NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Hehe, Tea, ampak je zabavno takole ugotavljat, kaj bo. Jaz sem rekla, da ne želim do zadnjega vedeti, kaj bom imela. Tako da, Tea, tiho bodi
Jaz pa se nisem mogla zadnjič upret in sem kupla oblekce za dojenčka. Sam, ne vem ali bo fantek ali punčka. Po astro fantek, po pregledu punčka
Quote from: sasa on April 10, 2014, 10:10:28 AMHehe, Tea, ampak je zabavno takole ugotavljat, kaj bo. Jaz sem rekla, da ne želim do zadnjega vedeti, kaj bom imela. Tako da, Tea, tiho bodi zabavno je že, pa tud konec koncev ni pomembno. Je pa fajn nabavit oblekce skladno s tem. Ko greš v trgovino je sam roza in plavo. Bog ne daj, da bi se kdo spomnil še kakšno drugo barvo vmes.
Quote from: Tea on April 10, 2014, 10:12:21 AMQuote from: sasa on April 10, 2014, 10:10:28 AMHehe, Tea, ampak je zabavno takole ugotavljat, kaj bo. Jaz sem rekla, da ne želim do zadnjega vedeti, kaj bom imela. Tako da, Tea, tiho bodi zabavno je že, pa tud konec koncev ni pomembno. Je pa fajn nabavit oblekce skladno s tem. Ko greš v trgovino je sam roza in plavo. Bog ne daj, da bi se kdo spomnil še kakšno drugo barvo vmes.To gre tudi meni na živce. Kje so ostale barve?
Quote from: sasa on April 10, 2014, 10:17:44 AMQuote from: Tea on April 10, 2014, 10:12:21 AMQuote from: sasa on April 10, 2014, 10:10:28 AMHehe, Tea, ampak je zabavno takole ugotavljat, kaj bo. Jaz sem rekla, da ne želim do zadnjega vedeti, kaj bom imela. Tako da, Tea, tiho bodi zabavno je že, pa tud konec koncev ni pomembno. Je pa fajn nabavit oblekce skladno s tem. Ko greš v trgovino je sam roza in plavo. Bog ne daj, da bi se kdo spomnil še kakšno drugo barvo vmes.To gre tudi meni na živce. Kje so ostale barve?Ostale barve so extravaganca.
Quote from: cristallyne on April 08, 2014, 04:51:29 PMNo uglavnem, tip kateri mi je všeč iz firme, so ga zdej sile pripeljale k meni, ker sem bila enkrat, pač nekoč, jaz njegova mami. ja fak no.. :-XhahaGlej da ne boš še v tem življenju
No uglavnem, tip kateri mi je všeč iz firme, so ga zdej sile pripeljale k meni, ker sem bila enkrat, pač nekoč, jaz njegova mami. ja fak no.. :-Xhaha
No uglavnem, tip kateri mi je všeč iz firme, so ga zdej sile pripeljale k meni, ker sem bila enkrat, pač nekoč, jaz njegova mami. ja