :kv N :Ma.
Ven je prišlo ogormno, besa, jeze, na trenutke nekontrolirano, da me je bilo potem tudi sram, ampak stvari so se takrat postavile na svoje mesto, potrdila sem si neko pozicijo, ljudje so me začeli jemati bolj resno, nisem si več dovolila, da se ne bi postavila zase. Skratka postavila sem se zase in to včasih tudi z zelo močno energijo, ki je ljudi dejansko šokirala, saj me niso poznali takšne, še sama sebe nisem, nisem mogla verjeti česa sem zmožna. Bilo me je sram tako močnega odziva, ampak drugače ni šlo, saj so me šele potem resno jemali...In ni mi bilo žal, da sem delovala, samo način ni bil v mojih okvirih, ampak saj zato pa so tranziti, da kdaj delujemo tudi drugače kot navadno, očitno je tudi to potrebno.
Je pa res, da so v teh tranzitih kar pogosto prihajale k meni situacije,kjer sem morala delovati, morala nekaj narediti in se postaviti zase, če bi funkcionirala razumsko, se ne bi tako odzivala, ampak bilo je nekaj močnejšega, ki je enostavno delovalo....
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #152 on: February 28, 2014, 08:17:22 AM »
Zelo lepo si napisala sanjalka:)

Imaš prav, mogoče pa te kvadrati pridejo tudi kdaj prav-bo kaka situacija ko se bo treba borit za neke nove stvari, opustitev starih..

Jap, na koncu itak vedno ugotovim, ko se zaključi neko obdobje in delam v svoji glavi ali pa na listu pa papirja nek zaključek(kaj sem se naučila, kaj mi je dogodek želel povedat, kaj bi bilo fajn da se spremeni še v meni) da je itak vedno vse bilo prav.

Zadnje čase kar precej meditiram, berem, se poglabljam, nalagam čim več pozitivnih informacij..sam da se čimbolj izognem kaki depri. Ne bom pustila da poruši vse tisto kar se zgradila

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #153 on: March 07, 2014, 10:10:28 AM »
V drugi sobi je debata o zobarjih.
Moj Saturn je opozicija na Mars, torej imam opravka s precejšnjimi težavami pri zobeh /zob/, korenina, dlesni /Saturn/
Seveda pa tudi pri zobarjih občutim ta Saturnovski pridih. Ali ima zastarele /saturn/ metode, ali pa čisto neustrezen pristop do moje težave.
V vsakem primeru pa tudi precej plačam zdravljenje /Mars je vladar moje 2 hiše/
Mars je v Raku - Luna v velikem križu, med drugim tudi z Uranom - zobarje kar precej menjam
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #154 on: March 08, 2014, 07:01:37 PM »
Moj Saturn je opozicija na Mars, torej imam opravka s precejšnjimi težavami pri zobeh /zob/, korenina, dlesni /Saturn/
Seveda pa tudi pri zobarjih občutim ta Saturnovski pridih. Ali ima zastarele /saturn/ metode, ali pa čisto neustrezen pristop do moje težave.
Mars je v Raku - Luna v velikem križu, med drugim tudi z Uranom - zobarje kar precej menjam

Joj, Tea, pri meni isto.
 :Sa :op :Ma, sicer je 11' orbisa, ampak vseeno  ;)
zobozdravnica je čist zgrešena, no ni bog ve kaj. lahko bi se bolj potrudila. " šlampasta" za moj okus.
trenutno imam kar nekaj težav. dva odprta zoba(čakata na zdravljenje), pa enega mi bo preoblekla, po moji želji....
 :Ma tudi pri meni vladar 2.hiše, ampak za enkart še nisem dosti plačala za zobe...mlajša generacija..to me še čaka, najbrž..
so pa zobje res moja šibka točka...sicer lepe oblike, ampak zelo nekvalitetni.slaba sklenina. v najstniških letih je bilo največ težav, ker sem se zobozdravnika na veliko izogibala...
« Last Edit: March 08, 2014, 07:04:58 PM by Lisa »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #155 on: March 09, 2014, 07:14:11 AM »

Joj, Tea, pri meni isto.
 :Sa :op :Ma, sicer je 11' orbisa, ampak vseeno  ;)
zobozdravnica je čist zgrešena, no ni bog ve kaj. lahko bi se bolj potrudila. " šlampasta" za moj okus.
trenutno imam kar nekaj težav. dva odprta zoba(čakata na zdravljenje), pa enega mi bo preoblekla, po moji želji....
 :Ma tudi pri meni vladar 2.hiše, ampak za enkart še nisem dosti plačala za zobe...mlajša generacija..to me še čaka, najbrž..
so pa zobje res moja šibka točka...sicer lepe oblike, ampak zelo nekvalitetni.slaba sklenina. v najstniških letih je bilo največ težav, ker sem se zobozdravnika na veliko izogibala...

poskušaj popravljati čimmanj v R Marsu

www.Astro-Star.net

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #156 on: March 10, 2014, 08:11:39 AM »

poskušaj popravljati čimmanj v R Marsu

ja, če bi lahko imela vpliv na to, kdaj me bo zob bolel in kdaj ne. ;)
drugače pa edino, lahko bi prestavila to, kdaj bi mi zob preoblekla...ampak je že začela...
saj vem, da ni kul tole, ampak .... ::)
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #157 on: March 10, 2014, 08:20:36 AM »
Tea, ce ti ni predalec, ti priporočam enega zobarja v Ljubljani. Fenomenalen!

(Svitan Tofant)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #158 on: March 10, 2014, 09:44:11 AM »
hvala Vidka  :)
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #159 on: March 10, 2014, 11:47:52 AM »
Tudi moj je za priporočilo dalje. Pa na koncesijo še jemlje. Če te zanima, ti pošljem kontakt  ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #160 on: March 10, 2014, 01:51:34 PM »
hvala Tejka

do avgusta se zob ne dotaknem

takrat pa te bom prosila, če se bom odločila - ampak glede na to, da nimam dodatnega zavarovanja, bom verjetno šla kar na hrvaško in sem tam tam z plačilom
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #161 on: March 10, 2014, 02:22:36 PM »
Klinac, jaz sem ga imela v petek, pa sem imela reakcijo na injekcijo  ???

Se je pa stanje umirilo, zobje so sicer še občutljivi, ampak bo ok. Sem imela samo plombo za naredit.
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #162 on: March 10, 2014, 02:37:45 PM »
Tudi jaz sem brez dodatnega. Zaenkrat pa se mi na hrvaško še ne splača  ;) Najvišje doplačilo za zdaj je bilo 20€
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #163 on: March 11, 2014, 12:59:28 PM »
Draga moja pupa, saj si pol mlajša od mene hahaha
Mene čaka nekaj umetnih zobčkov
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #164 on: March 11, 2014, 01:36:07 PM »
To pa verjamem da je strošek :-X Vsi bomo enkrat tam...
Tranziti in progresije
Solarna