Author Topic: Olajšaj se malo. Šesti del.  (Read 106053 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Olajšaj se malo. Šesti del.
« Reply #450 on: October 23, 2014, 05:11:53 PM »
Vidka posiljam podporo in ljubezen :-*
Da bi le sama ne bila zmedena in bi tocno vedela kaj hoces. To se mi zdi, da je vse kar rabis v tem trenutku in takoj bos vedela ali je ta sluzba zate ali ni.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #451 on: October 23, 2014, 05:21:49 PM »
Hvala ti.  :-*

Saj tocno tako. Sama sem trenutno od vsega tega tako zmedena, da sploh ne vem, ali je to to ali je vse skupaj muckalica. Ker tocno tako izgleda.
Ce ne bi rabila denar, bi jih gladko zavrnila. Tako pa enostavno razmisjam da bi sla delat, za kolikor casa bi ze bilo. Cetudi samo za nekaj mesecev.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #452 on: October 23, 2014, 06:13:16 PM »
Hvala ti.  :-*

Saj tocno tako. Sama sem trenutno od vsega tega tako zmedena, da sploh ne vem, ali je to to ali je vse skupaj muckalica. Ker tocno tako izgleda.
Ce ne bi rabila denar, bi jih gladko zavrnila. Tako pa enostavno razmisjam da bi sla delat, za kolikor casa bi ze bilo. Cetudi samo za nekaj mesecev.

:-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #453 on: October 24, 2014, 03:31:37 PM »
Zagovor seminarske imam, a jaz se počutim totalno ne za to....
9ZK 674

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #454 on: October 24, 2014, 03:44:50 PM »
Saša..sigurno ti bo uspelo fajn...držim pesti  :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #455 on: October 24, 2014, 07:01:54 PM »
zebe me.... piha.....

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #456 on: October 24, 2014, 09:48:22 PM »
Kako je šlo Saša? Ziher ok...

Matr, garala sem cel dan. Pred mano pa celodnevno vikend izobraževanje 8). Ma ja, sej bo fajn  :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #457 on: October 25, 2014, 05:50:31 AM »
Kako je šlo Saša? Ziher ok...

Matr, garala sem cel dan. Pred mano pa celodnevno vikend izobraževanje 8). Ma ja, sej bo fajn  :D

čist pridna Rena  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #458 on: October 25, 2014, 06:19:10 PM »

čist pridna Rena  :)

Hvala Tea. Malo prej prišla domov... Spočit in jutri naprej  :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #459 on: October 25, 2014, 09:23:30 PM »
Oh joj, kakšna predstavitev seminarske...

Profesor je povedal, da bo spraševal iz treh snovi (vsega skupaj pa čisto malo, iskreno povedano). Najprej profesor zamudi pol ure. No, ko končno pride, pričnemo s predstavitvami, začne nekdo iz prvega letnika. Predstavi seminarsko, potem se usede in ga profesor vpraša iz tiste snovi, ane. NIČ NI VEDEL. Jaz sem imela pa odprt zvezek pred sabo, ker sem imela notri zataknjeno seminarsko, in je profesor takoj rekel (brez da bi vedel, da nimam tam odprto), da jaz sem pogledala, mene ne bo spraševal, ostalih 6 pa nihče nič vedel od snovi!! Profesor znori, reče, da se mu to še ni zgodilo v vseh teh letih in da kdor ne zna naštet vsaj 3 metod raziskovanja, da naj vstane in gre. Vsi tiho, potem jih začne vrtat, spraševat, ni da ni. Nihče nič vedel. Mene je bilo sram, resno. Potem se nekaj trudijo, matrajo, pa jst malo dopolnim s pravilnimi odgovori, ker je bilo res muka tisto gledat, me profesor nadere, da mi ni dal besede, da naj se ne oglašam.

Kakorkoli, to zasliševanje, teroriziranje, se je nadaljevalo celo uro. Profesor je rekel, da smo vsi padli, ker nič ne znamo, da razmišlja, če bi nam pustil vsaj predstavit seminarske naloge, ker smo jih že naredili in oddali. No, potem jih le začnemo, vmes seveda skos sprašuje še vedno o tistih metodah in pristopih... Vsi sošolci čist poklapani, zmrznjeni, iz seminarskih niso vedeli nič odgovorit, skorajda nič, niti povedat velik. Res je zgledalo mučno... Poleg tega pa še seminarske niso bile tehnično oblikovane tako, kot bi bilo treba.

Jaz sem bila na vrsti zadnja... ZAgovarjala sem ob pol osmih, pričeli smo pa ob 5h z vsem skupaj. Ko sem odpredavala, je samo rekel, no, kolegica je vajena javnega nastopanja. Seminarska je ok, edino pri virih bi bilo potrebno še razdelit na pravne in nepravne vire. Ostalo je vse ok.

Na koncu pa reče, no, saj nekaj smo se naučili ane. Sem se odločil, da ste vseeno naredili vsi, tukaj imate ocene na listu, lep večer še naprej.

:o :o :o
9ZK 674

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #460 on: October 25, 2014, 09:32:39 PM »
U to pa se ze bere mucno.
A ni dobu (hopa cupa) da je bil tak?
Jaoo
V glavnem Sasa, konec dober, vse dobro.
Cestitke!
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #461 on: October 25, 2014, 10:14:29 PM »
Gloria,

oprosti, ampak na njegovem mestu bi tudi jaz znorela, ker da pišeš seminarsko, v njej navedeš metode, potem jih pa ne znaš našteti... Ker kot profesor je izjemno dober predavatelj in vsaj 5x je ponovil, kaj bo spraševal.
9ZK 674

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #462 on: October 26, 2014, 08:17:13 AM »
Jaz bi pa rada odprla nov del za Olajšanje, pa sploh ne vidim možnosti na meniju?

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #463 on: October 26, 2014, 08:26:47 AM »
Cvetka, tukaj je nov del. KLIK  ;)
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #464 on: December 07, 2014, 08:15:22 PM »
Ni treba več pisati vaših komentarjev!
Grem drugam kjer te sprejmejo takšnega kot si. Kjer ne pričakujejo nič in je vse bolj svobodno.

Zamislite se tudi nad sabo zakaj ste se nekatere javile in komentirale. Mar ste zdravile svoje ogledalo!?!

Lep dan in Srečno vsem.

Tebe sem nekako spregledal. Verjetno nisem bil gor v času ko si bila ti in tako gredo nekateri komentarji mimo mene.   Nočem te degradirat, ker sigurno imaš kakšen potencial. Morda si dobra kuharica in posledično bi celo kakšen recept napisala.  Morda se ukvarjaš z nečem kar  se mi ostali ne in imaš na tej liniji tudi prednost pred nami.   Kljub vsemu sem pogledal tvoje komentarje in po večini bi rada da se ti pošloga ali kaj v tej smeri.  No, treba je razumeti, da vse ki so ti odgovorile tudi nekaj nudijo in posledično se jim da tudi hitreje odgovor kot tebi, saj če daš tudi dobiš.   Podobno kot pri seksu. Če ženska da tudi dobi. V nasprotnem si doma nohte grize.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858