Author Topic: Ciganske karte VI. del  (Read 65659 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Opal

• Mojster
Re: Ciganske karte VI. del
« Reply #360 on: July 26, 2014, 08:39:30 AM »
Potem je tu še polaganje, ki je stopnjo višje to je iz 12 kart. Torej trije stolpci po štiri karte. Drugi stolpec iz leve in v njem tretja karta kaže končni izzid. Ostale karte okoli govorijo zgodbo spraševalca in vprašanja, ki ga zastavlja. To je kar dosti težje polaganje in tukaj je potrebno imeti zares odlično intuicijo.

Offline Macikaa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #361 on: July 28, 2014, 03:07:42 PM »
Kako naj si te karte razlagam, vprašanje na splošno ljubezen (nisem mislila na bivšega).
Karte so se odprle:
- stalnost
- upanje (nada)
- misel

Offline Opal

• Mojster
« Reply #362 on: July 28, 2014, 10:32:32 PM »
Kako naj si te karte razlagam, vprašanje na splošno ljubezen (nisem mislila na bivšega).
Karte so se odprle:
- stalnost
- upanje (nada)
- misel

Obdobje življenja v katerem bo prevladovalo razmišljanje. Obsedenost z idejo, v razmišljanju negativen in zmeden. Pozitiven vpliv pomeni moč razodetja, uvida in jasnosti mišljenja. Sposobnost za nova dejanja. Vsekakor so možnosti in pričakovanja glede ljubezni odprta. Prihaja energija, ki vzbuja voljo in žene naprej na tem področju.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #363 on: July 30, 2014, 09:05:49 AM »
Hojla Opal,

bi te še jaz prosila, da mi pogledaš v eno situacijo. Kako se bo odvijala? Bo razrešeno kmalu? Moram jaz še kaj storiti?
9ZK 674

Offline Opal

• Mojster
« Reply #364 on: July 30, 2014, 10:26:54 AM »
Hojla Opal,

bi te še jaz prosila, da mi pogledaš v eno situacijo. Kako se bo odvijala? Bo razrešeno kmalu? Moram jaz še kaj storiti?

Nakazuje se zatišje, umirjenost, zrelo upanje, obdobje, ko se bosta preteklost in prihodnost zlili. Prihajajo občutki izpolnitve, miru in skladnosti. Torej realna pričakovanja ki lahko obrodijo sadove...
V kartah je tudi opozorilo, da se ne smeš pretirano prilagajati in podrejati.

Offline Macikaa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #365 on: August 01, 2014, 08:32:10 AM »
Potem je tu še polaganje, ki je stopnjo višje to je iz 12 kart. Torej trije stolpci po štiri karte. Drugi stolpec iz leve in v njem tretja karta kaže končni izzid. Ostale karte okoli govorijo zgodbo spraševalca in vprašanja, ki ga zastavlja. To je kar dosti težje polaganje in tukaj je potrebno imeti zares odlično intuicijo.

No, sem probala tudi to, da vidim kako to poteka...ljubezen z mojim :).
Odprle so se mi karte:
Prvi stolpec: ljubček-bolezen-ne prijatelj-sreča.
Drugi stolpec: vjernost- duhovnik- stalnost - veselje.
Tretji stolpec: hiša- denar- žalost- ljubica.
Naj bi tretja karta nakazovala končni izzid, to je tisto oko...
Kaj pomeni to oko?

Offline Macikaa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #366 on: August 01, 2014, 08:43:28 AM »
Mi kdo lahko vrže karte...a bom jaz kdaj v življenju prišla do boljše službe. Bom dobila službo, kjer bom imela boljši urnik dela. Hvala

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #367 on: August 01, 2014, 02:08:51 PM »
Predraga Opal, mi pokukaš prosim en odnos, pa tole dediščina/stanovanje štalo... Za kakšno normalno službo pa ne vem če sploh upam še spraševati. Sem fejst kaput od vsega skupaj  :(
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Opal

• Mojster
« Reply #368 on: August 01, 2014, 09:13:34 PM »

No, sem probala tudi to, da vidim kako to poteka...ljubezen z mojim :).
Odprle so se mi karte:
Prvi stolpec: ljubček-bolezen-ne prijatelj-sreča.
Drugi stolpec: vjernost- duhovnik- stalnost - veselje.
Tretji stolpec: hiša- denar- žalost- ljubica.
Naj bi tretja karta nakazovala končni izzid, to je tisto oko...
Kaj pomeni to oko?

Karta stalnost ali božje oko kaže končni izzid v tem vprašanju, ki si ga zastavila in dejansko pomeni, da je na delu usoda na katero nimaš vpliva. Pa spet mi pokaže isto kvoto kot zadnjič torej do takrat boš z vsem tem kar te muči na jasnem. Vpliva nimaš, da bi karkoli spremenila, ker si naredila vse kar si lahko v tem primeru.  Prosim, da ne sprašuješ več za tovrstni vpogled, ker sva že zadnjič gledali in kakorkoli obrneš pokaže isti rezultat. Karte so *občutljiva* orodja in prevečkrat spraševati eno in isto ni uredu. Pa brez zamere.

