Author Topic: Natalne karte članov foruma - šesti del  (Read 60192 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cvetka

• Sp.simbol
Re: Natalne karte članov foruma - šesti del
« Reply #75 on: May 16, 2014, 04:38:23 PM »
Jaz pa dodajam sebe kot primer popolnega antipodjetnika; ne mislit, da nisem delovna, vestna, tudi v službi nikakor nisem tja hodila samo po plačo,  ;)

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #76 on: May 16, 2014, 05:02:46 PM »
Jaz pa dodajam sebe kot primer popolnega antipodjetnika; ne mislit, da nisem delovna, vestna, tudi v službi nikakor nisem tja hodila samo po plačo,  ;)

Čeprav  severni vozel v 2H govori, da bi v tem življenju morala postaviti svoje potrebe na prvo mesto, saj sem s tem, ko imam južni vozel v 8H že oddelala lekcijo skupnega premoženja, delitve premoženja. Pa mi vladar horoskopa to prevečkrat ne dovoli, saj je moja  :Ve točkovno obremenjena z jodom - na eni strani napadena z  :J, na drugi z  :U, vmes pa  :PL  :blank:.
Dodajam: pa  :NE v 2H tudi ni najbolj primerna pozicija za podjetnika  ;D

Zanimivo je pa to, da je bilo moje službeno področje finance in računovodstvo; vse službeno življenje se mi je vrtelo okrog evrčkov.
« Last Edit: May 16, 2014, 06:08:42 PM by cvetka »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #77 on: May 16, 2014, 09:59:41 PM »
Drugače je pa takole:

AC in 1 hiša /vladar z aspekti in vsi planeti z aspekti v 1 hiši/ kaže na pristop do življenja, na tisto KAR BI RADI /
Sonce kaže na to KAR LJUBIMO /kar nas veseli, kjer uživamo
Luna pa na to, kje, s kom in na kakšen način imamo občutek VARNOSTI /ki pa je po lunino varljiv, oz. subjektiven.
Venera kaže na to, kako bomo vse skupaj vrednotili, cenili in nam bo predstavljalo vrednost
Mars pa kako se bomo za to potegnili, osvajali, dosegali /ali imamo mišice/

Seveda je pred vsem tem Merkur, kajti izjemno je pomembno kaj si o vsem skupaj mislimo in kako mislimo /pesimist, optimist - je kozarec na pol prazen, ali na pol poln/ ....
Dobr da mam vse to v dvanajsti, pri vsem rabim mir in tišino  :P
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #78 on: May 16, 2014, 10:02:25 PM »
Moja Venera v Strelcu vas zdaj promiskuitetno zapušča - se tipkamo spet v nedeljo  :)

moja venera v dvojčku v kvadratu s saturnom gre pa zdaj promiskuitetno sanjat  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #79 on: May 16, 2014, 10:03:57 PM »
Hm, še ena zadeva s predavanja se mi je zdela zanimiva:
Pri moških je velik pokazatelj tudi njihov spolni gon, kar je seveda normalno, saj gre le za obstoj naše vrste...
Pri ženskah pa je bil velik pokazatelj tudi odprtost ženske za nova znanja, nove kraje, kulturo, skratka odprtost za vse novo..In take potem zbežijo (zbežimo) s kakšnimi norimi umetniki, glasbeniki, pisatelji, z nekom iz druge kulture...vse za evolucijsko dobrobit, da se geni dobro premešajo, in se ne rojevajo samo otroci iz istih vasi ;)

;D ;D sounds like me

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #80 on: May 16, 2014, 10:05:48 PM »

Čeprav  severni vozel v 2H govori, da bi v tem življenju morala postaviti svoje potrebe na prvo mesto, saj sem s tem, ko imam južni vozel v 8H že oddelala lekcijo skupnega premoženja, delitve premoženja. Pa mi vladar horoskopa to prevečkrat ne dovoli, saj je moja  :Ve točkovno obremenjena z jodom - na eni strani napadena z  :J , na drugi z  :U , vmes pa  :PL :blank: .

