Predraga Opal, mi pokukaš prosim en odnos, pa tole dediščina/stanovanje štalo... Za kakšno normalno službo pa ne vem če sploh upam še spraševati. Sem fejst kaput od vsega skupaj 
Dediščina/stanovanje: Ta zadeva je pa zares težavna, se mi kaže, da zaradi dveh starejših oseb se takole ne morete lepo dogovoriti. Zastoji oz. težave bodo še prisotne. Zapletanje okrog denarja. Bi mogoče najela cenilca? Bi ocena cenilca pomagala opredeliti neopredeljenost. Končni izzid rešitve se meni žal ne pokaže preje kot v kvoti 2 vsekakor pa bo zate malce nepričakovano ampak v tvoje dobro.
Odnos: Obdobje kjer se križata pritisk notranjih in zunanjih vplivov kar pomeni prilagajanje. Je pa bližnja prihodnost boljša. Pusti preteklost. Stanje se bo izboljšalo.
Služba: No tu bi pa lahko prišlo do tebe nekaj nepričakovanega. Tukaj bi te opozorila, da bodi pazljiva, da nebi šok onemogočil akcije, ker mi tole deluje povezano z tujino. Kaže se mi neko delo, ki bo kar zahtevno ampak dobro plačano. Boš delala s srcem in dušo.