Author Topic: Ciganske karte VI. del  (Read 65832 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Ciganske karte VI. del
« Reply #315 on: July 01, 2014, 10:58:54 AM »
Lahko še zame prosim...

SONCE - STALNOST

Vir energije ki vzbuja voljo in žene naprej. Jasna presoja in izražanje, ustvarjalnost in plodnost. Daje sposobnost za nova dejanja. Simbolizira sončni vzhod. Možnosti in pričakovanja so odprta...

Super, res idealno sporočilo, prava potrditev zame.
Hvala :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Opal

• Mojster
« Reply #316 on: July 01, 2014, 11:07:55 AM »
Opal, še jaz lepo prosim,  :)

SODNIK

Pomeni težjo odločitev, ki jo bo potrebno sprejeti in, ki je ne bi bilo pametno odlagati. Razdvojenost iz ene skrajnosti v drugo. Obdobje razmišljanja. Opozarja, da se ne smemo pretirano prilagajati in podrejati...

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #317 on: July 01, 2014, 11:47:55 AM »
Opal, še jaz lepo prosim,  :)

SODNIK

Pomeni težjo odločitev, ki jo bo potrebno sprejeti in, ki je ne bi bilo pametno odlagati. Razdvojenost iz ene skrajnosti v drugo. Obdobje razmišljanja. Opozarja, da se ne smemo pretirano prilagajati in podrejati...

Ja, to sem jaz in moja prtljaga, hvala.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #318 on: July 01, 2014, 11:58:21 AM »
Še meni eno splošno za ta mesec...

ZVESTOBA

Ključne besede: prijateljstvo, zaupanje, zvestoba, umirjenost, moč, učenje, rešitev problema

Iz tvojih tipk  :-* :-* :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #319 on: July 01, 2014, 01:02:01 PM »
SREČA, KOČIJA, TAT.

Jaz bi interpretirala takole ... Odprta pot, tudi pot v tujino je res zelo vesel dogodek. Končno se nekaj dogaja. Me pa malo skrbi zadnja karta, ki mogoče ne obeta ugodnega razpleta ...  :-X

To bi bilo fantastično, če bi dobila to službo. Meni pisano na kožo, super stoječa firma, pa se ven bi šla iz te zagamane slovenije.
Tale tat na koncu tudi mene bega, da mi ne bo kdo drug ukradel službo?  Da pa tudi tat pomeni tujina, to pa res nisem vedela...

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #320 on: July 01, 2014, 01:28:30 PM »
Opal, še zame PROSIM  ;)
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Opal

• Mojster
« Reply #321 on: July 01, 2014, 02:43:06 PM »
Opal, še zame PROSIM  ;)

DARILO

Dober vpliv, ki pomeni, da se bo položaj občutno izboljšal. Svoje talente, priljudnost je potrebno uporabiti za doseganje zastavljenih ciljev. Plodno obdobje ki prežema optimistično pričakovanje...   

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #322 on: July 01, 2014, 03:30:21 PM »
Bemmumast... Da ni tole samo še nov problem... Oki imam eno idejo za razrešitev problema z dediščino/stanovanje, ker je danes tole postala fejst štala. Bo šla ideja čez? Bo plan deloval?
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #323 on: July 01, 2014, 07:35:18 PM »
Jaz bi tudi eno prosila za julij.
Bo kreativno zame?
Hvala!  :-*

DARILO

Dober vpliv, ki pomeni, da se bo položaj občutno izboljšal. Svoje talente, priljudnost je potrebno uporabiti za doseganje zastavljenih ciljev. Plodno obdobje, ki prežema optimistično pričakovanje ....

Oooo, najlepša hvala, Opal. Tole je pa res vzpodbudno.
 :-*

Offline Opal

• Mojster
« Reply #324 on: July 01, 2014, 09:44:53 PM »
Bemmumast... Da ni tole samo še nov problem... Oki imam eno idejo za razrešitev problema z dediščino/stanovanje, ker je danes tole postala fejst štala. Bo šla ideja čez? Bo plan deloval?

TEŽAVE

Prepir, težave, zastoji in prepreke. Treba se bo spopasti, previdno in pričakovati nepričakovano. Težave z zunanjimi dejavniki s katerimi se bo treba spoprijeti...

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #325 on: July 01, 2014, 10:22:48 PM »
 :-X :( hvala.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #326 on: July 02, 2014, 06:10:09 AM »
Opal, še zame PROSIM  ;)

DARILO

Dober vpliv, ki pomeni, da se bo položaj občutno izboljšal. Svoje talente, priljudnost je potrebno uporabiti za doseganje zastavljenih ciljev. Plodno obdobje ki prežema optimistično pričakovanje...

ooooo, super. HVALA !!! ;)
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #327 on: July 02, 2014, 10:09:56 AM »

TEŽAVE

Prepir, težave, zastoji in prepreke. Treba se bo spopasti, previdno in pričakovati nepričakovano. Težave z zunanjimi dejavniki s katerimi se bo treba spoprijeti...

...rešitev pa vseen obstaja (odprta vrata), so pa do tja res ovire (starejša oseba).
Treba še bo kako rečt in dobit bolj jasno sliko o vsem skupaj (slika z drevesom)
Po mojem štrene meša neka mlajša oseba, ki noče (ne sprejema) kompromisov...

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #328 on: July 02, 2014, 01:17:52 PM »
Starejše osebe vpletene so 3 ena je moja mati, dva sta oporočna dediča, mlajši je pa brat ali pa v končni fazi jaz... Kompromis sem vedno iskala, smo imeli dogovor o prodaji, pa sta ga oporočna dediča preklicala ... Upam da res najdemo rešitev, se mi trenutno fejst meša od vsega skupaj.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #329 on: July 02, 2014, 01:37:42 PM »
Starejše osebe vpletene so 3 ena je moja mati, dva sta oporočna dediča, mlajši je pa brat ali pa v končni fazi jaz... Kompromis sem vedno iskala, smo imeli dogovor o prodaji, pa sta ga oporočna dediča preklicala ... Upam da res najdemo rešitev, se mi trenutno fejst meša od vsega skupaj.

Če pogledamo to karto ob vprašanju na tvojo idejo (in iz tvojega zornega kota) vsekakor predstavlja tebe, ki te situacija mori, zelo si zaskrbljena in manjka ti neke varnosti (podpore)...ne dajo ti možnosti izbire...
"hočejo hodit po tebi"
Ja....potem bi napisala enako kot sem....obstaja izhod, ampak so ovite...
Te vabijo (najbrž vsiljujejo svojo voljo) ti pa se ne pustiš, kar je prav...

Nasploh pa gledano, ta karta kaže, da boste s težavo našli skupen jezik (ne pozabi - ta karta je padla na to vprašanje o ideji!!! in pomeni, da boste glede tvoje ideje z težalo našli skupen jezik)
« Last Edit: July 02, 2014, 01:40:52 PM by Gloria82 »
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm