Author Topic: Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 73728 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
Re: Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #675 on: September 10, 2014, 08:58:24 AM »
Hmmmm. Meni tudi eni ne plačajo naročila.
Bodo plačali?
Hvala!  :-*

Bodo plačali.

Vendar, če pride do situacije v kateri bi jih morala na to opomniti, stori to na prijazen način (v to sicer ne dvomim, vendar vseeno te opomnim).

Par dni nazaj prijazno opomnila, da jih roba čaka (hvala bogu iz "zaloge").
Poniknili.
Bi se dalo malo pogledat, ali se bodo v kratkem zbudili? Bodo plačali?

Pika, bodo se zbudili najkasneje do 10. septembra. Bodo plačali.

Še šest dni in vpogledu bo potekel rok trajanja.  :D
Navijam, da se zbudijo in plačajo.
Ker res rabim denar.

(Kupila sem spodnje gate na kredit.)

Samo še jutri, torej.
Pojutrišnjem jih pošljem v maloro, njihovo robo pa v Zagreb.

Tako, ja. Nisem pozabil glede te napovedi. Sem pa vseeno upal, da se bo lepo izšlo, ker so karte ves čas lepo kazale na to.

Sem pogledal, kako kaže v tem trenutku in kaže nove začetke. Poslušaj svoj glas in če ti pravi, da tega človeka kontaktiraj še enkrat, potem to tudi stori.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #676 on: September 10, 2014, 09:13:42 AM »
Hmmmm. Meni tudi eni ne plačajo naročila.
Bodo plačali?

Bodo plačali.

Vendar, če pride do situacije v kateri bi jih morala na to opomniti, stori to na prijazen način (v to sicer ne dvomim, vendar vseeno te opomnim).

Par dni nazaj prijazno opomnila, da jih roba čaka (hvala bogu iz "zaloge").
Poniknili.
Bi se dalo malo pogledat, ali se bodo v kratkem zbudili? Bodo plačali?

Pika, bodo se zbudili najkasneje do 10. septembra. Bodo plačali.

Še šest dni in vpogledu bo potekel rok trajanja.  :D
Navijam, da se zbudijo in plačajo.
Ker res rabim denar.

(Kupila sem spodnje gate na kredit.)

Samo še jutri, torej.
Pojutrišnjem jih pošljem v maloro, njihovo robo pa v Zagreb.

Tako, ja. Nisem pozabil glede te napovedi. Sem pa vseeno upal, da se bo lepo izšlo, ker so karte ves čas lepo kazale na to.

Sem pogledal, kako kaže v tem trenutku in kaže nove začetke. Poslušaj svoj glas in če ti pravi, da tega človeka kontaktiraj še enkrat, potem to tudi stori.

Hvala, žarek.
Odločila sem se, da jih ne bom kontaktirala.
Bo šlo v Zagreb.

Če me kontaktirajo naknadno oz. plačajo, bodo pač morali čakat, ker je zaloga izpraznjena.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #677 on: September 10, 2014, 10:34:15 AM »
Bi pa nekaj vprašala. Drugo področje.
Moja hči je bila predlagana in izbrana za nekaj. Po razmisleku sem se odločila, da gremo v to.
Njej je ok.
Kako se bo odvijalo? Dogodek bo februarja.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #678 on: September 10, 2014, 10:59:09 AM »
Moja hči je bila predlagana in izbrana za nekaj. Po razmisleku sem se odločila, da gremo v to.
Njej je ok.

Nasplošno se pred dogodkom vidi manjša obremenitev oziroma pritisk, da se nekaj dokonča. Nič resnega. Nasplošno pač.

Potrebno je biti optimističen in pozitivno naravnan, kajti končni razplet situacije kaže veliko veselja.

Skratka, ne bo težav, vse bo šlo lepo skozi, in kot že napisano, dogodek bo super, veliko veselja bo prisotnega.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #679 on: September 10, 2014, 11:07:07 AM »
Njej je ok.

Nasplošno se pred dogodkom vidi manjša obremenitev oziroma pritisk, da se nekaj dokonča. Nič resnega. Nasplošno pač.

Potrebno je biti optimističen in pozitivno naravnan, kajti končni razplet situacije kaže veliko veselja.