Zanimivo je pa to, da je bilo moje službeno področje finance in računovodstvo; vse službeno življenje se mi je vrtelo okrog evrčkov.

Cvetka in kaj je bilo pri delitvi premoženja? Ločila se nisi, koker vem? Mam tud jaz tako pozicijo, pa zaenkrat še nisem prišla do južnega vozla, delam samo na drugem :D

Moja astro karta

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #81 on: May 16, 2014, 11:07:01 PM »

Čeprav  severni vozel v 2H govori, da bi v tem življenju morala postaviti svoje potrebe na prvo mesto, saj sem s tem, ko imam južni vozel v 8H že oddelala lekcijo skupnega premoženja, delitve premoženja. Pa mi vladar horoskopa to prevečkrat ne dovoli, saj je moja  :Ve točkovno obremenjena z jodom - na eni strani napadena z  :J , na drugi z  :U , vmes pa  :PL :blank: .

Cvetka in kaj je bilo pri delitvi premoženja? Ločila se nisi, koker vem? Mam tud jaz tako pozicijo, pa zaenkrat še nisem prišla do južnega vozla, delam samo na drugem :D

V tem življenju sem bila razdedinjena (ker sem se poročila z "napačnim", po maminem mnenju); za prejšnje pa ne vem, ampak po teoriji vozlov sem južnega že oddelala v prejšnjem življenju.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #82 on: May 17, 2014, 03:46:52 PM »
ojej. Ti naši starši.

No mene tud če razdedinijo, sej itak nič nimajo hahaha.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #83 on: May 30, 2014, 04:48:50 PM »
Kje so že stari starši v natalni karti??
Hvala!

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #84 on: May 30, 2014, 05:17:45 PM »
Ce je tvoja mama 10 hisa, je potem njena mama 10.hisa od 10.hise naprej, se pravi je tvoja babica po mamini strani zapisana v tvoji 7.hisi.
Bodi pozorna na to v kateri hisi je tvoja mama, je to 10. ali 4. hisa?
In potem gledas se po ocetovi strani...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #85 on: May 30, 2014, 05:28:11 PM »
Ce je tvoja mama 10 hisa, je potem njena mama 10.hisa od 10.hise naprej, se pravi je tvoja babica po mamini strani zapisana v tvoji 7.hisi.
Bodi pozorna na to v kateri hisi je tvoja mama, je to 10. ali 4. hisa?
In potem gledas se po ocetovi strani...

Hvala, Sanjalka.
Je po mamini strani. Zna biti 7. hiša, ravno je T  :NE vstopil vanjo.
Prejle sem izvedela, da stara mama ni ok in da peša.
Sicer sem svojo 10. hišo bolj pripisovala očetu. Je dvojček, noter je Saturn (univerzitetni profesor itd.), čeprav po drugi strani je lahko tudi  :NE v 4. hiši (slikar, umetnik).

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #86 on: May 30, 2014, 05:31:00 PM »
Gledam karto moje mame.
Če je njena mama v 10. hiši (MC v  :de),  :Me v 12. hiši, T  :Sa je pa zdajle točno na njemu.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #87 on: May 30, 2014, 06:00:37 PM »
Gledam karto moje mame.
Če je njena mama v 10. hiši (MC v  :de),  :Me v 12. hiši, T  :Sa je pa zdajle točno na njemu.

po moje je v 1 hiši

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #88 on: May 30, 2014, 06:03:37 PM »
Tole je karta moje mame s trenutnimi tranziti. Zelo nagnjena os, mogoče si zato mislila, da je v 1. hiši...

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #89 on: May 30, 2014, 06:12:18 PM »
Se pravi njena mama v 10 =  :de
 :de = tvoja 1 hiša

torej tvojo babico glej v tvoji 1 hiši
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE