Author Topic: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA III. del  (Read 61634 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA III. del
« Reply #375 on: November 26, 2014, 09:29:25 AM »
Sanjalka, hvala ti!!
To je pa res lepo prebrati.  :-* :-*

Sta mi obe prav polepšali dan danes.

Pika ma vas rada tudi. Vse vas.  :-*

:-* :-* :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #376 on: November 28, 2014, 09:43:32 AM »
Ma ne vem, če paše sem, morda pa tudi.

V glavnem, včeraj je padla debata o mojih težavah na službi. Pa me je mooj dragi prijetno nadrl, da naj se postavim zase, pa jst še prijetno rečem, pa sej šefu vedno povem svoje.  :laugh: No, kakorkoli, da skrajšam, ugotovila sem, da imam težavo (veliko) z ženskim delom. Enostavno se ne znam postavit zase in špilam žrtev, ker je to najlažje.

Zdej ne vem, a je povezano z Luno al kaj (no, sej je ribja luna), ampak je fora v tem, da ko pride do žensk, se ne znam postavit zase. Še bolj dodatno se to pokaže ob prehodih Saturna čez Luno in Venero, ker ju imam v opoziciji. Tudi drugače ima moja mati Saturna na moji Luni, pa študiram, če ne izhaja iz tega, plus Luno imam natalno v 3. hiši, kar nakazuje na sestro, komunikacijo... NAtalno imam Saturna v kvadratu na Luno, morda še to dodatno sproža. Ampak bolj kot brcam in se upiram, slabše je. Dejansko špilam žrtev.  :o

Potem se pa čudim, zakaj se mi ob prehodih Saturna dogajajo ženske stvari, zakaj sem takrat žrtev, ker jo špilam in to zelo dobro.  ::)

A je astrološko morda kak komentar, nasvet? Ker tole je res večje odkritje in priznanje predvsem sami sebi.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #377 on: November 28, 2014, 09:47:07 AM »
Saša jaz mislim, da si VELIKO naredila ko si KONČNO dojela. Zavedanje je že skoraj ključ odrešitve. Tudi jaz sem imela težave s postaviti se zase, dvanajsta hiša, merkur kvadrat saturn, venera kvadrat saturn, pa še kaj bi se najdlo :D

Nekako se je ravno dogajalo skupaj s saturnovim povratkom, da sem določene zadeve ozavestila in ugotovila kaj delam narobe.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #378 on: November 28, 2014, 09:51:27 AM »
Saša jaz mislim, da si VELIKO naredila ko si KONČNO dojela. Zavedanje je že skoraj ključ odrešitve. Tudi jaz sem imela težave s postaviti se zase, dvanajsta hiša, merkur kvadrat saturn, venera kvadrat saturn, pa še kaj bi se najdlo :D

Nekako se je ravno dogajalo skupaj s saturnovim povratkom, da sem določene zadeve ozavestila in ugotovila kaj delam narobe.

Bejž bejž, neee, ne more bit to povezan, no.  :P

Ma ja, ko mi je včeraj Tejka rekla, furat Neptunsko luno... Mi je vse sam skupej se zložil. Pa sem res začela študirat, VEDNO so bile take situacije. Pa nisem žrtev, daleč od tega. Samo zaigrat jo je najlažje. Ne vem pa, zakaj je vedno samo na ženski strani problem, deca napizdim ko majmuna, če je treba.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #379 on: November 28, 2014, 09:55:37 AM »
Luna-saturn karma s svojo ženskostjo, govorim iz vidika karmične, te je v bistvu strah takih žensk, ker si imela tako izkušnjo v prejšnjem življenju. Do njih mogoče nosiš še določeno mržnjo, četudi nič ne naredijo narobe, bojo pa plačale še za prejšnji lajf. Mal pomeditiraj na to temo, sej znaš ;)

Tea ti bo pa povedala z vidika natalne in psihološke, itak ni boljše od nje ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #380 on: November 28, 2014, 10:01:33 AM »
 :o :o

A poglej karto angelsko današnjo.  :o :o

Saj pravim, že tisti Saturn na moji Luni od moje mati mi daje za mislit...
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #381 on: November 28, 2014, 10:12:01 AM »
Jaz ga imam na Umini luni, upam da ne bo čez 20 let takole pisala  ;D

Moja astro karta

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #382 on: November 28, 2014, 10:27:36 AM »
 ;D ;D ;D

Bova si loh izkušnje izmenjale.  :P
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #383 on: November 30, 2014, 12:46:25 PM »
Ma ne vem, če paše sem, morda pa tudi.

