Author Topic: Ciganske karte VI. del  (Read 65936 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Ciganske karte VI. del
« Reply #375 on: August 03, 2014, 01:36:28 PM »
Je tujec, pa podstavlja nogo pod vrata al kako čem rečt... Jok in stok, pa spet popustim  :-X Saj ne vem več :(
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #376 on: August 03, 2014, 01:44:02 PM »
S katere strani pa? Da ne moreš odpret ali zapret?
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #377 on: August 03, 2014, 01:55:15 PM »
Zapret. Pa odkrito, niti nisem sigurna, da jih želim  :-X :(  Verjetno mu je to čisto jasno
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #378 on: August 03, 2014, 01:56:45 PM »
Zakaj?
Zakaj ne?
Zakaj bi jih?
Te oseba osrečuje ali se več presekiraš?
Kaj ti nudi?
Kaj ti onemogoča?
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #379 on: August 03, 2014, 02:02:12 PM »
Dobra vprašanja. Jih bo treba odkrito predebatirati sama s sabo  :-X

Zaskrbljujoč je odkrit odgovor na vprašanje zakaj bi zaloputnila vrata. Predvsem zaradi lastnih predsodkov in strahov  :-X
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #380 on: August 03, 2014, 02:11:40 PM »
Zakaj?
Zakaj ne?
Zakaj bi jih?
Te oseba osrečuje ali se več presekiraš?
Kaj ti nudi?
Kaj ti onemogoča?

Na ta vprašanja sem si odgovorila jaz, preden sem odposlala čevelj.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #381 on: August 03, 2014, 02:16:51 PM »
To so osnovna vprašanja za slovo od česarkoli.
Samo objektivnost pri odločanju ni vedno enaka.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #382 on: August 03, 2014, 02:42:47 PM »
To so osnovna vprašanja za slovo od česarkoli.
Samo objektivnost pri odločanju ni vedno enaka.

Sploh jaz ga znam objektivno salamensko usrat.  :laugh:

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #383 on: August 03, 2014, 02:43:22 PM »
Težko je biti objektiven... Se bom krepko pogovarjala še sama s seboj o tej temi.

Zaloputnem vrata samo zaradi svojih predsodkov, zaradi strahu in nekih vcepljenih prepričanj? Končam nekaj kar se pravzaprav zares niti še ni začelo? Je fer da obsojam že vnaprej brez da dam resno priložnost?

Osrečuje ali se sekiram? Oboje. Sekiram se zaradi okoliščin - zunanjih omejitev, vedno pa išče način kako me spravit v dobro voljo. Včeraj se je trudil me spravit pokonci, pa sem bila tako našpičena zaradi domačih zadev, da je bil fail na celi črti. Sem prav izzvala prepir in ga poslala v 3 ...

Eh ne vem. Ali sama sebi lažem in si pesek mečem v oči. A bi to dejansko šlo ali sva res preveč različna...  :-\
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #384 on: August 03, 2014, 02:47:07 PM »
Pa ima to prihodnost? Da bi dejansko zaživela s to osebo eno normalno partnersko življenje?
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #385 on: August 03, 2014, 02:57:19 PM »
To je pa nagradno vprašanje... Pojma nimam.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #386 on: August 04, 2014, 09:24:59 AM »
Mogoče se že staram .............  :-X

Če nismo ravno pubertetniki, se mi zdi, da ko srečaš pravega, enostavno čutiš, veš, da bi iz tega lahko nekaj bilo. Veš pa tudi, da ne bo vsak dan sonce in golobčkanje, pač pa tudi kakšna situacija, ki predvsem tebi kot partnerju ponuja rast in razvoj in uvid in ......
Sicer je vse skupaj le otroška čustvena igra, ki ima potrebo po dvigu serotona in ostalih hormonov.....in če jo že imam, si grem raje kupit nove čevlje  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #387 on: August 04, 2014, 09:31:18 AM »
Se strinjam, enostavno veš, ampak moraš biti iskren do sebe, da veš, da je to res to. Da si ne delaš utvar in iščeš nekih izgovorov, da je nekdo res pravi. Če se ti porodi dvom, potem samo pojdi.

Jaz nikoli ne bom pozabila trenutka, ko me je spreletelo za mojega dragega. Sedel je na naši škarpi, s kozarcem vina v roki. Pogovarjali smo se o tem, kam gremo ga naprej feštat, ker je bilo okoli 9 zjutraj, ko smo prišli s poročnega slavja k nam domov na kavo. Jaz sem prišla zraven v rumeni obleki in modrih crocsih, pogledala sem navzdol k njemu in ko sem se zazrla v tiste njegove modre oči, me je po celem telesu spreletel nek občutek, kot da bi skozi telo šel val nove energije, spoznanje, ne vem, kako naj temu rečem. V tistem trenutku sem tako ali tako pozabila, kaj mi je povedal oz rekel, sem samo nemo strmela vanj in šele čez čas prišla k sebi. In da pomislim, da sem skorajda šla stran od vsega samo zato, ker sem izvedela, da je 3 leta in pol mlajši od mene... Žal bi mi bilo do konca življenja.

Lastni predsodki nas ne smejo nikoli ovirati pri tem. Občutki so pa bili obojestranski, ker me je na prvem zmenku vprašal, če bi bila njegova punca. To je bilo na torek zvečer, v soboto sva se pa prvič v življenju videla oz bolje rečeno govorila, na eni žurki prej pred 4 leti sva bila oba, pa se noben od naju ne spomni drugega.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #388 on: August 04, 2014, 09:39:49 AM »
Mogoče se že staram .............  :-X

Če nismo ravno pubertetniki, se mi zdi, da ko srečaš pravega, enostavno čutiš, veš, da bi iz tega lahko nekaj bilo. Veš pa tudi, da ne bo vsak dan sonce in golobčkanje, pač pa tudi kakšna situacija, ki predvsem tebi kot partnerju ponuja rast in razvoj in uvid in ......
Sicer je vse skupaj le otroška čustvena igra, ki ima potrebo po dvigu serotona in ostalih hormonov.....in če jo že imam, si grem raje kupit nove čevlje  ;D

Drži. Ampak mora pa res biti možnost zarast in razvoj, kot si rekla - tu je treba pogledat preko čustev in zaljubljenosti, ki kvarijo razumno presojo. Kot povsod, je treba tudi v partnerstvu gledat nase in poskrbet, da se odvija v naše lastno dobro. V življenju, če smo sami ali v dvoje, pridejo stvari, težave ... Kako se učinkovito soočiti z njimi, če nam energija uhaja stran od nas samih in smo že zaradi tega čisto iz sebe.

In da pomislim, da sem skorajda šla stran od vsega samo zato, ker sem izvedela, da je 3 leta in pol mlajši od mene... Žal bi mi bilo do konca življenja.

Ne bi ti bilo, ker ne bi vedela, kaj bi bilo, če bi bilo ali če ne bi bilo.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #389 on: August 04, 2014, 09:42:25 AM »
Ja, ne bi mi bilo, ker ne bi vedela, samo sedaj, ko vem, kaj imam in da pomislim, da sem komplicirala zaradi starosti, bi sama sebe v rit brcnila.  :laugh:
9ZK 674