Sem šla prav še enkrat pogledat ... Pri meni je bil

:So v obdobju 2006-2007 (pa še Rx je šel takrat, kot vedno, ko ima pomembnejše tranzite pri meni - zakaj je tako, me rad trpinči, preizkuša?

). Takrat sem prvič diplomirala in se vpisala na naslednji fax in ker sem se vpisala v 1. letnik, so mi dali v mirovanje Zoisovo štipendijo. Če bi se prepisala med študijem in šla v 2. letnik, npr., je ne bi zamrznili. V 2. letniku sem jo sicer potem dobila nazaj, kar sami so mi pisali, da spet začne tečt, osebno nisem pričakovala, da jo bom dobila nazaj.
Skratka, v tistem letu sem se preživljala s 183€/mesec (1/2 pokojnine po očetu) - vse sem vložila v študij, potne stroške, položnice ... Sebi sem v celem letu kupila samo en pulover z napako za 6€.
No, potem je prišla štipendija nazaj, delala sem med vikendi ponoči pa še pokojnina. 3 prihodki in je bilo za obdobje študija kar OK.
Torej, finančna stiska, skromno življenje, odpovedovanje vsemu, kar je po mojih kriterijih luxuz (in kriteriji so zelo strogi). Potem nepričakovana rešitev ... Me zanima, kako se bo rešilo zdaj, ob

:So. Točno, kaj je zgodba, moram še definirat.