Poll

Lahko.
3 (50%)
Ne more.
3 (50%)

Total Members Voted: 6

Author Topic: Poliamorne zveze  (Read 19854 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Poliamorne zveze
« Reply #30 on: April 25, 2014, 10:25:31 AM »
Pa dajmo na forum, zakaj ne ... Ni tako intimno.
Na srečo imam partnerja, ki zna zadovoljit moje fizične in čustvene potrebe. So velike, posebne, ne bom rekla, da ne ... Plutonske. Spolnost je pri meni zelo globoko doživetje. Partner mi mora biti tudi karakterno kos in mora tudi sam imeti neko "temno" (pa ne negativno), mogoče je bolje, če rečem globoko podzavest, osebnost ... Predstavljati mi mora izziv.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #31 on: April 25, 2014, 10:35:29 AM »
Sem brala Huxleyja in točno vem, o čem govoriš.

Je pa tako, da se res že sedaj dogaja, da je seks brez ljubezni, velikokrat najstniki niti ne vedo, kaj to sploh je.

A ti si vedno seksala samo s tistimi, ki jih imaš rada  ;) Najstništvo je čas upora, čas preizkušanja, poskušanja...valda probaš. Ne vem no :D

Ne, sem seksala tudi s tistimi, ki jih nisem imela rada, pa je bilo za en klinac tisto  :laugh:
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #32 on: April 25, 2014, 11:27:56 AM »
Jaz sem imela (mislim, da je bilo leta 2008) obdobje svojih petih minut. Vsak vikend sem se grela drugje.  8)
Do enega sem nekaj čutila ...
Drug je bil znanec mojih let ...
Tretji je bil star 19 ...
Četrti je bil celo neki estradnik ...  ;D

No eto o tem govorim, vsi smo imeli kakšno tako obdobje. Razen tistih o katerih govori Žarek  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #33 on: April 25, 2014, 11:29:24 AM »
Sem brala Huxleyja in točno vem, o čem govoriš.

Je pa tako, da se res že sedaj dogaja, da je seks brez ljubezni, velikokrat najstniki niti ne vedo, kaj to sploh je.

A ti si vedno seksala samo s tistimi, ki jih imaš rada  ;) Najstništvo je čas upora, čas preizkušanja, poskušanja...valda probaš. Ne vem no :D

Ne, sem seksala tudi s tistimi, ki jih nisem imela rada, pa je bilo za en klinac tisto  :laugh:

Ja kdo je pa rekel, da mora bit dober. Sam najprej moraš it čez vse slabo, da ceniš dobro. Torej odrasteš in spolnost dojemaš drugače. Ko si mlad, pa tipaš, se učiš...
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #34 on: April 25, 2014, 11:55:17 AM »
Ja kdo je pa rekel, da mora bit dober. Sam najprej moraš it čez vse slabo, da ceniš dobro. Torej odrasteš in spolnost dojemaš drugače. Ko si mlad, pa tipaš, se učiš...

Na izkušnjah se učimo, kajne...
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #35 on: April 25, 2014, 12:34:15 PM »
Jane, saj vem, kaj si hotela povedat.

Nisem nič rekla, da jih obžalujem, samo da sem jih doživela, pa da jih ne bi več.
9ZK 674

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #36 on: April 26, 2014, 09:57:08 AM »
Da bi bila v svobodni zvezi in svobodno zvezo dovoljevala, ... ne bi mogla. NIsem tak tip cloveka. Sem se vedno mnenja, da smo ustvarjeni eden na/za enega :)

Ze tako se tezko ogrejejo custva za eno osebo, da pa bi jih vzgajala za vec oseb hkrati, imam obcutek da bi me izcrpalo. Ker bi bila kot na razpelu, povsod malo a nikjer tako kot je treba.

Smo imeli svojih mladih 5 minut, ko smo poskusili vse mogoce, ravno zato, da clovek potem spozna, kaj je sploh tisto kar ti pase/sede in kaj ne,...