Author Topic: Delo, talenti, denar, samostojno podjetništvo  (Read 10466 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Delo, talenti, denar, samostojno podjetništvo
« Reply #45 on: October 02, 2014, 12:00:14 PM »
Jaz sem pa pomoje preveč leva, da bi mela svoje podjetje.  :laugh:

Si skorajda ne predstavljam tega.

;D ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #46 on: October 02, 2014, 12:31:40 PM »

So pa tud taki, ki zelo radi hodijo v službe, sam med njimi takih še nisem zasledila, ki imajo Saturnovo in Uransko vladavino v 6 hiši  ;D

:D :D Ko pomislim na to, da bi mogla zdaj v službo se mi kar bruha res  ;D

Jaz grem rada. Ampak nisem šla vedno rada v vsako ...
9ZK 656

Online sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #47 on: October 02, 2014, 12:39:45 PM »
Jaz sem pa pomoje preveč leva, da bi mela svoje podjetje.  :laugh:

Si skorajda ne predstavljam tega.

;D ;D

Ja kaj, če je pa res.  ::)
9ZK 674

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #48 on: October 03, 2014, 08:38:01 AM »

Moja svoboda in kreativnost je moje zdravje in veselje

So pa tud taki, ki zelo radi hodijo v službe, sam med njimi takih še nisem zasledila, ki imajo Saturnovo in Uransko vladavino v 6 hiši  ;D

Sestra ima vrh 6.hiše v  :ko in zelo rada hodi v službo. Ampak njej se tam vedno kaj dogaja, saj ima v 6. hiši  :Ve in :Me..To je potem že druga pesem. Vladar 6. gre v 11. hišo.
Pri meni pa vladar 6.hiše  :Lu, gre v 8.hišo v  :Sk in je v  :kon:U, vladarjem ASC. Pa še vpeta je v T kvadrat...Sami šokovi v službi, menjala sem že res veliko služb, pustila službe kar iznenada, ni da ni... ne morem se sprostiti v službi, pa ni važno kakšna je...drug človek sem tam.

Tako pač imam.

Super, da ste se tako odločili pomagati Tejki. Upam, da ti rata.
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #49 on: October 03, 2014, 08:46:01 AM »

Moja svoboda in kreativnost je moje zdravje in veselje

Kaj pa dela tvoja sestra in ali je vodja

Sestra ima vrh 6.hiše v  :ko in zelo rada hodi v službo. Ampak njej se tam vedno kaj dogaja, saj ima v 6. hiši  :Ve in :Me..To je potem že druga pesem. Vladar 6. gre v 11. hišo.
Pri meni pa vladar 6.hiše  :Lu, gre v 8.hišo v  :Sk in je v  :kon:U, vladarjem ASC. Pa še vpeta je v T kvadrat...Sami šokovi v službi, menjala sem že res veliko služb, pustila službe kar iznenada, ni da ni... ne morem se sprostiti v službi, pa ni važno kakšna je...drug človek sem tam.

Tako pač imam.

Super, da ste se tako odločili pomagati Tejki. Upam, da ti rata.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #50 on: October 03, 2014, 09:11:55 PM »
Tejka

če želiš ti podarim en coaching, da ti bo lažje se izkopat iz situacije v kateri si.  8)

Evo z veseljem sprejmem.

V bistvu sem se odločila, da se res premaknem naprej. Sem že včeraj gledala za material, ker sem večino ustvarjalnih zadev zmetala stran, paypal moram vklopit, ker so materiali v tujini pol cenejši in veliko večja izbira je kot naš Prometej, Levček itd. Mulcu sem že napovedala nočno zasedanje njegove najverjetneje alfa točke za računalniško mizo (da mu bo jasno, da bo spet polno vsega gor), luč si moram it popravit ali pa novo omislit (kar bo pač ceneje), ker brez ne vidim ponoči, .... V bistvu sem verjetno vsaj na mentalnem nivoju premik že nekako začela.

Igralka verjetno ne bom nikoli hahaha. Če bo kaj podobnega kdaj kje, pa bom sprejela. Zakaj pa ne.

Merkur trgovina. No zadnji poskus dela v prodaji se je klavrno končal z lovljenjem zasluženega denarja...  :(  Neham bluzit, brcam se v rit.

Vedno je tako zelo lažje drugim svetovat in jim kazati pravo pot (ki jo itak že poznajo) kot pa sebe nanjo postavit.

Zmenjeno, ko boš pri volji me kar pokliči, da se uskladiva kdaj in kako.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #51 on: October 04, 2014, 08:41:32 AM »
Tea, sestra je in ni vodja. Vodi manjšo skupino ljudi. Nad sabo ima kar veliko ljudi.
Z avtoriteto pa nima dobrih odnosov. Velika težava je ravno v avtoriteti, ki je ne prenese. Zaradi tega je bila 1x skoraj ob službo. :) Na splošno je zadovoljna.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #52 on: October 04, 2014, 11:23:21 PM »
Tudi jaz ti za štart poklonim nekaj materiala

kaj boš pa delala?

