Author Topic: Naj... dogodek dneva 10. del  (Read 101311 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Naj... dogodek dneva 10. del
« Reply #840 on: May 28, 2014, 02:57:38 PM »
Nena, a vržeš še zame eno časovno razjasnitev, prosim?? Bo to še letos? Hvala!

Pika zate Pluton v 8.hiši v strelcu....če ti kaj pomaga :)

Hvala, Nena.  :-*
Če bo kdo lahko obrazložil, bom vesela. Ker si ne znam razlagat... časovno. Pliiiiis!  ::)
Vprašanje je bilo v smislu, če lahko pričakujem konkreten premik naprej na konkretnem področju še letos.

Pluton - november
Strelec - december

Lahko pa: Pluton 8 mesec
            Strelec  9 mesec

Torej najbrž tam nekje od avgusta naprej do konca leta  ;)

Hvala, Tea!
(Tudi tebi Saša, čeprav ti je bloknilo post.  ;))
Z energetskega vidika pluton v kombinaciji s strelcem... zrelost projekta? Moč?
Ali mogoče... projekt mora še dozoreti? Se bo še spreminjal? ...
Hmmm... ne gre mi tole najbolje...  :embarrassed:

Moč /pluton/ je v tvojih sanjah /strelec/  ;)

V smislu... "sanja svinja kukuruz"?  :embarrassed:

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #841 on: May 28, 2014, 03:03:27 PM »

Če bo kdo lahko obrazložil, bom vesela. Ker si ne znam razlagat... časovno. Pliiiiis!  ::)
Vprašanje je bilo v smislu, če lahko pričakujem konkreten premik naprej na konkretnem področju še letos.

Pluton - november
Strelec - december

Strelec  9 mesec

Hvala, Tea!

NE!!!

V smislu - ne boj se svoje moči in ne boj se svojih sanj. Moč uporabi za živeti svoje sanje /filozofijo, usmeritev, avanturo ..../
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #842 on: May 28, 2014, 03:05:09 PM »

Pluton - november
Strelec - december

Strelec  9 mesec

Hvala, Tea!

NE!!!

V smislu - ne boj se svoje moči in ne boj se svojih sanj. Moč uporabi za živeti svoje sanje /filozofijo, usmeritev, avanturo ..../

8) 8) Zelo zadovoljna z odgovorom.
Hvalaaaaaaaaaaaaaaaa!!  :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #843 on: May 28, 2014, 04:08:05 PM »
Folk je po dve leti na zavodu in nič od njega, meni pa svetovalka po 14 dneh ko sem vpisana zrihta službo. A si ti nor?? In to zdaj ko je sploh ne iščem?!?! Mene, pa še dve je poslala na razgovor k delodajalcu in glede na to da ustrezam kriterijem 100%....hja sploh ne vem kaj naj zglumim no.

Jaz bi tole vzela Jane. T Jupi /sproža jod/ je prišel v sekstil z Luno, je seveda tudi v kvadratu z Plutonom - oba vladarja 6 - kar vsekakor pomeni, da ti delo ne bo najbolj dišalo, je pa blagodejno za finance /luna vladarica 2/. Pomeni pa tudi, da bo tvoja ustvarjalnost malo v zaostanku.
 P Luna pa na S vozlu - karma
Glede na T Saturna v 6 je bolje, da se ukvarjaš s preveč dela, kot pa z boleznimi v vaši družini.  ;)
Vsekakor pa bo odgovor dan novembra in decembra, ko bo Saturn naredil svoje in boš bolj natančno vedela, kako boš organizirala tvoje delo, vsakdan in službo - če še takrat tudi bo. T Saturna imaša potem še v juliju in avgustu 2015 in potem dokončno v decembru 2015 - vsekakor pa tudi mrki v letu 2015 sprožajo vprašanja dom, varnost, družina in kariera, javni status /privat, uslužbenka itd./
Torej moj nasvet bi bil: sprejmi in ne vzemi vsega preveč zares. Ti pa tole prinaša prepotreben občutek varnosti za leto 2015.  :)

