Author Topic: Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 73558 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skorpijonka

• Mojster
Re: Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #585 on: September 01, 2014, 08:20:05 AM »
Zdej pa dost.....
Moja študentka, 7 let mlajša je magistrirala z odliko, jaz pa še diplomirala nisem.   :o
Marija pomagi......   :D
kako kej kaže z mojimi izpiti (večna bolečina)? Bomo tale faks kej zaključili ali ne?!
V bližnji prihodnosti?
Hvala, Žarek....
 :-*

Potrebno bo vložiti še nekaj truda v to in če boš to storila, boš zaključila. Čim manj odlaganja, ker si sposobna zadevo zaključiti.

Hvala!
;)
(jao.......)

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #586 on: September 01, 2014, 08:39:33 AM »
Aneee, Skorpi, kok je hudo, če te ne tera nek rok in če po drugi strani tudi pravega veselja ni za to. Meni so zadnja leta študij in nato dve leti čas za diplomo, viseli kot največje breme. Moja spodbuda je bil: vnuk. Ko sem zvedela, da bom babi, sem si rekla, zdaj pa res zaključit tole, da se potem na miru posvečam družini in seveda tudi sebi.

Nekak, ne vem, daj si cilj opredeli po korakih. V septembru recimo toliko... oktobra toliko... ali pa kar vzami en teden dopusta in si reci: ta teden spišem do konca...  8)
Ne vem sicer, ali imaš še kak izpit ali samo diplomo?

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #587 on: September 01, 2014, 01:32:38 PM »
Zdravo!

Lepo prosim za eno tarot karto, ki mi bo kot nekakšno vodilo za ta nov mesec september.
Hvala že vnaprej.  :-*

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #588 on: September 01, 2014, 03:32:57 PM »
Jaz bi tudi, eno karto.
Rabim neko smernico, potrdilo, opozorilo...
Hvala

Misli pozitivno in bo vse v redu.

Hvala Žarek.
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #589 on: September 01, 2014, 03:40:51 PM »
Aneee, Skorpi, kok je hudo, če te ne tera nek rok in če po drugi strani tudi pravega veselja ni za to. Meni so zadnja leta študij in nato dve leti čas za diplomo, viseli kot največje breme. Moja spodbuda je bil: vnuk. Ko sem zvedela, da bom babi, sem si rekla, zdaj pa res zaključit tole, da se potem na miru posvečam družini in seveda tudi sebi.

Nekak, ne vem, daj si cilj opredeli po korakih. V septembru recimo toliko... oktobra toliko... ali pa kar vzami en teden dopusta in si reci: ta teden spišem do konca...  8)
Ne vem sicer, ali imaš še kak izpit ali samo diplomo?

Se hecaš? Še izpite in diplomo in vse.....časa imam natanko 2 šolski leti za vse. do 30.9.2016 morm imet opravljen in zagovor diplome in komplet vse.
;)

Mah, sej bi prej....sam ob tem tempu in službi, a si ti ja nor?
 :-\

Pri meni je blo vedno žal najprej delat, da lahko kje živimo (najemnine), potem delat, da preživimo (hrana, ostali stroški), pol je pa že zmanjkal za faks...
:(

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #590 on: September 01, 2014, 04:32:42 PM »
Ne govori, štekam. Tudi jaz sem vedno prvo: služba, družina, skuhat, pospravit...Za vikend vrstni red: čiščenje, trgovina, kuhanje, starše tudi treba bilo obiskat, v nedeljo spet še kaj do konca očistit, skuhat. In v nedeljo enkrat pozno popoldne, da bi se učila? Malo morgen.

Je pa res, da neverjetno, kakšne taktike vse je moj um (ego?) naumil, da sem se pretentala, da ni bilo treba k učenju. Tako sem si govorila: prvo spucam, prvo grem še v trgovino, prvo še to...pol sedem h knjigi. Nato...eh...prepozno je, bom jutri  ;D Ma  da bi to bilo za študirat tarot, astrologijo, psihologijo, me stran ne dobiš.  :laugh:

Zdaj ti pa svetujem naslednje (čeprav, ni prav, da svetujemo naš način drugim....) :

1. Napiši seznam manjkajočih izpitov... oceni, kdaj so ponavadi ti izpiti razpisani...koliko si jih realno sposobna narediti v nekem času.