Hvala za ponudbo Tea, bom kar eno temo odprla, ki bi lahko bila vsesplošno koristna  :-*

Tejka

če želiš ti podarim en coaching, da ti bo lažje se izkopat iz situacije v kateri si.  8)

Evo z veseljem sprejmem.

V bistvu sem se odločila, da se res premaknem naprej. Sem že včeraj gledala za material, ker sem večino ustvarjalnih zadev zmetala stran, paypal moram vklopit, ker so materiali v tujini pol cenejši in veliko večja izbira je kot naš Prometej, Levček itd. Mulcu sem že napovedala nočno zasedanje njegove najverjetneje alfa točke za računalniško mizo (da mu bo jasno, da bo spet polno vsega gor), luč si moram it popravit ali pa novo omislit (kar bo pač ceneje), ker brez ne vidim ponoči, .... V bistvu sem verjetno vsaj na mentalnem nivoju premik že nekako začela.

Igralka verjetno ne bom nikoli hahaha. Če bo kaj podobnega kdaj kje, pa bom sprejela. Zakaj pa ne.

Merkur trgovina. No zadnji poskus dela v prodaji se je klavrno končal z lovljenjem zasluženega denarja...  :(  Neham bluzit, brcam se v rit.

Vedno je tako zelo lažje drugim svetovat in jim kazati pravo pot (ki jo itak že poznajo) kot pa sebe nanjo postavit.

Zmenjeno, ko boš pri volji me kar pokliči, da se uskladiva kdaj in kako.

Nensi te pokličem v ponedeljek  :-* Hvala še enkrat :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #53 on: October 16, 2014, 03:03:42 PM »
Še prazne šatlice od filtrov... Če še kdo zvija čike :D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #54 on: November 03, 2014, 05:47:10 PM »
Imam prijateljico, ki je že tri leta brez službe, zdaj, ko je njena P :Lu, prestopila v   :ov, se je končno odločila/opogumila in razmišlja, da bi odprla s.p. ali kaj podobnega....
Me zanima, če ji lahko na kakšen način pomagate/ z astrološkim znanjem ?
Seveda bi prilepila njeno karto. ? Je pa že čisto obupana in na koncu z živci...Kljub temu, da je šolana, je nikjer ne vzamejo....Nek astrolog ji je celo rekel, da ima blokado na področju službe/kariere in da zelo slabo kažeee....
« Last Edit: November 03, 2014, 05:50:25 PM by Lisa »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #55 on: November 03, 2014, 06:34:55 PM »
Lahko prilepiš
www.Astro-Star.net

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #56 on: November 03, 2014, 07:12:21 PM »

Hvala.

V bistvu ji zelo ležijo jeziki, bi prevajala knjige, če bi našla kaj, ampak zaenkrat ni nič na vidiku.
Drugače je zelo ustvarjalna, kreativna, ročno spretna..izdeluje nakit, voščilniče, okrasne škatlice in podobno. Ima že FB profil, na Bolhi in Salamonu oglas, ampak tudi tukaj nima sreče. Nudi tudi inštrukcije...
Študirala je turizem.
Vesela bo kakšnega nasveta, predloga ali česarkoli kar bi ji pomagalo, da se prebije iz tega začaranega kroga.
S fantom / ki je tudi že nekaj časa brezposeln/ razmišljata, da bi preuredila staro hišo( last partnerjevega očeta) in jo preuredila v HOSTL, saj leži v dokaj turističnem kraju...Ampak so problem finance.
Kdaj ji bodo planeti končno naklonjeni ?

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #57 on: November 04, 2014, 06:04:14 AM »
Zelo veliko idej ima, ampak nič ne realizira oz. vse pade v vodo.
Ima mogoče možnost za delo v tujini ?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #58 on: November 04, 2014, 07:48:07 AM »
Po moje bo po januarju šlo..... vsaj bolje bo glede denarja, ko Neptun spusti Venero
Pa Saturn se bo premaknil /ji je prožil T kvadrat/

Zanimiv bo Uran ki bo delal trigon na Sonce, se pravi nov in drugačen pristop. Pomembno bo skupinsko delo, odnosi - o čemer govorijo tudi mrki v letu 2015

Pomembno je, da se nekoliko "pogovori" s svojim karmičnim vozlom - Saturn bo na južnem opozicija severni ....

Drugač pa ja - hotelirstvo, pa tudi tujina bi se izšla. Morebiti bi bilo fajn, da gre za nekaj časa tja živet in delat /ne samo tranzitna služba, ta ne bi prinesla toliko rezultata/, pa se vrne in vloži v svoj hotel.

www.Astro-Star.net

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #59 on: November 04, 2014, 05:04:11 PM »
Hvala, Tea! Lepo praznuj !  ;) In ostaaani ZDRAVA!!