Author Topic: Naj... dogodek dneva 10. del  (Read 101328 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Naj... dogodek dneva 10. del
« Reply #660 on: May 13, 2014, 02:29:56 PM »
Tamala je zakon.  :D
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #661 on: May 13, 2014, 03:10:15 PM »
Pri tamali v vrtcu imajo plakat, kjer imajo fotografije otrok in zraven njihova imena in kaj imajo radi. Npr. jaz sem Miha in imam rad bager. Pri vseh otrocih je tako napisano kaj imajo radi ( avtočki, punčke, rožice, pesmico). Pri Umi pa piše, jaz sem Uma in imam rada da je tako kot jaz hočem. Jao, jao...tole moje dete. Čist uransko, ne je*e pet posto haha.

8) 8)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #662 on: May 13, 2014, 03:17:30 PM »
Aleluja hihi :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #663 on: May 13, 2014, 04:24:19 PM »
Ahahahaha, svetovno dete  :laugh:

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #664 on: May 15, 2014, 12:25:25 PM »
Včeraj sem bila na zanimivem predavanju v CD Matjaža Regovca z naslovom Alkimija spolnosti..
Tema je bila promiskuiteta in astrološki pokazatelji promiskuitete so med drugim močan jupiter ali močan jupiter...
Venera ali mars v strelcu oz. kozorogu in aspekti med njimi...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #665 on: May 15, 2014, 12:30:02 PM »
Sem videla, da je bilo predavanje, pa mi je po vsem tem s papirji in hišo ušlo iz glave. Sem samo domov šla, da bi rešila zadevo.

Mi je skoraj žal, da sem zamudila, pa sem hotela it.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #666 on: May 15, 2014, 05:24:06 PM »
Včeraj sem bila na zanimivem predavanju v CD Matjaža Regovca z naslovom Alkimija spolnosti..
Tema je bila promiskuiteta in astrološki pokazatelji promiskuitete so med drugim močan jupiter ali močan jupiter...

Tu je najbrž pomotica ... Dvakrat navajaš  :J. Ne da bi dlakocepila, ampak zanima me še drugi planet.
« Last Edit: May 15, 2014, 05:31:01 PM by Maja »
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #667 on: May 15, 2014, 06:11:04 PM »

Tu je najbrž pomotica ... Dvakrat navajaš  :J. Ne da bi dlakocepila, ampak zanima me še drugi planet.

Mene tudi zanima, če je še tudi drugi planet; jaz sem bila kar zadovoljna z zapisanim, da je posredi  :J in še enkrat  :J.

op: zadnjič sem brala en intervju, kjer je intervjuvanec razkril svoj moto: če ne moreš stvari rešiti z denarjem, poizkusi z veliko denarja.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #668 on: May 15, 2014, 06:27:50 PM »
Ja, cvetka, tudi sama pravim, da ima vsak človek svojo ceno. Le različno visoke so.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #669 on: May 15, 2014, 10:09:33 PM »
Se strinjam, Maja. Vsak ima svojo ceno...
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #670 on: May 16, 2014, 08:09:41 AM »

Ja, Maja, res je pomota :)
Drugi planet je  :Sa ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #671 on: May 16, 2014, 08:12:55 AM »
Hvala, sanjalka. Me preseneča, da je  :Sa, ker je bolj tak "konzervativen" planet ...
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #672 on: May 16, 2014, 08:26:16 AM »
Hvala, sanjalka. Me preseneča, da je  :Sa, ker je bolj tak "konzervativen" planet ...
Jap, tudi mene je presenetilo, ampak...
Navajal je, da en del promiskuitetnih moških so pozitivni moskulini (to so tisti, ki so zadovoljni s svojim življenjem, ki imajo pozitivno samopodobo, ki so odločni, aktivni) in so tudi pozitivni feminini (to so tisti, ki imajo sočutje, so odprti do drugih...), no in to je ta jupitrska nota....
Drugi vidik promiskuitete pri moških pa so tisti, ki so zaprti vase, ki se imajo stalno pod kontrolo, ki si ne dovolijo svobode...in potem najdejo v tem ventil..
Seveda so še drugi pokazatelji, promiskuitetni so tudi negativni moskulini (se pravi nastopači, tirani, kvazi frajerji...),

Zanimivo, da pri ženskah so najbolj promiskuitetne tiste, pri katerih je anketa pokazala odsotnost prisotnosti Boga ali kakršnekoli duhovnosti, vere, se pravi miselnost, da smo odgovorni za vse sami, da je vse odvisno zgolj od nas in da ni neke višje sile... (Kot bi bilo rojstvo in smrt tudi odvisna od nas?)-to je ta negativni jupitrov vidik
In spet tiste, ki so pozitivne moskulinke in pozitivne femininke-se pravi ženske, ki so zadovoljne same s sabo, ki so čustveno stabilne, uspešne...
Se pravi pri obeh spolih je bil pokazatelj-pozitivna moskulinost in pozitivna femininost-zadovoljstvo, uspeh, odprtost, srčnost, empatija...
To mi je bilo najprej presenetljivo, ko sem se poglobila, pa pravzaprav ne več...
Pri ženski veliko vlogo igra tudi zunanji izgled, pri moških ne toliko, se razprši skozi ostale dejavnike.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #673 on: May 16, 2014, 08:54:35 AM »
Hvala za tako obširno razlago.
Zelo zanimivo in smotrno.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #674 on: May 16, 2014, 09:10:40 AM »
Hvala, sanjalka.

Ja, ko se poglobiš, ni več tako presenetljivo.
9ZK 674