V glavnem, včeraj je padla debata o mojih težavah na službi. Pa me je mooj dragi prijetno nadrl, da naj se postavim zase, pa jst še prijetno rečem, pa sej šefu vedno povem svoje.  :laugh: No, kakorkoli, da skrajšam, ugotovila sem, da imam težavo (veliko) z ženskim delom. Enostavno se ne znam postavit zase in špilam žrtev, ker je to najlažje.

Zdej ne vem, a je povezano z Luno al kaj (no, sej je ribja luna), ampak je fora v tem, da ko pride do žensk, se ne znam postavit zase. Še bolj dodatno se to pokaže ob prehodih Saturna čez Luno in Venero, ker ju imam v opoziciji. Tudi drugače ima moja mati Saturna na moji Luni, pa študiram, če ne izhaja iz tega, plus Luno imam natalno v 3. hiši, kar nakazuje na sestro, komunikacijo... NAtalno imam Saturna v kvadratu na Luno, morda še to dodatno sproža. Ampak bolj kot brcam in se upiram, slabše je. Dejansko špilam žrtev.  :o

Potem se pa čudim, zakaj se mi ob prehodih Saturna dogajajo ženske stvari, zakaj sem takrat žrtev, ker jo špilam in to zelo dobro.  ::)

A je astrološko morda kak komentar, nasvet? Ker tole je res večje odkritje in priznanje predvsem sami sebi.

A se ti to že celo življenje dogaja?

Glej, tvoja Luna in Saturn sta v komaj še veljavnem orbisu 10°, poleg tega je Luna v lepem odnosu do Neptuna /vladarja/ in tudi Plutona /moč/

Je pa res, da otežuje dojemanje ženskosti aspekt Luna/Venera/Mars - pri tem je Venera vladarica 10 /mama/

Ta Venera v progresijah je bila zadnje čase na udaru iz kvadrata t Plutona in opozicije  Urana /kar je zdaj mimo/
Je pa res, da si imela Lunin povratek v Ribah, da je šla P Luna preko t Neptuna in t Kirona in da je trenutno T Neptun na tvoji Luni in oponira Venero. To pa je tista nemoč, ki si jo izpostavila. Pa ne nazadnje tudi P Luna preko T Kirona.
Po moje tukaj ni toliko kriv Saturn - kot tole slednje, kar se ti je zadnje čase dogajalo. Seveda je Saturnov povratek neke vrste "krizno" leto - v katerem te je učil odnosov /P Merkur - kot vladar 7 konjunkcija T Saturn/ - se pravi vsi pomembni drugi /sem štejemo tudi sodelavce in tudi starše in tudi posebne prijatelje in seveda osebnega partnerja/

Če pa imata z mamo v sinastriji Luna/Saturn - potem seveda v vajinem odnosu ta aspekt deluje

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #384 on: November 30, 2014, 02:16:20 PM »
Ma na splošno mam težavo z ženskim delom, je pa res, da se mi je morda bolj dogajalo in bilo poudarjeno, ko sem mela prehode Saturna na Venero in Luno, verjetno ravno zaradi natalne povezave.
Lahko, da je povezano s prehodi trenutnimi, ampak se mi vleče na splošno. Sem to ugotovila, da imam resne težave z ženskami, ampak verjetno izhajajo iz mene, ker imam jaz sama take aspekte v natalni karti, posledično jih pa preslikam navzven.
9ZK 674

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #385 on: December 01, 2014, 07:13:41 PM »
Ma na splošno mam težavo z ženskim delom, je pa res, da se mi je morda bolj dogajalo in bilo poudarjeno, ko sem mela prehode Saturna na Venero in Luno, verjetno ravno zaradi natalne povezave.
Lahko, da je povezano s prehodi trenutnimi, ampak se mi vleče na splošno. Sem to ugotovila, da imam resne težave z ženskami, ampak verjetno izhajajo iz mene, ker imam jaz sama take aspekte v natalni karti, posledično jih pa preslikam navzven.

