Ja studirala bi ob delu,kar pomeni najprej 1 ura voznje v LJ, 8 ur dela (ali vec), 1 ura domov, gospodinjska dela in studij.
ker delamo se na bejbiju, ce se posreci, je potem se to poleg.
Tako ja, si mi razjasnila situacijo. Tudi otrok se mi je izpostavil v kartah in to zelo pozitivno, zato tvoj študij postavljam pod velik vprašaj, kajti obremenjenost in utrujenost, kot sem omenil, se brez dvoma izpostavlja.
vidka, jaz upam, da ne zameriš, zaradi odgovora, ki sem ga podal. Jaz bi ti bil rad napisal, da bo šlo vse tekoče, vendar, če bi stvari počel na tak način, potem ne bi imelo smisla opravljati vpoglede.
Vsekakor bi te prosil enkrat pozneje za feedback (upam seveda na pozitiven), če si uspešno zaključila načrtovan podvig (jasno, da lahko to sporočiš na ZS).
Vse dobro ti želim.
Žarek, ne bom pisala v imenu vidke, bom pa pisala v imenu sebe. Osebno imam rajši to, da se pove tako, kot je, ne tako, kot jaz želim, da je. Žal ne more biti vedno tako, kot mi želimo ali mislimo, da je najbolje. Ko se odloča o eni taki stvari, je zelo dobrodošlo, da nam nekdo poda neodivsno mnenje, ker že tako je včasih težava z odločanjem. Jaz sem tudi se odločala kar nekaj časa za faks, pa sem na koncu rekla, ma nekako bom že, pa niti nisem spraševala tako za mnenje, pa mi je velikokrat hodilo vse narobe, pa sem zmogla vse.
Ne rečem, da bo vidka to sedaj zmogla, ker če se vozi s Primorske v Lj... Ta je res malo dolga. Jaz imam v Kranju, imam dobre pol ure vožnje, nič več.