Author Topic: Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 73557 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #525 on: August 28, 2014, 09:36:48 AM »
Vidka, iz katerega konca si že? Lahko mi na zs pišeš, ti napišem kaj glede študija, ga imam jaz tudi ob delu.
9ZK 674

Offline Puya

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #526 on: August 28, 2014, 10:48:02 AM »
Pozdravljen Žarek,

Sem bila na pogovoru glede tega dela in so mi povedali, da je zaenkrat nemogoče, v tem letu gotovo. A lahko pogledaš prosim, če se bo tu odprla kašna možnost za vnaprej, al bo do nadaljnega vse zablokirano?

Hvala še enkrat.
Lep pozdtav

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #527 on: August 28, 2014, 10:50:38 AM »
Ja studirala bi ob delu,kar pomeni najprej 1 ura voznje v LJ, 8 ur dela (ali vec), 1 ura domov, gospodinjska dela in studij.
ker delamo se na bejbiju, ce se posreci, je potem se to poleg.

Tako ja, si mi razjasnila situacijo. Tudi otrok se mi je izpostavil v kartah in to zelo pozitivno, zato tvoj študij postavljam pod velik vprašaj, kajti obremenjenost in utrujenost, kot sem omenil, se brez dvoma izpostavlja.

vidka, jaz upam, da ne zameriš, zaradi odgovora, ki sem ga podal. Jaz bi ti bil rad napisal, da bo šlo vse tekoče, vendar, če bi stvari počel na tak način, potem ne bi imelo smisla opravljati vpoglede.

Vsekakor bi te prosil enkrat pozneje za feedback (upam seveda na pozitiven),  če si uspešno zaključila načrtovan podvig (jasno, da lahko to sporočiš na ZS).

Vse dobro ti želim.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #528 on: August 28, 2014, 10:53:28 AM »
Jaz pa abstiniram pri kartah.  8)

Bo trajalo?  :laugh:
Zezam se.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #529 on: August 28, 2014, 11:16:38 AM »
Ja studirala bi ob delu,kar pomeni najprej 1 ura voznje v LJ, 8 ur dela (ali vec), 1 ura domov, gospodinjska dela in studij.
ker delamo se na bejbiju, ce se posreci, je potem se to poleg.

Tako ja, si mi razjasnila situacijo. Tudi otrok se mi je izpostavil v kartah in to zelo pozitivno, zato tvoj študij postavljam pod velik vprašaj, kajti obremenjenost in utrujenost, kot sem omenil, se brez dvoma izpostavlja.

vidka, jaz upam, da ne zameriš, zaradi odgovora, ki sem ga podal. Jaz bi ti bil rad napisal, da bo šlo vse tekoče, vendar, če bi stvari počel na tak način, potem ne bi imelo smisla opravljati vpoglede.

Vsekakor bi te prosil enkrat pozneje za feedback (upam seveda na pozitiven),  če si uspešno zaključila načrtovan podvig (jasno, da lahko to sporočiš na ZS).

Vse dobro ti želim.

Žarek, ne bom pisala v imenu vidke, bom pa pisala v imenu sebe. Osebno imam rajši to, da se pove tako, kot je, ne tako, kot jaz želim, da je. Žal ne more biti vedno tako, kot mi želimo ali mislimo, da je najbolje. Ko se odloča o eni taki stvari, je zelo dobrodošlo, da nam nekdo poda neodivsno mnenje, ker že tako je včasih težava z odločanjem. Jaz sem tudi se odločala kar nekaj časa za faks, pa sem na koncu rekla, ma nekako bom že, pa niti nisem spraševala tako za mnenje, pa mi je velikokrat hodilo vse narobe, pa sem zmogla vse.

Ne rečem, da bo vidka to sedaj zmogla, ker če se vozi s Primorske v Lj... Ta je res malo dolga. Jaz imam v Kranju, imam dobre pol ure vožnje, nič več.
9ZK 674

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #530 on: August 28, 2014, 11:20:27 AM »
Pozdravljen Žarek,

Sem bila na pogovoru glede tega dela in so mi povedali, da je zaenkrat nemogoče, v tem letu gotovo. A lahko pogledaš prosim, če se bo tu odprla kašna možnost za vnaprej, al bo do nadaljnega vse zablokirano?

Hvala še enkrat.
Lep pozdtav

Zdravo, Puya.

Že prejšnjič nisem najbolje razumel tvojega vprašanja in tudi tokrat ne razumem.

