Hvala, sanjalka. Me preseneča, da je
, ker je bolj tak "konzervativen" planet ...
Jap, tudi mene je presenetilo, ampak...
Navajal je, da en del promiskuitetnih moških so pozitivni moskulini (to so tisti, ki so zadovoljni s svojim življenjem, ki imajo pozitivno samopodobo, ki so odločni, aktivni) in so tudi pozitivni feminini (to so tisti, ki imajo sočutje, so odprti do drugih...), no in to je ta jupitrska nota....
Drugi vidik promiskuitete pri moških pa so tisti, ki so zaprti vase, ki se imajo stalno pod kontrolo, ki si ne dovolijo svobode...in potem najdejo v tem ventil..
Seveda so še drugi pokazatelji, promiskuitetni so tudi negativni moskulini (se pravi nastopači, tirani, kvazi frajerji...),
Zanimivo, da pri ženskah so najbolj promiskuitetne tiste, pri katerih je anketa pokazala odsotnost prisotnosti Boga ali kakršnekoli duhovnosti, vere, se pravi miselnost, da smo odgovorni za vse sami, da je vse odvisno zgolj od nas in da ni neke višje sile... (Kot bi bilo rojstvo in smrt tudi odvisna od nas?)-to je ta negativni jupitrov vidik
In spet tiste, ki so pozitivne moskulinke in pozitivne femininke-se pravi ženske, ki so zadovoljne same s sabo, ki so čustveno stabilne, uspešne...
Se pravi pri obeh spolih je bil pokazatelj-pozitivna moskulinost in pozitivna femininost-zadovoljstvo, uspeh, odprtost, srčnost, empatija...
To mi je bilo najprej presenetljivo, ko sem se poglobila, pa pravzaprav ne več...
Pri ženski veliko vlogo igra tudi zunanji izgled, pri moških ne toliko, se razprši skozi ostale dejavnike.