Tole je pri meni isto. Težave z ženskami, predvsem v službi, pa tudi na splošno nisem na pravi valovni dolžini za babji čvek in podobno...
Imam pa  :Lu :kon :U v 8.hiši in   :kv  :Sa v 7.hiši.  :Ve pa itak ranjena s  :ki, ki je kot nek  :Sa v bistvu...
Žrtev tudi . Ampak sem se mal na realna tla postavila po prehodu  :Sa čez N :Lu, kar precej dozorela...čeprav res komaj čakam, da se spoka P  :Lu iz 1.hiše in iz  :ri. Še kakšen dober mesec pa bo v  :ov.
V bistvu imam težave z ljudmi. Na splošno. Najbolje funkcioniram sama .
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #386 on: December 04, 2014, 10:27:24 PM »
Eno vprašanje.
Koliko je pod trenutnimi aspekti dejansko lahko na udaru moja kariera?
Na več področjih me butajo stvari in me skrbi, kaj bo prišlo ven iz vsega skupaj.
Hvala za odgovor!  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #387 on: December 06, 2014, 07:46:46 AM »
Eno vprašanje.
Na več področjih me butajo stvari in me skrbi, kaj bo prišlo ven iz vsega skupaj.

Vidim, da je vse vpeto v magični pravokotnik.
Lahko vsaj glede tega računam na to, da bo rezultat vsega skupaj vsaj kolikortoliko zame v redu?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #388 on: December 06, 2014, 08:26:58 AM »
Eno vprašanje.

Lahko vsaj glede tega računam na to, da bo rezultat vsega skupaj vsaj kolikortoliko zame v redu?

Trenutno je zelo na udaru celotno življenje

Vladar Karte Merkur - ki je obenem tudi vladar MC
 - je pod Uranskim aspektom - natalni uran v 2 - gre tudi za Uranov polovični - se pravi gre za tvoje vrednote, vrednosti in življenjske smeri, status .....
- je pod Plutonskim kvadratom - ki bo natančen šele v 2015 - pa vendarle verjamem, da ga čutiš - ta kot vladar 3 govori o transformaciji zgoraj naštete, potem pa še o zadevah 3 hiše /preberi si kaj vključujemo v 3/

Kar se tiče Merkurja imava tukaj še izjemno pomembno progresijo, ki se je vrnila na natalni položaj /16°/ torej pri tranzitih upoštevaj to stopinjo, za končanje procesa.
Tako Merkur, kot Uran sta vladarja 6 - se pravi, da se spreminja tudi dnevni ritem, pa sodelavci, pa stranke /če si samostojni podjetnik/ - sicer nekaj v službi

Ampak tole zdaj je itak že dolgotrajajoča zgodba, ki se je začela s prvim tranzitom na enega izmed planetov v tvojem velikem križu.....
Pojdi po mesecih tranzita Urana in Plutona - pa boš natančno vedela, kdaj sta najmočnejša pritiska in kdaj se končata.

Da je pa zgodba še bolj zaj* - je pa zdaj poskrbel T Saturn v opoziciji z Marom in natalnim Saturnom
Se pravi imaš tudi Saturnov polovični
Mars/Saturn - je težak aspekt - seveda je vključen še tvoj MC
Mars je vladar tvojega Sonca in Merkurja /vladarja karte/ pa sovladar 8 in tradicionalni vkleščene 3

zato se ti zdi, da si trenutno v veliki življenjski depresiji. /Malo preberi o tem aspektu/
Obenem bo v letu 2015 Saturn tudi v trigonu na tvoje Sonce /2°/ - poglej kako se ujemajo tranziti in spodbuja popolnoma novo življenjsko pot ..........

Jaz vidim to tako, da je nujen premik
Imaš zmaje, imaš magični pravokotnik - se pravi se spoznaj s svojimi talenti in svojimi željami, s tistim, kar zares želiš od življenja in kreiranja, dela...
Opuščaj in spuščaj, pojdi vase - Jupiter bo v 12 hiši - poskrbi za svoj duhovni potencial, pa za svojo kreativnost /P luna v 5/ za tisto, kar te radosti, kar ti dela veselje
Zdaj je odvisno od tega, če si toliko pogumna, da neglede na vse /ker itak se ti sesuje vse tisto, kar v tvoje življenje ne sodi - če pa boš v strahu, pa se sesuješ ti sama/ - greš svojo pot

Zdaj pa tvoja kariera - da je na udaru, pa tudi tvoj denar - Merkur je vladar tudi 2 hiše - torej tisto, kar zaslužiš
Ampak to pomeni le to, da odpraviš svoj strah na tem področju.
Nujno je v tem času delovati skozi Sonce
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #389 on: December 06, 2014, 11:04:01 AM »
Eno vprašanje.