Kaj misliš s tem - "v tem letu gotovo". Za letos pri njih ni možnosti oziroma možnost letos še bo?

In za kje točno sprašuješ, če se bo odprla možnost za vnaprej. Misliš pri tem delodajalcu oziroma na splošno?

Sorry, jaz nisem razumel vprašanja in v takem primeru nima smisla gledati.

Bom pogledal, ko spet postaviš vprašanje.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #531 on: August 28, 2014, 11:28:36 AM »
Žarek, ne bom pisala v imenu vidke, bom pa pisala v imenu sebe. Osebno imam rajši to, da se pove tako, kot je, ne tako, kot jaz želim, da je.

Lepo si napisala, točno to sem hotel slišati. Zato se tudi postavi vprašanje v to temo, da nekdo poda mnenje glede na situacijo. In včasih karte pokažejo drugače kot bi spraševalec želel slišati in je potem spraševalec še v večji dilemi.

Ker, če vidka želiš ta študij, potem samo naprej, jasno. :)

Jaz sem tudi se odločala kar nekaj časa za faks, pa sem na koncu rekla, ma nekako bom že, pa niti nisem spraševala tako za mnenje, pa mi je velikokrat hodilo vse narobe, pa sem zmogla vse.

Ja, tvoj primer je res super.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #532 on: August 28, 2014, 11:56:18 AM »
Avstralija? Bi mi uspelo prit do vize in kako mi kaže če ja in jo pičimo tja?

Sem spregledana  :)  :D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #533 on: August 28, 2014, 12:01:23 PM »

Bom pa jaz.  :)

Ja, ni nemogoče dobit vize. Če bi res pičila tja, bi se sprva počutila precej osamljeno, odrezano od okolja, ampak bi se potem kar hitro navadila. Razlika v življenju tu in tam bi se ti zdela ogromna - ampak, kot sem rekla, bi se vživela.
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #534 on: August 28, 2014, 12:25:33 PM »
Hvala. Ne morem se odločiti kam... Vem da moram ven, da moram stran, pa nimam pojma kam bi si cilj začrtala. Povsod so plusi in minusi, ne morem pa preveč reskirat ... Vleče me na več koncev hkrati, vsekakor pa bi želela nekam na toplo...
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #535 on: August 28, 2014, 12:26:42 PM »

Bom pa jaz.  :)

Ja, ni nemogoče dobit vize. Če bi res pičila tja, bi se sprva počutila precej osamljeno, odrezano od okolja, ampak bi se potem kar hitro navadila. Razlika v življenju tu in tam bi se ti zdela ogromna - ampak, kot sem rekla, bi se vživela.

Z vizo ne bi bilo težav in če greš tja, prav tako ne vidim nobenih ovir. Izgleda obetavno.

Super bi bilo, če bi dobila mnenje še od koga drugega... Morda bo čez vikend več časa in bo takrat še kdo podal mnenje.

:)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #536 on: August 28, 2014, 12:27:43 PM »
Tejka, Avstralija za Slovence ne daje ravno veliko viz, lahko dobiš samo turistično. Morala bi dobit delodajalca, ki bi ti bil pripravljen garantirat plačo in zdravstveno zavarovanje, da bi lahko bila tam dlje časa.

Sem že imela to foro.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #537 on: August 28, 2014, 12:30:09 PM »
Haha, Žarek, ravno za vikend spet ne bo časa ...
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #538 on: August 28, 2014, 12:33:29 PM »
Bejba veš kako bom rekla... Boli me k*** kako je bilo za vse druge. Ines so govorili, da nikakor ne more dobit stanovanja samo preko interneta, da naj gre v Berlin v hostel in potem išče. Tini so vsi povedali, da ni šans da dobi job na nizozemskem preden dobi papir... Boli me kakšne izkušnje imajo drugi, zanima me kako in kaj bi bilo zame in moje prikolice  ;)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #539 on: August 28, 2014, 12:36:43 PM »
Boli me k*** kako je bilo za vse druge.

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

To je zlato pravilo pri vseh zadevah in tak pristop obravnavam kot izredno učinkovit, prijeten za posameznika in edini pravilen.
Vsak ima svojo zgodbo, svojo pot ... Nekomu se userje, drugemu se nikoli ... Zato je primerjanje BV.

Če gledam sebe in primerjam s kom drugim - pri meni gre vedno vse drugače, tudi takrat, ko bi že moglo it tako, kot gre pri vseh drugih.
9ZK 656