Ojoj kje si me zdaj najdla :D Jaz pa en kup planov kaj in kako bom, neki strank zbobnala :) Varnost je pa trenutno res nikakva ja, me pa mal "skrbi" glede na to da je saturn, da bo tud s sluzbo nikakva.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #844 on: May 28, 2014, 04:44:59 PM »
Folk je po dve leti na zavodu in nič od njega, meni pa svetovalka po 14 dneh ko sem vpisana zrihta službo. A si ti nor?? In to zdaj ko je sploh ne iščem?!?! Mene, pa še dve je poslala na razgovor k delodajalcu in glede na to da ustrezam kriterijem 100%....hja sploh ne vem kaj naj zglumim no.

Jaz bi tole vzela Jane. T Jupi /sproža jod/ je prišel v sekstil z Luno, je seveda tudi v kvadratu z Plutonom - oba vladarja 6 - kar vsekakor pomeni, da ti delo ne bo najbolj dišalo, je pa blagodejno za finance /luna vladarica 2/. Pomeni pa tudi, da bo tvoja ustvarjalnost malo v zaostanku.
Glede na T Saturna v 6 je bolje, da se ukvarjaš s preveč dela, kot pa z boleznimi v vaši družini.  ;)
Vsekakor pa bo odgovor dan novembra in decembra, ko bo Saturn naredil svoje in boš bolj natančno vedela, kako boš organizirala tvoje delo, vsakdan in službo - če še takrat tudi bo. T Saturna imaša potem še v juliju in avgustu 2015 in potem dokončno v decembru 2015 - vsekakor pa tudi mrki v letu 2015 sprožajo vprašanja dom, varnost, družina in kariera, javni status /privat, uslužbenka itd./
Torej moj nasvet bi bil: sprejmi in ne vzemi vsega preveč zares. Ti pa tole prinaša prepotreben občutek varnosti za leto 2015.  :)

Ojoj kje si me zdaj najdla :D Jaz pa en kup planov kaj in kako bom, neki strank zbobnala :) Varnost je pa trenutno res nikakva ja, me pa mal "skrbi" glede na to da je saturn, da bo tud s sluzbo nikakva.

Predvsem se mi zdi pomembna 2 hiša - denar

Stranke pa boš že zraven podelala, brezskrbi - Saturn v 6 bo natrosil obilico dela, se boš morala kar dobro organizirat.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #845 on: May 28, 2014, 05:16:01 PM »
Podpisala za en mesec.
Če bom še naprej, bom videla.
Izgleda, da se pričakujejo zastonj nadure.
Če greš domov ob uri, pomeni, da si nezainteresiran.
Uh ...
9ZK 656

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #846 on: May 28, 2014, 05:22:19 PM »
Podpisala za en mesec.
Uh ...

Važno, da se je vsaj nekaj premaknilo...potem boš pa že videla kako in kaj...
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #847 on: May 28, 2014, 05:29:33 PM »
Podpisala za en mesec.
Uh ...

Važno, da se je vsaj nekaj premaknilo...potem boš pa že videla kako in kaj...

Se strinjam. Dobro je, da se premikaš naprej.
Zastonj nadure so pa očitno pogosta praksa. Jaz sem jih naredila že malo morje. Na svoj interes, ja. Ker sem pač hotela, da je delo dobro opravljeno.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #848 on: May 28, 2014, 05:50:55 PM »
Podpisala za en mesec.
Uh ...

Tole o zastonj nadurah mi je pa zelo znana zadeva, občutena na lastni koži  :blank:.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #849 on: May 28, 2014, 06:02:02 PM »
Danes mi je vse skupaj padlo dol.
En mesec bom poskusila stisnit, le dobim vsaj eno plačo. Ne bom pa šla prek sebe. Če bom že na začetku ostajala tam zastonj, se bo to kasneje še bolj pričakovalo.
Sploh pa ne bom požrla osebnih opazk, da nisem zainteresirana, če nočem dlje ostajat ... Človek, ki me pozna, ve, da ni tako. Imela sem same take službe, kjer sem mogla pozabit nase in tega nočem več.