Skratka, ne bo težav, vse bo šlo lepo skozi, in kot že napisano, dogodek bo super, veliko veselja bo prisotnega.

Žarek, hvala!  :-*
Stvar je zelo zahtevna. In ja, pričakujem, da bo obremenitev in nekaj pritiska. Ravno zato sem morala razmisliti.
Super glede razpleta, sem vesela.  ;)

Mogoče eno podvprašanje.
Pričakujem oz. skrbi me, da bom sama morala biti tukaj v oporo.
Ker okolje, v katerem s hčero živim, ima "plašnike" na očeh in je negativno nastrojeno proti vsemu, kar diši po možganih.  :-X

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #680 on: September 10, 2014, 11:20:34 AM »
Njej je ok.

Stvar je zelo zahtevna. In ja, pričakujem, da bo obremenitev in nekaj pritiska. Ravno zato sem morala razmisliti.

Mogoče eno podvprašanje.
Ker okolje, v katerem s hčero živim, ima "plašnike" na očeh in je negativno nastrojeno proti vsemu, kar diši po možganih.  :-X

V tej situaciji se kaže, da bodi pametna/inteligentna in da nekaj opore vseeno bo.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #681 on: September 10, 2014, 11:24:59 AM »
Njej je ok.

Mogoče eno podvprašanje.

V tej situaciji se kaže, da bodi pametna/inteligentna in da nekaj opore vseeno bo.

Žarek, hvala!!  :-*
Računam seveda na svoje starše. Tukaj vsekakor opora bo in to 100%.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #682 on: September 10, 2014, 12:09:29 PM »
No, bom pa jes tazadna, k kraca v ta del.  8) :)

Žarek, feedback: dobila ponudbo v Barceloni, kot si rekel. :) Izjemno si jo želim sprejet, pa bi te prosila, če pogledaš, če bo po tem prvem ponujenem profesorskem mestu še kaj ponujenega, da lahko ostanem, ali ne? Se mi bo finančno izplačala pot? Kaj pa karierno?

Zarek, podvprasanje, ki pa to ni. :) A je sansa, da pridem nazaj v Ljubljano delat?  :D Pozicija fantasticna, poslala prosnjo, zdej me pa sam firbec. :)

Da, Missy, brez dvoma boš prišla delat v Ljubljano.

Časovno pa se ne bom opredeljeval.

Ohhh!!!  8) Jes sm cis vesela zdej. No, tut ce se casovno nisva opredelila in ni nujno to ta sluzba, sm cis vesela. Men moja Ljubljana manjka.  :embarrassed:

Predvidevam, da še nisi dobila odgovora glede te situacije v Sloveniji? Vidiš, ko sem takrat omenil, da se časovno ne bom opredeljeval, je bilo mišljeno nekaj v to smer. Rezultat je bil, da boš dobila pozitiven odgovor, da si sprejeta. Vendar te časovno letos tam nisem videl. Zato sem napisal, da se časovno ne bom opredeljeval. Dober teden pozneje pa si spraševala za Barcelono in mi s tem vse skupaj potrdila.

Glede Barcelone in ponujenega mesta po tem obodbju. Da, bodo možnosti za naprej, prav tako se bo izplačalo finančno in karierno. Dobre karte so bile.

Plus če lahko pogledava, kaj bo z mojim križem: pošteno sem se poškodovala in ne morem niti vstat sama. Se bo popravilo ta teden?

Stanje se bo uredilo. Morda ne ravno do konca tedna, vendar bo vse v redu.

Hvala za odgovore in še enkrat čestitke pri tvoji interpretaciji kart!! :)

Hvala, Missy. Sicer opažam, da časovno vseh situacij vseeno ne zadanem. En primer je recimo Pika, katero bi do današnjega dneva moral kontaktirati kupec, pa je še ni. V to smer še bo potrebno delati. :)

No, pa pojdimo na avanturo, če je temu tako.  :) Res dobro interpretiraš karte, časovno pa bo še prišlo z vajo ;) Preden se podam v življenje pa bi potešila svojo radovednost še glede enega področja: moja zveza, bo to preživela brez poškodb? :) Ga bom lahko pripeljala za sabo?

