Author Topic: Naj... dogodek dneva 10. del  (Read 101101 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
Re: Naj... dogodek dneva 10. del
« Reply #615 on: May 08, 2014, 03:21:47 PM »
Mulc je včeraj prišel alkoholno podprt domov. Pišuka jaz ostanem brez pira, ker nimam osebne sabo, najstnik pa dobi alkohol...  :-X

Haha :laugh:
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #616 on: May 08, 2014, 03:31:04 PM »
Mulc je včeraj prišel alkoholno podprt domov. Pišuka jaz ostanem brez pira, ker nimam osebne sabo, najstnik pa dobi alkohol...  :-X

Ker tako smrkasto izgledaš  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #617 on: May 08, 2014, 04:36:46 PM »
Srečala znanko ... Kot jaz, brezposelna, poštena, motivirana ... Žalostno.  :'(
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #618 on: May 08, 2014, 07:39:39 PM »
Srečala znanko ... Kot jaz, brezposelna, poštena, motivirana ... Žalostno.  :'(

:(

Maja, jaz pa močno verjamem, da se ti bo lepega dne odprlo nebo in boš umeščena na sanjsko delovno mesto.  :-*
Držim pesti zate!!  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #619 on: May 08, 2014, 09:00:30 PM »
Mislim, da sem nehala verjet v to. Če sem že kje skoraj noter, pa potem sploh nikogar ne vzamejo ali pa se zgodi kaj še bolj bizarnega, kot tole zdaj ... Upam, da smo videli vse.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #620 on: May 09, 2014, 08:17:29 AM »
Mislim, da sem nehala verjet v to. Če sem že kje skoraj noter, pa potem sploh nikogar ne vzamejo ali pa se zgodi kaj še bolj bizarnega, kot tole zdaj ... Upam, da smo videli vse.

Maja, še vedno imam v mislih, da bi bila odlična učiteljica za telesno vadbo (vključena joga in telesna vadba z utežmi, učenje pravilnega prehranjevanja, meditacije...)
V kolikor imaš prostor doma, kjer bi to lahko izvajala... Ne vem, tako se mi je porodila ideja, da bi bila ti tukaj odlična...
Seveda je to samo moj pogled, vendar sem začutila, da moram prav napisati ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #621 on: May 09, 2014, 09:09:07 AM »

Potem te pa naj sine povabi na pijačo  ;D

Maja, Sanjalkina ideja je pravzaprav zanimiva.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #622 on: May 09, 2014, 09:10:38 AM »
Hahaha Jernej sine naj jo povabi na pijačo, mama pa naj plača  :P
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #623 on: May 09, 2014, 09:11:17 AM »

Maja, še vedno imam v mislih, da bi bila odlična učiteljica za telesno vadbo (vključena joga in telesna vadba z utežmi, učenje pravilnega prehranjevanja, meditacije...)
V kolikor imaš prostor doma, kjer bi to lahko izvajala... Ne vem, tako se mi je porodila ideja, da bi bila ti tukaj odlična...
Seveda je to samo moj pogled, vendar sem začutila, da moram prav napisati ;)

Hvala za mnenje, ampak to ni izvedljivo, niti ne bi rada tega počela. Bolj to, kot prvo. Če bi hotela, bi že poskusila. Sama se ukvarjam s športom tiste 4 urice tedensko, to mi služi kot sprostitev in umik v samoto. In niti pod razno ne bi mešala tretjih oseb v to, niti nisem človek, ki bi koga kaj inštruiral. Nisem tak tip.
Da bi imela karkoli doma, pa sploh odpade! Doma sem si opremila "utežarno" v kleti, cca. 4x4m. Poleg tega so drugi ljudje tudi v bajti ... Ne, ne bi mešala dela z domačo hišo.
Mislim, da bi se mi vse skupaj zagabilo, če bi se mogla ukvarjat s tem ob učenju drugih ljudi. Tega čara pa ne dam.
In kot sem rekla, tega je ogromno. Od vadb, do tečajev prehranjevanja ... Vsak športni center, wellness, lokalno športno društvo ima sve živo na voljo ... Bi moral imet res vrhunsko ponudbo, da bi tu uspel. Za to je pa treba imet sredstva.
Podjetništvo je že fina stvar, ampak brez začetnega kapitala ne gre. Ko človek gleda, da rabi denar res za osnovo, je vse brezpredmetno. Stisnit še tisto, kar je in počakat. Ta znanka, ki sem jo srečala včeraj ... Je tekla beseda tudi o podjetništvu. Pa ta ideja pa tista ... Ampak, če ti nimaš NIČ, ne moreš začet. Rabiš prostor, sredstva, potem tisoč papirjev ... Potem pa še ni rečeno, da bo sploh kaj iz tega in izgubiš res vse. To je moj bivši vedno sanjal ... Da bo imel neka predavanja o gorništvu pa da bi potem osvojili kakšno plezalno smer ... Pa da mu pravijo, da ne bo šlo in je vprašal mnenje mene ... Pa sem mu povedala isto. Da to ne gre. Rabiš en kup tečajev, licenc ... Da bi kar ljudi vozil v gore. Kakšna je odgovornost, če se ti potem kdo ubije. Ker je bil z odgovorom razočaran, sem mu rekla, naj naredi poslovni načrt, pa bo videl, če mu znese to peljat in od tega še živet. Če ni takega profita, da si poleg pokritja stroškov ne moreš izplačat plače, kaj je potem smoter?

Uh, sem se razpisala. Ker mi je to že bilo svetovano in sem pomislila, resno razmišljala pa nikoli, ker (napisano zgoraj).

Žal, za človeka, ki ne more vlagat, je najboljša opcija, da najprej drugi malo vložijo vanj - s tem mislim normalno pogodbo o zaposlitvi in spodobno delo.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #624 on: May 09, 2014, 09:12:25 AM »

Potem te pa naj sine povabi na pijačo  ;D

Maja, Sanjalkina ideja je pravzaprav zanimiva.

Saj pravim, ni prvič, da bi to kdo predlagal, ampak zaradi navedenih razlogov, žal ne gre in me ne mika.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #625 on: May 09, 2014, 09:38:56 AM »
Hahaha Jernej sine naj jo povabi na pijačo, mama pa naj plača  :P

Ja, itak.  :P
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #626 on: May 09, 2014, 09:43:48 AM »
In danes sem po konkretnem času spet našla dva razpisa, katerima sicer po profilu ne ustrezam, ampak imam mogoče 2% možnosti ...
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #627 on: May 10, 2014, 11:09:53 PM »
Oh, what a day!

Zjutraj sem nakupila nekaj kamničev, moj mož mi je pa privoščil 2222g težko jajce iz kambaba jaspisa.

Popoldne sva šla na večerjo ob obletnici poroke ... Nazaj sva prišla šele zdaj. Sloooooooooow food ...

In ponudba za delo!  :o :o :o
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #628 on: May 11, 2014, 06:57:24 AM »
Oh, what a day!

Zjutraj sem nakupila nekaj kamničev, moj mož mi je pa privoščil 2222g težko jajce iz kambaba jaspisa.

Popoldne sva šla na večerjo ob obletnici poroke ... Nazaj sva prišla šele zdaj. Sloooooooooow food ...

Aaaaaaaaa? Kakšna, kakšnaaaa?

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #629 on: May 11, 2014, 07:18:06 AM »
Oh, what a day!

:o Oooooooooo, držim pestiiiiii!