Se že slinim. 
No pa čisto iz firbca... En odslužen playboy se nekaj mota okoli mene.
Kaj je to za en patron?
Ignorirati ga?
Hvala! 
Odslužen playboy.

Definiraj to.

Je precej samozavesten tič, nastopač, hoče izpast DEC.
Nima slabih namenov, rad bi se imel lepo. 
Zna še oblegat, ampak, da bi bilo dolgoročno, bi pa skoraj gotovo rekla, da ne.
Je tu potreben "žal" ali ne, pa veš ti. 
Definicija iz SSKJ:
odslužíti in odslúžiti -im dov. (ȋ ú) 1. v kmečkem okolju z delom nadomestiti dolžno plačilo za kaj: vsega posojenega denarja mu še ni odslužil; stanovanje in hrano jim je morala odslužiti 2. končati določen čas trajajočo obvezno dejavnost: odslužiti vojaški rok / ekspr. odslužiti vajensko dobo / pog. odslužiti kazen prestati 3. ekspr. izrabiti se, dotrajati: cesta je odslužila; stroji so že odslužili // zaradi starosti postati nesposoben za delo: hotel se je znebiti hlapca, ki je že odslužil / ko je pes odslužil, ga je dal ustreliti odslúžen -a -o: stari odsluženi viničarji; pohištvo je bilo staro in odsluženo ♪ 
Ne bo dolgoročno, ga že ignoriram.

Sploh ga pa lahko prej kap.
Ja, ata, ki bi mi bil lahko ata, očitno misli, da je dovolj bogat, da si lahko privošči "mlado" ljubico.

Bo pač še malo sanjal. Zaenkrat me ne moti, mika tudi ne, zanima prav tako nič kaj posebno, vprašala sem v trenutku "dolgčasa" oz. pavze med delom.

Sicer čisto prijazen deda. Mogoče poslovno kdaj prav pride. Deluje čisto sposoben. Tak svetovljanski.
Pismu sem začela imet pri sebi kar malo za norca vse te erektilce, ki lovijo na službenih poteh vse, kar ima kiklo.
Prav patetični se mi zdijo.
Hvala, Maja!