Author Topic: PLANETARNI VPLIVI 2015 - RETROGRADNOSTI  (Read 36090 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
Re: PLANETARNI VPLIVI 2015 - RETROGRADNOSTI
« Reply #180 on: August 28, 2015, 12:51:24 PM »
Še nekaj dni in Venera se bo spet obrnila direktno

Če katera ve za pare, ki so se poročili v tem poletnem času R Venere ali če so štartali na novo z ljubeznsko zvezo, bi bilo dobro, da si to nekam zabeležite. Potem pa spremljamo potek teh odnosov.

Jaz imam tudi v bližini en par ( sodelavka) ki se je zdajle poročila...no v tem času.
Bom poročala. Bilo pa je ( vsaj) leto dni priprav in histerije  ( iz njene strani-se razume)  :laugh:
Bom poročala.
Po poroki je sicer postala nekam čudno tiha...
 ::)
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #181 on: August 28, 2015, 12:58:16 PM »
Katera nevesta ne bi po vseh ceremonijah, ki si jih zadajo ...  :laugh: :laugh: :laugh:
9ZK 656

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #182 on: August 28, 2015, 01:12:38 PM »
Čudi me tudi to, da ni na dolgo in široko razlagala kako je bilo na poroki, ko pa nam je vsak dan -eno leto razlagala vse podrobnosti priprav.
Hmmm...

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #183 on: August 28, 2015, 01:25:17 PM »
Najbolje je, da si tiho, da nič ne poveš, splaniraš, se sam pozanimaš, potem pa samo povabiš. Sedaj so iz poroke naredili tak halo, da je to za znoret. Za poročne obleke se neveste tepejo in prerivajo pred trgovinami, ko so razprodaje, ko dodaš čemurkoli pridevnik poročni, cena storitev nenormalno poskoči. Običajno je res vse že zasedeno, ko se želiš poročiti, ker je po eno leto vnaprej vse rezervirano že, razen če se ne poročiš pozimi.

Če se želiš cerkveno, moraš, vsaj ponekod, 3 mesece prej najaviti cerkveno poroko, na matičnem uradu takoj po novem letu pričnejo zbirati prijave za uro civilnega obreda, razen če se seveda poročiš zunaj UE, kar pa s seboj prinese 170€ upravne takse, če ni tisti prostor priznan kot uradni prostor za poroko. Nekaj podobnega se je zgodilo Ljubljanskemu gradu, kjer moraš po novem plačati takso plus stroške najema gradu, kar pa niso izpod 400€.

Pa do malih stvari niti prišla še nisem...
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #184 on: August 30, 2015, 08:48:46 AM »
Nisem vedela, da se ljudje se toliko porocajo ::)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #185 on: August 30, 2015, 08:50:27 AM »
Sanjalka, zdaj si me pa nasmejala  :)

Kako to misliš?
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #186 on: August 30, 2015, 09:39:59 AM »
Ocitno okrog mene sami taki, ki jim ni do poroke :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #187 on: August 30, 2015, 10:11:14 AM »
Sanjalka, imava spet nekaj skupnega.  ;)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #188 on: August 30, 2015, 10:13:51 AM »
Jaz sem lani imela 5 porok, na katere sem bila povabljena.  :o  No, saj jih letos ni.  :laugh: 
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #189 on: August 30, 2015, 10:32:00 AM »

;)
Okrog mene vecinoma locenci, samski, vdovci, ranjeni....
Jah, kaj cmo, takle mamo, moj t neptun blizu, blizu dsc, t in n kiron v 7. hisi...kaj cem se rect :)
Pika midve imava isto postavitev his, tako da tranziti transpersonalnih planetov se sprehajajo in senaju dotikajo na istih podrocji zivljenja, sicer z razlicnimi zgodbami, zaradi razlicne postavitve n osebnoh planetov, ampak vseeno, podrocja zivljenja in delovanje tranzitov pa naju spremlja obe :D
Tako imava tudi obe t r venero v 12. hisi, jao kaj vse zakopanega prihaja sedaj ven, se vse za nazaj, tja do otrostva in se kaksno generacijo za nazaj.
Ti imas luno v raku, jaz sonce, mars in venero in sedaj se p luno...
Skratka tale dva pluton in uran naju kar prettesata in zahtevata neke transformacije, spremembe, neptun naju uci spuscanja in prepuscanja, ma ni da ni.... Ne vem, ce imam dovolj misic za vse tole :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #190 on: August 30, 2015, 11:38:04 AM »

