Author Topic: Olajšaj se malo. Peti del  (Read 118727 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Olajšaj se malo. Peti del
« Reply #465 on: August 19, 2014, 06:58:06 PM »
Ja no, če je pa res.  ;D

Tako kot naša stara mama, ko jo je prišel iskat rešilec v ponedeljek. Je mama rekla, joj, bi si morala preoblečt bluzo, je že malce pomečkana, pa ni ravno dovolj lepa. Ji je reševalec rekel, gospa, a vi veste, kakšne ljudi mi srečamo? Nekateri sploh ne vedno, da jih bo odpeljal reševalec, delajo cel dan v gnoju, pa so potem pač umazani. Za nas je res umazan človek tisti, ki se po cel mesec ne umije, pri vas pa, če imate malce zmečkano bluzo na enem koncu, ne bo nihče sploh opazil.

Nauk?
Skrbimo za osebno higieno in frišne gate.
Nikoli ne vemo, kje nas reševalci srečajo.  :D

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #466 on: August 19, 2014, 07:38:31 PM »
Moja dobra volja doživela brodolom  :(
"težki obiski"
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #467 on: August 19, 2014, 08:09:25 PM »
Jz imela pa danes medsoseske zdrahe  >:D. Mislim, da tud hodit več nam smela po stanovanju, pa ne vrat odpirat in zapirat. Najbolje, da si zvečer zapakiram obleko v mini kovček, v pidžami v avto in se oblečem ter uredim nekje na šihtu, da nam sosede zbujala s svojimi, očitno težkimi koraki  >:(

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #468 on: August 19, 2014, 10:48:11 PM »
Jz imela pa danes medsoseske zdrahe  >:D. Mislim, da tud hodit več nam smela po stanovanju, pa ne vrat odpirat in zapirat. Najbolje, da si zvečer zapakiram obleko v mini kovček, v pidžami v avto in se oblečem ter uredim nekje na šihtu, da nam sosede zbujala s svojimi, očitno težkimi koraki  >:(
Pošiljam energijo za medsosedsko podporo  :-* :-* :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #469 on: August 19, 2014, 10:54:32 PM »

:-*
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Opal

• Mojster
« Reply #470 on: August 19, 2014, 11:12:13 PM »

Rena,  pošiljam energetsko podporo

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #471 on: August 20, 2014, 08:47:55 AM »
Hvala  :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #472 on: August 20, 2014, 08:58:48 AM »
Joj, Rena, po eni strani sem tako vesela, da nisem več v stanovanju, sem rešena teh zadev...

Pošiljam podporo.

9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #473 on: August 20, 2014, 09:03:23 AM »
Ja, matr, človek bi včasih najraje kr nekam sp... iz bloka... Pa kake včasih poslušamo na Preverjeno in podobnih oddajah, ko tudi hiša in 500 do 1000 kvadratov zemlje med dvema sosedoma ni dovolj močan branik, da se ne bi sfajtali.  ??? >:D

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #474 on: August 20, 2014, 09:26:00 AM »
Oh, vem, vem, majo pri mojem tako prijazne sosede... Da ne omenjam kar cele vasi.  >:D
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #475 on: August 20, 2014, 09:27:36 AM »
Oh, vem, vem, majo pri mojem tako prijazne sosede... Da ne omenjam kar cele vasi.  >:D

Ma ja, se množijo kot "alieni". Sem danes zjutraj gledala glih en film, ko so se hotli po celem planetu naselit. Ob takih sosedih pa sovražnikov itak ne rabimo  :P

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #476 on: August 20, 2014, 09:32:47 AM »
Ne govori, smo v petek na dekliščini šle okoli po hišah, ker je nevesta nabirala sestavine za pizzo. In smo pri eni hiši stopili notri v kuhinjo, pa sem stala zraven neveste, ona je pa pila iz šalčke v obliki penisa. Pa mi reče en sosed, kaj Saša, tako velikega pa še nisi videla, kaj?

Sem samo zabrusila nazaj: Kaj da ne, je ravno tak, kot od mojega, tuhtam, kako bi ga vzela domov, ker je šel moj z vašim za cel vikend v Brno, pa sem sama. Potem sem se samo obrnila in šla ven.
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #477 on: August 20, 2014, 09:37:04 AM »
Hahahaha...dobr si ga. Lahko pa bi mu tudi rekla: A hočeš rečt, da ti še nisi videl kaj takega?  :laugh: :laugh: :laugh: Samo pol se moraš samo nedolžno režat, ne se obrnat in it ven...lalalalala   ;D

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #478 on: August 20, 2014, 10:06:20 AM »
A morm res usako frustracijo mojga najbl zmedenga sefa dobit direkt u glavo???  :o Za ta drobiz za kerga me ponucajo tle bi morala sam spokat pa it. Bols ce bi doma meditirala cele dneve.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #479 on: August 20, 2014, 10:23:56 AM »
Ne govori, smo v petek na dekliščini šle okoli po hišah, ker je nevesta nabirala sestavine za pizzo. In smo pri eni hiši stopili notri v kuhinjo, pa sem stala zraven neveste, ona je pa pila iz šalčke v obliki penisa. Pa mi reče en sosed, kaj Saša, tako velikega pa še nisi videla, kaj?

Sem samo zabrusila nazaj: Kaj da ne, je ravno tak, kot od mojega, tuhtam, kako bi ga vzela domov, ker je šel moj z vašim za cel vikend v Brno, pa sem sama. Potem sem se samo obrnila in šla ven.

Sosed je ljubosumen na ta kozarc.  ;)

Sem imela nekoč pred davnimi časi nekoga, katerega moškost... hm.
Je imel stalne pripombe ženskam. V zgornjem stilu.
Zelena, kot sem bila, sem pomislila.... uf, tale Krpan je pa obdarjen. Pa še sam je imel skoraj 2 metra.
Nobena ni bila dovolj dobra zanj. Človek bi mislil, da ima zlatega.

Potem sem se pa srečala s 7cm realnostjo...  :blank: