Če koga zanima, kaj ga čaka v februarju, naj napiše.
Danes bodo napovedi malo bolj obširne kot ponavadi.
Odgovarjal vam bom čez par ur.
Vabljeni! 
Jaz imam pa prav senzorje za tole. 
Vsekakor me zanima. Sama ušesa so me. No... oči. 
Hvala! 
V prihajajočem mesecu boš ujela pravo ravnotežje na večih področjih. Tvoje počutje se bo stabiliziralo in umirilo. Dogajali se bodo pozitivni premiki in dogodki.
Na službenem področju lahko pričakuješ odlične novice, finančno lahko prav tako pričakuješ odlične novice. V ljubezni bo zanimivo, saj bo mogoče prav vse, kar si boš zaželela.
V začetku meseca se vidi novica, ki je povezana s poslovnim področjem in je povezana s tujino in financami. Ta celotna situacija se bo začela premikati v pozitivno smer. Tudi finančno bo zadeva podprta, kar boš hitro izvedela.
Neki projekti se bodo začeli uresničevati, prejela boš darilo, finančno ti bo naklonjeno. Še v prvi polovici februarja boš službeno potovala in imela stike s tujci. To potovanje se bo dobro razvijalo, ker ti bo vse zelo dobro naklonjeno, zato pričakuj uspeh.
Predvsem v četrtek (19.) in petek (20.) je priporočena splošna previdnost na vseh področjih. Po 20. bo preostanek meseca zelo zanimiv, saj se na vseh področjih obeta uspeh v vsakem pomenu besede.