;)
Okrog mene vecinoma locenci, samski, vdovci, ranjeni....
Jah, kaj cmo, takle mamo, moj t neptun blizu, blizu dsc, t in n kiron v 7. hisi...kaj cem se rect :)
Pika midve imava isto postavitev his, tako da tranziti transpersonalnih planetov se sprehajajo in senaju dotikajo na istih podrocji zivljenja, sicer z razlicnimi zgodbami, zaradi razlicne postavitve n osebnoh planetov, ampak vseeno, podrocja zivljenja in delovanje tranzitov pa naju spremlja obe :D
Tako imava tudi obe t r venero v 12. hisi, jao kaj vse zakopanega prihaja sedaj ven, se vse za nazaj, tja do otrostva in se kaksno generacijo za nazaj.
Ti imas luno v raku, jaz sonce, mars in venero in sedaj se p luno...
Skratka tale dva pluton in uran naju kar prettesata in zahtevata neke transformacije, spremembe, neptun naju uci spuscanja in prepuscanja, ma ni da ni.... Ne vem, ce imam dovolj misic za vse tole :)

Ja, Sanjalka, kot bi brala o sebi.
Edino r :Ve še nisem nič takega opazila, ali pa ne znam povezati z Venero in povezujem s čim drugim. Itak imam svega i svašta in pritiske planetov že nekaj let na najobčutljivejše točke horoskopa.
Mišice mi pa itak pobira.  :D

Jaz imam v zadnjem času probleme z "videnjem jasne slike". Zaradi vseh manipulacij.
Čisto sem se potegnila vase. Ne družim se z ljudmi, ne hodim ven, zelo težko sprejemam odločitve.
Tudi mi ni všeč, v kaj sem se spremenila v desetih letih.
Ah.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #191 on: August 30, 2015, 03:55:41 PM »
Pri nas pa retro venera vedno znova prinese na dan kakšno družinsko skrivnost. Me pravzaprav sploh ne spravi več iz tira. No pa eno določeno osebo ponavadi prinese na dopust v slovenijo in finance me še toliko bolj zezajo.
Bo že  :D

Študiram, da sem se sem selila v retro marsu. Zdaj imam načeloma izselitveni rok 1.10., če bo papirjad že na kupu, sicer se zna zavleči še za 3 mesece  :-X Ne vem kaj je pravzaprav slabše. Selitev v retro merkurju (hkrati bo to prva uradna skupna selitev z mojim dragim) ali še tri mesece stagniranja tukaj.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #192 on: August 30, 2015, 08:59:53 PM »
Ja, pri meni se okrog R :Ve vedno veliko dogaja. Vendar, glede na njen položaj v moji karti ni nič čudno.

Letos je pač tako P :Lu imam v  :vo, pa še leto ekspanzije je (hehe). Odkar je v vodnarju sem se kar precej spremenila. Želim svobodo, živim dobesedno iz danes na jutri, za nič se ne sekiram..kar je čisto v nasprotju kar je bilo lansko leto. Začela sem tudi pretiravati. Lansko leto sem bila bolj šparovna, letos pa me nič ne briga..Priznam, da se tudi za same odnose premalo trudim.
In prav te dni, je vse butnlo ven. Od moje najboljše kolgice sem dobila "grd" sms-češ kakšna prijateljica sem..nič je ne pokličem, v petek pa je šla moja sodelovka tožarit moji šefici kako sem površna in brezobrzirna...zdelo se mi je res grdo grdo..

vendar..potem sem pomislila, da se mora včasih nekaj grdega zgoditi, da se tudi jaz zamislim sama nad sabo..koliko se dejansko trudim v odnosu do drugega (čeprav me ta ne mara). Vse kar se je dejansko  nalagalo od maja, je zdaj butnilo ven.
Pod drobnogledom je tudi moj odnos s sestro. Tudi ona (ima zelo podoben položaj venere kot jaz, le da je v natančni opoziciji).

Glede na to, da so se razne neljube pripetije dogajale okoli trgovin, me je R :Ve očitno želela opozoriti tudi na to področje:))

Zdaj me pa zanima..res rabim nov kolo. ker se s kolesom vozim vsak dan v službo in sploh ne morem brez njega! Kdaj je za to ugoden čas? A naj počakam še 1 teden?

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #193 on: September 14, 2015, 08:07:17 AM »
Pogodbe v službah bom podpisovala v času R :Me.
:blank:

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #194 on: September 14, 2015, 09:41:05 AM »
Pogodbe v službah bom podpisovala v času R :Me.
:blank:

Itak imaš že v natalu zapis r merkurja, tako da so ti te energije poznane...
Bodi previdna, beri medvrsticami, preveri pike, vejice, pa bo ;)