Offline Macikaa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #369 on: August 01, 2014, 09:40:49 PM »
Prav imaš Opal...ne bom več.

Mi lahko kdo pogleda, če bom zamenjala službo z boljšim urnikom.

Offline Opal

• Mojster
« Reply #370 on: August 01, 2014, 10:09:06 PM »
Predraga Opal, mi pokukaš prosim en odnos, pa tole dediščina/stanovanje štalo... Za kakšno normalno službo pa ne vem če sploh upam še spraševati. Sem fejst kaput od vsega skupaj  :(

Dediščina/stanovanje:  Ta zadeva je pa zares težavna, se mi kaže, da zaradi dveh starejših oseb se takole ne morete lepo dogovoriti. Zastoji oz. težave bodo še prisotne. Zapletanje okrog denarja.  Bi mogoče najela cenilca? Bi ocena cenilca pomagala opredeliti neopredeljenost. Končni izzid rešitve se meni žal ne pokaže preje kot v kvoti 2 vsekakor pa bo zate malce nepričakovano ampak v tvoje dobro.

Odnos: Obdobje kjer se križata pritisk notranjih in zunanjih vplivov kar pomeni prilagajanje. Je pa bližnja prihodnost boljša. Pusti preteklost. Stanje se bo izboljšalo.

Služba:  No tu bi pa lahko prišlo do tebe nekaj nepričakovanega. Tukaj bi te opozorila, da bodi pazljiva, da nebi šok onemogočil akcije, ker mi tole deluje povezano z tujino.  Kaže se mi neko delo, ki bo kar zahtevno ampak dobro plačano. Boš delala s srcem in dušo.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #371 on: August 02, 2014, 11:28:28 AM »

Dediščina/stanovanje:  Ta zadeva je pa zares težavna, se mi kaže, da zaradi dveh starejših oseb se takole ne morete lepo dogovoriti. Zastoji oz. težave bodo še prisotne. Zapletanje okrog denarja.  Bi mogoče najela cenilca? Bi ocena cenilca pomagala opredeliti neopredeljenost. Končni izzid rešitve se meni žal ne pokaže preje kot v kvoti 2 vsekakor pa bo zate malce nepričakovano ampak v tvoje dobro.

Odnos: Obdobje kjer se križata pritisk notranjih in zunanjih vplivov kar pomeni prilagajanje. Je pa bližnja prihodnost boljša. Pusti preteklost. Stanje se bo izboljšalo.

Služba:  No tu bi pa lahko prišlo do tebe nekaj nepričakovanega. Tukaj bi te opozorila, da bodi pazljiva, da nebi šok onemogočil akcije, ker mi tole deluje povezano z tujino.  Kaže se mi neko delo, ki bo kar zahtevno ampak dobro plačano. Boš delala s srcem in dušo.

Hvala ti Opal. Cenilca čakam, da se vrne iz dopusta. Torej vsaj en korak sem naredila v pravo smer.

Tale odnos je... Ja in ne in ja in ne. So čustva in omejitve definitivno. Največje pa seveda v moji buči.

Služba povezana s tujino. Super. Verjetno mi bo torej odhod iz slovenije uspel. Si nisem mislila, da bo toliko komplikacij .

Hvala ti, bom itak poročala kaj se bo dogajalo. Hvala še enkrat, se malce bolje počutim  :*
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #372 on: August 02, 2014, 11:48:13 PM »

Hvala ti Opal. Cenilca čakam, da se vrne iz dopusta. Torej vsaj en korak sem naredila v pravo smer.

Tale odnos je... Ja in ne in ja in ne. So čustva in omejitve definitivno. Največje pa seveda v moji buči.

Služba povezana s tujino. Super. Verjetno mi bo torej odhod iz slovenije uspel. Si nisem mislila, da bo toliko komplikacij .

Hvala ti, bom itak poročala kaj se bo dogajalo. Hvala še enkrat, se malce bolje počutim  :*

Odnos je očitno prav zares dokončno končan. Auuuuuuuuvaaaa  :'( :'(
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #373 on: August 03, 2014, 08:08:38 AM »
To je dobro.
9ZK 656

Offline Opal

• Mojster
« Reply #374 on: August 03, 2014, 12:57:57 PM »

Odnos je očitno prav zares dokončno končan. Auuuuuuuuvaaaa  :'( :'(

Ja, saj karte so kazale dejansko zapuščanje preteklosti. Je težko, te razumem. Kar fajn zaloputni vrata in odprle se bodo nove. Hmm, da nebo to ravno v tujini.  ;)