2. Oceni čas za dispozicijo, spis diplome, čas za reakcijo mentorja, da ti bo odgovarjal (nekateri takoj, nekatere moraš prosit dalj časa....). Čas, ko boš delala popravke, urejanje diplome? Kako boš oblikovala sproti? Boš sama vstavljala oznako, kaj so naslovi, ki gredo v kazalo? Boš sama uredila številčenje, obliko, narisala grafe, vstavila slike? Če ne, kdo ti bo pomagal, kako hitro bo odreagiral? Nato čas, da mentor pregleda in odobri diplomo.

3. Ta čas odštej od zgoraj navedenega časa, da končaš izobrazbo in vidi, če prideš z izpiti skoz.

V okviru tega cilja si nato zadaj manjše etape za doseganje ciljev.

Pa še to, ljudje si ponavadi želimo, mislimo, ne opredelimo pa si cilja, ki mora biti merljiv (matr sem pametna, novo usposabljanje mi škodi  :P) Kako si opredeliš cilj, pa lahko na privat...vsega ne smem povedat  ;)

No, ideja pač...verjetno pa že sama razmišljaš, kaj in kako  :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #591 on: September 01, 2014, 05:26:26 PM »
Zdravo!

Lepo prosim za eno tarot karto, ki mi bo kot nekakšno vodilo za ta nov mesec september.
Hvala že vnaprej.  :-*

Ne odlagaj stvari (čisto na splošno). Pravočasno odrini na pot, kamorkoli pač že greš. Pri pomembnih dogodkih/situacijah si vzami čas za razmislek.

September bo zate lep mesec.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #592 on: September 01, 2014, 05:33:49 PM »
Žarek, še jz še jz  ;)

Kaj je moja prednost in sposobnost ter na katerem področju je ovira (izziv), da bom čim bolj uspešna na področju mojega usposabljanja in seveda dela na tem področju v praksi?

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #593 on: September 01, 2014, 06:31:51 PM »
Žarek, še jz še jz  ;)

Kaj je moja prednost in sposobnost ter na katerem področju je ovira (izziv), da bom čim bolj uspešna na področju mojega usposabljanja in seveda dela na tem področju v praksi?

Prednost in sposobnost je tvoja domišljija, izziv pa odgovornost.

Jasno, da s tem ne mislim, da si neodgovorna. Pri sebi pomisli, kaj točno bi ta izziv lahko pomenil.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #594 on: September 01, 2014, 06:39:27 PM »

Jasno, da s tem ne mislim, da si neodgovorna. Pri sebi pomisli, kaj točno bi ta izziv lahko pomenil.

Mislim, da razumem. Lahko vprašam, katera karta je pomenila odgovornost?

Najlepša hvalaaaaa  :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #595 on: September 01, 2014, 07:22:06 PM »
Tudi jaz eno mesečno ....   :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #596 on: September 01, 2014, 07:38:27 PM »
Tudi jaz eno mesečno ....   :-*

Vidim nekaj nedokončanega. Tem stvarem lahko nameniš malo več pozornosti. Splošno gledano pa bo zate lep mesec.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #597 on: September 01, 2014, 07:40:37 PM »
Žarek, te lahko prosim, če pogledaš, kako se bova imela z možem na dopustu? Naslednji teden greva za tri dni. Mož pelje svojo brezposelno ženo na morje ... Skromno, ampak neprecenljivo. Vreme tudi bo?  ;D
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #598 on: September 01, 2014, 07:43:09 PM »

Mislim, da razumem. Lahko vprašam, katera karta je pomenila odgovornost?

Najlepša hvalaaaaa  :-*

Težko ti odgovorim. Celotna situacija (glede izziva) mi je vlekla na neodgovornost.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #599 on: September 01, 2014, 07:45:15 PM »

Težko ti odgovorim. Celotna situacija (glede izziva) mi je vlekla na neodgovornost.

Aha ok, hvala. Bom razmišljala v smeri, kakšna past se lahko tu skriva.  ::)