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #683 on: September 10, 2014, 12:25:15 PM »
Hej, jz pa mal "študiram"... Kart ni prav lahko brat. Zdaj, lahko imamo izjemne osebnosti, ki imajo jasnovidna, jasnovedna, jasnočutna ipd zaznavanja. Večini nas pa, domnevam, so karte "bergla", pripomoček za intuitivni vpogled. Leta vaje so potrebna, da začenjaš razbirat tiste najtanjše, najpodrobnejše odtenke. Sploh čas je zelo težko odbirat.

In veste kaj še...naša realnost in prihodnost se spreminja. Ste opazili, da do takrat, ko ste globoko globoko v sebi čutili, če ste si prisluhnili, v SEBI VEDELI, da nečesa resnično in iskreno ne želite, čeprav pravite, da si . V sebi ste čutili, da nečesa ne zmorete, čeprav ste si želeli, da bi si.

In evo, takrat vprašate...ej...kartice...a bom to pa to? V resnici pa, ko boste v sebi začutili odločenost: zdaj pa grem na svoje...zdaj odprem biznis...zdaj sem spoznala nekoga, to je to...takrat boste VEDELI. Nobenega ne boste rabli vprašat.

Dejte idejam čas...Danes imamo idejo: odpotujem tja. Jutri že  malo manj, hmmm, samo, potem bom moral pripravit to, se odrečt temu...pojutrišnjem: ne grem...

Po pa ne morejo karte neki povedat, če so sledile trenutnim energijam, ki so bile realnost točno tistega trenutka, naslednjih pa ne več...

Tk nekak....dejte  (absolutno velja tudi zame) odgovornost nekak sprejemat bolj sami, karte pa povprašajmo za smernice, oporo in podporo, da se potem sami odločamo...

Upam, da nimate nič proti, da sem pripisala svoj preblisk. Mwaaa  :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #684 on: September 10, 2014, 12:46:34 PM »
Rena, se absolutno strinjam s tabo in z zgoraj napisanim.

Čedalje manj uporabljam karte, čedalje manj "sprašujem" zadeve, ker kakor ugotavljam, vse nam je dano, da vemo vnaprej, če si res prisluhnimo.
9ZK 674

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #685 on: September 10, 2014, 12:47:09 PM »
Rena, lepo si napisala to. :)

Pred časom sem tudi sam poudaril, da naj bo vpogled nekakšna smernica, nikakor pa odločitev. Odločitve sprejemamo sami, po občutkih, zmožnostih in tako dalje... Skratka, strinjam se z Reno.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #686 on: September 10, 2014, 12:50:47 PM »
No, pa pojdimo na avanturo, če je temu tako.  :) Res dobro interpretiraš karte, časovno pa bo še prišlo z vajo ;) Preden se podam v življenje pa bi potešila svojo radovednost še glede enega področja: moja zveza, bo to preživela brez poškodb? :) Ga bom lahko pripeljala za sabo?

Da, zveza bo brez težav preživela, prav tako ga boš brez težav pripeljala za sabo. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #687 on: September 10, 2014, 12:56:06 PM »
Rena, lepo si napisala to. :)

Pred časom sem tudi sam poudaril, da naj bo vpogled nekakšna smernica, nikakor pa odločitev. Odločitve sprejemamo sami, po občutkih, zmožnostih in tako dalje... Skratka, strinjam se z Reno.

Jep.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #688 on: September 10, 2014, 01:22:04 PM »
Jaz sem glede tega sploh en pain in the ass.
Vprašam šestkrat eno in isto stvar, na koncu pa naredim nekaj devetega.  :embarrassed:

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #689 on: September 10, 2014, 01:28:18 PM »
Sem poslušala oddaje enega naših vedeževalcev. In je rekel: za isto stvar se ne sme vprašat dvakrat. S tem izkažeš, kot da pol kartam ne zaupaš. Karte imajo svojo energijo. Zato pa, mal prespat, čez dan dva itak vse tiste hipne ideje že same po sebi odpadejo. Saj, a vete, jz se tudi učim, govorim zdaj isto tudi zase ... Karte  spoštujem. To pomeni, da jih poskusim uporabljam čim bolj za osebno rast in to, da so podpora temu, da se nato sama odločim.   :-*