Če bom en dan kaj povedala nazaj, bom konkretno.

Joj, nisem si mogla danes kaj, da ne bi poklicala tipa, ki me je "nategnil" s tisto službo ... Pravi, da ni pozabil name. Da lastnk ni plačeval davkov, zato je zavod prekinil pogodbo ... Da bo zdaj dva meseca stisnil sam, ker raje dela sam, kot da bi koga zaposlil in ne bi plačal ... Da išče človeka, kot sem jaz in da se slišimo poleti. Bom ohranjala stike. Mogoče sem neumna, ampak še vedno me nekje v ozadju vleče tja.
Tudi, če ne bo nič, bom pa težke trenutke tu premagovala s fantaziranjem o tam ... Ja, zmešana sem. Vem.
9ZK 656

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #850 on: May 28, 2014, 07:30:22 PM »
Malo odsotna, pa že tolk vsega novega  :o
Maja, želim ti dober konec oz. razplet, vsekakor pa čestitke za novo službo.
Pa saj veš kako pravijo...
"VSE DOBRE STVARI SO NA ZAČETKU VIDETI ČUDNE"
Upam da bo tudi pri tebi tako.
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #851 on: May 28, 2014, 07:42:27 PM »

Predvsem se mi zdi pomembna 2 hiša - denar

Stranke pa boš že zraven podelala, brezskrbi - Saturn v 6 bo natrosil obilico dela, se boš morala kar dobro organizirat.

Hvala. Denar je res v k**** ze zdaj. No saj najprej grem na razgovor, mogoce mu bo pa katera od drugih dveh bolj vsec :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #852 on: May 28, 2014, 07:44:50 PM »
Danes mi je vse skupaj padlo dol.
En mesec bom poskusila stisnit, le dobim vsaj eno plačo. Ne bom pa šla prek sebe. Če bom že na začetku ostajala tam zastonj, se bo to kasneje še bolj pričakovalo.
Sploh pa ne bom požrla osebnih opazk, da nisem zainteresirana, če nočem dlje ostajat ... Človek, ki me pozna, ve, da ni tako. Imela sem same take službe, kjer sem mogla pozabit nase in tega nočem več.

Če bom en dan kaj povedala nazaj, bom konkretno.

Joj, nisem si mogla danes kaj, da ne bi poklicala tipa, ki me je "nategnil" s tisto službo ... Pravi, da ni pozabil name. Da lastnk ni plačeval davkov, zato je zavod prekinil pogodbo ... Da bo zdaj dva meseca stisnil sam, ker raje dela sam, kot da bi koga zaposlil in ne bi plačal ... Da išče človeka, kot sem jaz in da se slišimo poleti. Bom ohranjala stike. Mogoče sem neumna, ampak še vedno me nekje v ozadju vleče tja.
Tudi, če ne bo nič, bom pa težke trenutke tu premagovala s fantaziranjem o tam ... Ja, zmešana sem. Vem.

Nic nisi cudna in prav je da ne gres cez sebe. Vzami to kot zacasno stvar.

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #853 on: May 28, 2014, 08:21:17 PM »
Jutri bom sporočila, da ne bom delala pri njih.

Govorila sem z nekaj ljudmi.
Najpomembnejši pogovor je bil z žensko, ki jo pozna moja frizerka in so jo pred kratkim odpustili ... Kaj vse so ji storili, ni za govorit, tudi preveč je, da bi pisala ... Povem, če se kdaj vidimo na srečanju ...
Ni ta pogovor ključen za mojo odločitev, je pa odločilen.

Enkrat sem šla skozi to, nočem več.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #854 on: May 28, 2014, 08:49:46 PM »
Maja, te podpiram.
9ZK 674