Trenutno je zelo na udaru celotno življenje

Vladar Karte Merkur - ki je obenem tudi vladar MC
 - je pod Uranskim aspektom - natalni uran v 2 - gre tudi za Uranov polovični - se pravi gre za tvoje vrednote, vrednosti in življenjske smeri, status .....
- je pod Plutonskim kvadratom - ki bo natančen šele v 2015 - pa vendarle verjamem, da ga čutiš - ta kot vladar 3 govori o transformaciji zgoraj naštete, potem pa še o zadevah 3 hiše /preberi si kaj vključujemo v 3/

Kar se tiče Merkurja imava tukaj še izjemno pomembno progresijo, ki se je vrnila na natalni položaj /16°/ torej pri tranzitih upoštevaj to stopinjo, za končanje procesa.
Tako Merkur, kot Uran sta vladarja 6 - se pravi, da se spreminja tudi dnevni ritem, pa sodelavci, pa stranke /če si samostojni podjetnik/ - sicer nekaj v službi

Ampak tole zdaj je itak že dolgotrajajoča zgodba, ki se je začela s prvim tranzitom na enega izmed planetov v tvojem velikem križu.....
Pojdi po mesecih tranzita Urana in Plutona - pa boš natančno vedela, kdaj sta najmočnejša pritiska in kdaj se končata.

Da je pa zgodba še bolj zaj* - je pa zdaj poskrbel T Saturn v opoziciji z Marom in natalnim Saturnom
Se pravi imaš tudi Saturnov polovični
Mars/Saturn - je težak aspekt - seveda je vključen še tvoj MC
Mars je vladar tvojega Sonca in Merkurja /vladarja karte/ pa sovladar 8 in tradicionalni vkleščene 3

zato se ti zdi, da si trenutno v veliki življenjski depresiji. /Malo preberi o tem aspektu/
Obenem bo v letu 2015 Saturn tudi v trigonu na tvoje Sonce /2°/ - poglej kako se ujemajo tranziti in spodbuja popolnoma novo življenjsko pot ..........

Jaz vidim to tako, da je nujen premik
Imaš zmaje, imaš magični pravokotnik - se pravi se spoznaj s svojimi talenti in svojimi željami, s tistim, kar zares želiš od življenja in kreiranja, dela...
Opuščaj in spuščaj, pojdi vase - Jupiter bo v 12 hiši - poskrbi za svoj duhovni potencial, pa za svojo kreativnost /P luna v 5/ za tisto, kar te radosti, kar ti dela veselje
Zdaj je odvisno od tega, če si toliko pogumna, da neglede na vse /ker itak se ti sesuje vse tisto, kar v tvoje življenje ne sodi - če pa boš v strahu, pa se sesuješ ti sama/ - greš svojo pot

Zdaj pa tvoja kariera - da je na udaru, pa tudi tvoj denar - Merkur je vladar tudi 2 hiše - torej tisto, kar zaslužiš
Ampak to pomeni le to, da odpraviš svoj strah na tem področju.
Nujno je v tem času delovati skozi Sonce

Tea draga, hvala ti.
Kar prebiram in prebiram.
Se sprašujem, če lahko tole sploh preživim.
Je pa očitno, ja, da je na udaru celotno moje življenje.
Glede 3. hiše mi hodi na misel tudi moj brat. Ki ga predstavlja tudi Merkur. Ko sem ga nazadnje videla, je bil rumen kot hokaido buča, ker mu odpovedujejo jetra pa tudi drugi organi.  :( Poleg tega je tako suh, da se lahko skrije za levo zadnjo nogo od suhe južine.
Glede vseh področij se trenutno počutim popolnoma nemočno, zato še toliko večji strah oz. nezaupanje vase glede tega, da bi spokala in šla.
Se sprašujem, s čim sem si vse tole nakopala, bi bilo fajn vedet razlog, mogoče bi potem lažje sprejela, da pač nek salamensko hud greh odplačujem, kolikor sem blesava, bi še verjela, da sem iz ljubezni do nekoga njegov dolg nase prevzela.
Kakorkoli že, z delovanjem v tem življenju si tega zagotovo nisem prislužila.