Upam, da ga bom preživela bolje kot pa lani-s čim manj kreganja.., :J kvadrira..
Na kaj ti :J kvadrira, jaz nič ne vidim?
Bom posodobila karto.
T :J
; T
; T

Upam tudi na čimanj depre. Ker ko teta depra pride, rabm še kar nekaj časa se nazaj postavit
Sama sem imela T

N

in T

N

.
Ven je prišlo ogormno, besa, jeze, na trenutke nekontrolirano, da me je bilo potem tudi sram, ampak stvari so se takrat postavile na svoje mesto, potrdila sem si neko pozicijo, ljudje so me začeli jemati bolj resno, nisem si več dovolila, da se ne bi postavila zase. Skratka postavila sem se zase in to včasih tudi z zelo močno energijo, ki je ljudi dejansko šokirala, saj me niso poznali takšne, še sama sebe nisem, nisem mogla verjeti česa sem zmožna. Bilo me je sram tako močnega odziva, ampak drugače ni šlo, saj so me šele potem resno jemali...In ni mi bilo žal, da sem delovala, samo način ni bil v mojih okvirih, ampak saj zato pa so tranziti, da kdaj delujemo tudi drugače kot navadno, očitno je tudi to potrebno.
Je pa res, da so v teh tranzitih kar pogosto prihajale k meni situacije,kjer sem morala delovati, morala nekaj narediti in se postaviti zase, če bi funkcionirala razumsko, se ne bi tako odzivala, ampak bilo je nekaj močnejšega, ki je enostavno delovalo....