Author Topic: Ciganske karte VI. del  (Read 65816 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Ciganske karte VI. del
« Reply #105 on: April 10, 2014, 10:30:38 AM »
No še meni eno karto...za moža pa njegov šiht ;)

Jane, zate Stalnost.

Za moža in njegovo službo Ljubica.  ???
Kaj pa to pomeni? Da bi jo dobil preko ženske, tebe ... ?

Ta vlak je odšel, žena ne rihta nič več, žena ma dost  >:D Mogoče da bo njegova služba muhasta kot ljubica hahaha.

Mogoče pa preveč računa nate?
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #106 on: April 10, 2014, 10:31:47 AM »
To pa nedvomno. Samo sem se jaz malo umaknila, določene stvari bo moral začeti delati sam, ne more pričakovati da bo vse na pladnju. Najlažje je ostat brez službe, žena pa zrihta novo ( tako kot zadnje tri)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #107 on: April 10, 2014, 10:31:55 AM »
Se zagrebem  8)

Poroka.

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

A ni dobra? Boš zvečer povedala, kaj je prinesla.  ;)

Ajde, važi. Danes imava z dragim v planu večerjo, bomo videli, kako se bo izšlo  ;)

Da ne boš razočarana, če ne bo iz žepa med poklekovanjem na tla začel vleč škatlice ...  :laugh:

Poroka je lahko marsikaj.  ;)

Mi je že povedal, da ne bo pokleknil, da to ni šanse. Sem rekla, ok, prou, potem pa samo med večerjo prstan ven privleč  :laugh: :laugh: :laugh:

Ja, vem, lahko je marsikaj. Saj bom poročala v vsakem primeru  ;)
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #108 on: April 10, 2014, 10:34:02 AM »
Moj tudi ni pokleknil, ker se je zgodilo nekaj dni po njegovi operaciji kile.  :laugh:
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #109 on: April 10, 2014, 10:38:17 AM »
To pa nedvomno. Samo sem se jaz malo umaknila, določene stvari bo moral začeti delati sam, ne more pričakovati da bo vse na pladnju. Najlažje je ostat brez službe, žena pa zrihta novo ( tako kot zadnje tri)

Prav imaš, da boš naredila temu konec.

Včeraj sem diskutirala o iskanju službe preko nekoga oz. bolj to, ko nekdo nekomu naredi uslugo in nekoga vzame na delovno mesto. Moj je spraševal zame naokrog več kot eno leto. Po občini, kjer vse pozna ... Potem je spraševal svojo šefico, ki ima še eno podjetje - pa jim gre, revežem (ki si lahko privoščijo Dubai) tako slabo, da težka ... Pa vse druge, ki imajo kakšna podjetja ali, ki so vplivni ali ... Sploh nisem računala na to, da se bo pokazalo kaj na ta način. V končni fazi niti ne bi hotela, da me nekdo vzame v službo zato, da bo nekomu naredil uslugo. Vedno sem govorila, da jo bom našla sama in da jo hočem dobit, ker bom delodajalcu všeč!
9ZK 656

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #110 on: April 10, 2014, 10:42:50 AM »
Ali v moje življenje prihaja kakšna nova, zanimiva moška oseba?

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #111 on: April 10, 2014, 10:43:37 AM »

Potegnila sem Ljubosumje.

Si že pozabila na "staro" osebo?
9ZK 656

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #112 on: April 10, 2014, 10:47:41 AM »

Hvala ....
hmm nisem še pozabila  ???

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #113 on: April 10, 2014, 11:18:03 AM »

Prav imaš, da boš naredila temu konec.

Včeraj sem diskutirala o iskanju službe preko nekoga oz. bolj to, ko nekdo nekomu naredi uslugo in nekoga vzame na delovno mesto. Moj je spraševal zame naokrog več kot eno leto. Po občini, kjer vse pozna ... Potem je spraševal svojo šefico, ki ima še eno podjetje - pa jim gre, revežem (ki si lahko privoščijo Dubai) tako slabo, da težka ... Pa vse druge, ki imajo kakšna podjetja ali, ki so vplivni ali ... Sploh nisem računala na to, da se bo pokazalo kaj na ta način. V končni fazi niti ne bi hotela, da me nekdo vzame v službo zato, da bo nekomu naredil uslugo. Vedno sem govorila, da jo bom našla sama in da jo hočem dobit, ker bom delodajalcu všeč!

Jaz tega sploh ne počnem, zmeraj prosim če kdo slučajno ve da kje rabijo naj mi pove, potem jim pa sama težim. Zadnjič sem edino bivšega ravnatelja prosila, če lahko lobira za eno službo na občini, pa je imel zvezane roke, ampak sem šele kasneje izvedela zakaj, ker so imeli enega pripravnika ki je delal celo leto zastonj in je bilo zanj spisano delovno mesto.
Možu sem pa rihtala tako. Videla oglas, pisala prošnje v njegovem imenu, pisala maile, zahvalna pisma, na vse maile odgovorjala v njegovem imenu. Mu samo govorila kam naj se zglasi na razgovor, preverila vse firme, mu dala VSE napotke s čim se firma ukvarja, kaj mora rečt na razgovoru. On je pa sedel in samo čakal naslednji korak. Tako da zdej si bo službo iskal SAM, pa če bo seno jedel. Jaz nimam cajta.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #114 on: April 10, 2014, 11:23:22 AM »

Maja, glede te karte mi povej, če prav razmišljam .... Ali pomeni, da nebo nove osebe ampak stara nazaj?

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #115 on: April 10, 2014, 11:23:56 AM »
Prosim eno cigansko zame. Hvala!  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #116 on: April 10, 2014, 11:25:22 AM »

Maja, glede te karte mi povej, če prav razmišljam .... Ali pomeni, da nebo nove osebe ampak stara nazaj?

Bolj čutim kot nasvet, da pozabi staro, da boš lahko šla naprej. Tudi, če bi spoznala koga novega - bi se lahko prepustila novemu razmerju ali bi še vedno tiho čakala na prejšnjega?
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #117 on: April 10, 2014, 11:27:43 AM »
Prosim eno cigansko zame. Hvala!  :-*

Pa evo je ...

:laugh: :laugh: :laugh:

OK, karta ... Sodnik.
9ZK 656

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #118 on: April 10, 2014, 11:28:10 AM »

Bolj čutim kot nasvet, da pozabi staro, da boš lahko šla naprej. Tudi, če bi spoznala koga novega - bi se lahko prepustila novemu razmerju ali bi še vedno tiho čakala na prejšnjega?

Aha, sedaj razumem.
Hvala še enkrat  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #119 on: April 10, 2014, 11:29:07 AM »

Aha, sedaj razumem.
Hvala še enkrat  :-*

Ni za kaj. Želim ti srečno pot naprej.
9ZK 656