Author Topic: Ciganske karte VI. del  (Read 65903 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Ciganske karte VI. del
« Reply #390 on: August 04, 2014, 09:45:40 AM »
Mogoče se že staram .............  :-X

Če nismo ravno pubertetniki, se mi zdi, da ko srečaš pravega, enostavno čutiš, veš, da bi iz tega lahko nekaj bilo. Veš pa tudi, da ne bo vsak dan sonce in golobčkanje, pač pa tudi kakšna situacija, ki predvsem tebi kot partnerju ponuja rast in razvoj in uvid in ......
Sicer je vse skupaj le otroška čustvena igra, ki ima potrebo po dvigu serotona in ostalih hormonov.....in če jo že imam, si grem raje kupit nove čevlje  ;D

Drži. Ampak mora pa res biti možnost zarast in razvoj, kot si rekla - tu je treba pogledat preko čustev in zaljubljenosti, ki kvarijo razumno presojo. Kot povsod, je treba tudi v partnerstvu gledat nase in poskrbet, da se odvija v naše lastno dobro. V življenju, če smo sami ali v dvoje, pridejo stvari, težave ... Kako se učinkovito soočiti z njimi, če nam energija uhaja stran od nas samih in smo že zaradi tega čisto iz sebe.

Če si pravi partner samemu sebi ne bo težav, če pa iščeš nekoga, ki bo zamašil tvoje luknje, pa veliko in potemtakem težko, da bo sploh kateri pravi - oziroma se bodo vedno znova pojavljale potrebe po  čustvenih dramah.
Je pa seveda to lažje napisat, kot živet, še posebno če so ženski planeti v karti /še posebno Luna/ disonantno postavljeni. Moja Luna v T kvadratu je čist dober primer. Ni ajnfoh, se pa da ozavestit.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #391 on: August 04, 2014, 09:49:18 AM »
To je tisto, zaradi česar pravijo, da moraš najprej biti srečen sam, preden si pripravljen na zvezo. Tudi meni se je to leta nazaj zdelo nesmiselno, ampak ima še kako velik smisel!
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #392 on: August 04, 2014, 09:56:30 AM »
Se strinjam, Maja.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #393 on: August 04, 2014, 10:01:13 AM »
To je tisto, zaradi česar pravijo, da moraš najprej biti srečen sam, preden si pripravljen na zvezo. Tudi meni se je to leta nazaj zdelo nesmiselno, ampak ima še kako velik smisel!

Jap  :)
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #394 on: August 04, 2014, 10:15:32 AM »
Mogoče se že staram .............  :-X

Če nismo ravno pubertetniki, se mi zdi, da ko srečaš pravega, enostavno čutiš, veš, da bi iz tega lahko nekaj bilo. Veš pa tudi, da ne bo vsak dan sonce in golobčkanje, pač pa tudi kakšna situacija, ki predvsem tebi kot partnerju ponuja rast in razvoj in uvid in ......
Sicer je vse skupaj le otroška čustvena igra, ki ima potrebo po dvigu serotona in ostalih hormonov.....in če jo že imam, si grem raje kupit nove čevlje  ;D

Ja, samo glava paniko zganja, občutek pa pravi da bo vse ok...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #395 on: August 04, 2014, 10:22:47 AM »
Potem pa poslušaj občutkek.
9ZK 674

Offline Opal

• Mojster
« Reply #396 on: August 04, 2014, 10:29:02 AM »

Ja, samo glava paniko zganja, občutek pa pravi da bo vse ok...

Itak. Stanje so bo izboljšalo.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #397 on: August 04, 2014, 01:54:07 PM »
Jaz bi tudi eno prosila za julij.
Bo kreativno zame?
Hvala!  :-*

DARILO

Dober vpliv, ki pomeni, da se bo položaj občutno izboljšal. Svoje talente, priljudnost je potrebno uporabiti za doseganje zastavljenih ciljev. Plodno obdobje, ki prežema optimistično pričakovanje ....

Oooo, najlepša hvala, Opal. Tole je pa res vzpodbudno.
 :-*

Za tole mi je žal zmanjkalo časa in energije.  :'( Mesec je bil po kreativni plati neploden oz. zelo slabo ploden, ker sem se borila z drugimi stvarmi.
Šele zdaj se je začelo odvijati. Upam, da ni prepozno za ta projekt.

Offline Macikaa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #398 on: August 18, 2014, 08:01:56 AM »
Kako pri kartah se ugotovi čas, ko vprašaš nekaj vedeževalko ti reče, čez teden, mesec...

