Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Gloria82 on October 20, 2014, 11:39:51 AMMaja, a se lahko eno vprasanje?Me zanima, ce bo katera stran (po cudezu) zapustila to minsko polje?Radovedna....prosim ???
Maja, a se lahko eno vprasanje?Me zanima, ce bo katera stran (po cudezu) zapustila to minsko polje?
Quote from: Gloria82 on October 21, 2014, 12:01:46 PMQuote from: Gloria82 on October 20, 2014, 11:39:51 AMMaja, a se lahko eno vprasanje?Me zanima, ce bo katera stran (po cudezu) zapustila to minsko polje?Radovedna....prosim ???Psssst, sem pokukala ... Tu gre kar za obojestransko ofenzivo, nihče ni pripravljen popolnoma popustit, vsaj za zdaj ne.Bi pa rekla, da si ti veliko bolj odločna in stvarna in bi lažje naredila nekaj v smeri končanja vojne, ker druga stran je veliko bolj pod vplivom čustev.
Mi lahko kdo pogleda v moje desno uho in njegovo okolico?Hvala! P.S. Upam, da mi samo repa raste.
Quote from: Pika on October 21, 2014, 11:38:31 AMMi lahko kdo pogleda v moje desno uho in njegovo okolico?Hvala! P.S. Upam, da mi samo repa raste. Se uštulim še enkrat.Zdravje me skrbi. Hvala!
Quote from: Pika on October 21, 2014, 03:10:03 PMQuote from: Pika on October 21, 2014, 11:38:31 AMMi lahko kdo pogleda v moje desno uho in njegovo okolico?Hvala! P.S. Upam, da mi samo repa raste. Se uštulim še enkrat.Zdravje me skrbi. Hvala! Prelomnica, ki te je zdelala. Izčrpanost in čustvena apatija. Izboljšanje in ravnovesje ni daleč.
Sem pa tudi v kreativni apatiji.
Pozdravljen,Pa bi jaz spet.... ... eno delovno mesto na vidiku, pomočnik vodje in zelo zanimovo delo. Trenutno še ni razpisa ampak so mi rekli, da zelo verjetno bo. A imam kaj možnosti?Hvala in lep dan
Ooooo...kako fajn Žarek....nekaj me zdravje zeza...je samo prehodne narave ali bo treba kaj okol zdravnikov hodit ? Hvalaa
Quote from: Nena on October 23, 2014, 11:48:06 AMOoooo...kako fajn Žarek....nekaj me zdravje zeza...je samo prehodne narave ali bo treba kaj okol zdravnikov hodit ? HvalaaPrehodne narave.
Quote from: Pika on October 21, 2014, 09:03:22 PMSem pa tudi v kreativni apatiji. počakaj še dva dni, pa bo boljše