Ne govori, štekam. Tudi jaz sem vedno prvo: služba, družina, skuhat, pospravit...Za vikend vrstni red: čiščenje, trgovina, kuhanje, starše tudi treba bilo obiskat, v nedeljo spet še kaj do konca očistit, skuhat. In v nedeljo enkrat pozno popoldne, da bi se učila? Malo morgen.
Je pa res, da neverjetno, kakšne taktike vse je moj um (ego?) naumil, da sem se pretentala, da ni bilo treba k učenju. Tako sem si govorila: prvo spucam, prvo grem še v trgovino, prvo še to...pol sedem h knjigi. Nato...eh...prepozno je, bom jutri

Ma da bi to bilo za študirat tarot, astrologijo, psihologijo, me stran ne dobiš.

Zdaj ti pa svetujem naslednje (čeprav, ni prav, da svetujemo naš način drugim....) :
1. Napiši seznam manjkajočih izpitov... oceni, kdaj so ponavadi ti izpiti razpisani...koliko si jih realno sposobna narediti v nekem času.
2. Oceni čas za dispozicijo, spis diplome, čas za reakcijo mentorja, da ti bo odgovarjal (nekateri takoj, nekatere moraš prosit dalj časa....). Čas, ko boš delala popravke, urejanje diplome? Kako boš oblikovala sproti? Boš sama vstavljala oznako, kaj so naslovi, ki gredo v kazalo? Boš sama uredila številčenje, obliko, narisala grafe, vstavila slike? Če ne, kdo ti bo pomagal, kako hitro bo odreagiral? Nato čas, da mentor pregleda in odobri diplomo.
3. Ta čas odštej od zgoraj navedenega časa, da končaš izobrazbo in vidi, če prideš z izpiti skoz.
V okviru tega cilja si nato zadaj manjše etape za doseganje ciljev.
Pa še to, ljudje si ponavadi želimo, mislimo, ne opredelimo pa si cilja, ki mora biti merljiv (matr sem pametna, novo usposabljanje mi škodi

) Kako si opredeliš cilj, pa lahko na privat...vsega ne smem povedat

No, ideja pač...verjetno pa že sama razmišljaš, kaj in kako