Jaz sem prebirala veliko forum, zastavila sem si vprašanje:
Ali bom dobila boljšo službo, odprle so se mi res super karte:
- sreča
- poroka
- hiša

Pri teh kartah, naj bi dobila res lepo, boljšo službo...ampak, kako naj jaz vem v kolikšnem času? Ker meni, čez 10-15 let ne pomeni več nič nova služba. Prosim za razlago, kako se ugotovi časovno: KDAJ

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #399 on: August 18, 2014, 07:17:29 PM »
Kako pri kartah se ugotovi čas, ko vprašaš nekaj vedeževalko ti reče, čez teden, mesec...

Jaz sem prebirala veliko forum, zastavila sem si vprašanje:
Ali bom dobila boljšo službo, odprle so se mi res super karte:
- sreča
- poroka
- hiša

Pri teh kartah, naj bi dobila res lepo, boljšo službo...ampak, kako naj jaz vem v kolikšnem času? Ker meni, čez 10-15 let ne pomeni več nič nova služba. Prosim za razlago, kako se ugotovi časovno: KDAJ

čas si določiš v glavi, ko postaviš vprašanje
lahko si določiš po enotah in potem prevedeš v dneve, tedne ali mesece

karta sreče - enota 1
poroka - enota 3
hiša - enota 5

čas po letnih časih pa lahko določaš po barvah kart
www.Astro-Star.net

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #400 on: September 05, 2014, 08:21:46 AM »
Mi lahko, prosim, nekdo obrazloži kaj pomeni karta Hiša.
Včeraj sem čisto tako iz firbca v trgovini kjer so prodajali karte potegnila eno iz kompleta Cigank ampak razlage nikjer ni bilo napisane. Samo karte so bile v škatli.  ::)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #401 on: September 05, 2014, 06:38:11 PM »
Opal, bi prosila za en vpogled tu, da te ne nadlegujem vedno na ZS, pa še učili se bomo lahko iz primerov ... Dobila sem mail, kot odgovor na neko prijavo za delo. Gre za komercialo v podjetju, ki se ukvarja s telefonijo in računalništvom. Je tu kaj prihodnosti ali naj ostanem tu, kjer sem, čeprav je dolgoročno sodelovanje še zelo v luftu?
« Last Edit: September 05, 2014, 07:05:31 PM by Maja »
9ZK 656

Offline Opal

• Mojster
« Reply #402 on: September 05, 2014, 08:57:13 PM »
Mi lahko, prosim, nekdo obrazloži kaj pomeni karta Hiša.
Včeraj sem čisto tako iz firbca v trgovini kjer so prodajali karte potegnila eno iz kompleta Cigank ampak razlage nikjer ni bilo napisane. Samo karte so bile v škatli.  ::)

Karta HIŠA pomeni trdnost, temelj ali osnovo na kateri lahko gradimo. Cilji in želje, ki se pojavijo v tem obdobju so realni in uresničljivi. Karta lahko simbolizira tudi dom in počitek po uspešnem naporu. Je karta, ki obeta dober vpliv.

V primeru, da se vprašanje nanaša na službeno področje, pa to pomeni stabilen posel z možnostjo stalne rasti.
Če pa se vprašanje nanaša na ljubezensko področje pa ta karta obljublja stabilno zvezo.

Offline Opal

• Mojster
« Reply #403 on: September 05, 2014, 09:17:17 PM »
Opal, bi prosila za en vpogled tu, da te ne nadlegujem vedno na ZS, pa še učili se bomo lahko iz primerov ... Dobila sem mail, kot odgovor na neko prijavo za delo. Gre za komercialo v podjetju, ki se ukvarja s telefonijo in računalništvom. Je tu kaj prihodnosti ali naj ostanem tu, kjer sem, čeprav je dolgoročno sodelovanje še zelo v luftu?

Za to podjetje o katerem pišeš se lepo vidi, da je v težavah. V ozadju so neki problemi, ki bodo v bližnji prihodnosti malce ohromili podjetje. Nič kaj pozitivne karte. Tu bi imela neprilike.

Čeprav je v ozadju malce tehtanja češ le kaj bo po enem mesecu, so karte za zdajšnjo zaposlitev pozitivne. Karta URADNIK naznanja uspeh, stabilnost.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #404 on: September 05, 2014, 09:40:16 PM »
Hvala. Kot se mi je zdelo. Podjetje ne more bit uspešno, locira se blizu mene pa zanj še nisem slišala.

Sploh mi pa srce ne bi dalo, da bi šla stran od tod.

Mislim, da sploh ne bom šla na razgovor, niti malo me ne mika.
9ZK 656