Sanjalka, je Tea že napisala, da se spontani splav šteje kot nosečnost že, se pravi bi morala, če si imela spotnani splav v prvo, šteti splav 8. hiša, potem nosečnost druga, ki si jo donosila, 10. hiša itd.
Ja, saj nosečnost že, samo za porod nisem bila prepričana, da se šteje tudi spontani splav, ki se zgodi že takoj po ugotovljeni nosečnosti...
ali pa umetni splav, ki je narejen že takoj po ugotovljeni nosečnosti.
Ne, sama v prvo nisem imela niti spontanega splava, niti umetnega..., tako da 1. porod je definitivno 9. hiša

Kako je pa s spontanimi splavi, za katere ženska sploh ne ve? Prav tako potem ne more določiti nosečnosti...
Tukaj se mi zdi dejansko težko določiti kaj se šteje za porod in kaj ne...
Poznam namreč žensko (sosedo), ki ni vedela, da je noseča, pa jo je mož peljal na urgenco, ker je imela strašne bolečine v trebuhu, no in ženska je rodila...

Moja pokojna tašča npr. za mojega bivšega moža ni vedela, da ga nosi do 6. meseca nosečnosti, je imela še krvavitve, za katere je mislila, da so menstrualne

Tako predvidevam, da bi vmes lahko tudi splavila in potem v bistvu ni pravega podatka ali je nosečnost sploh bila ali ne oz. ali je porod bil ali ne?
Res, še sama ne morem verjeti, ampak dogaja se čuda