Author Topic: Numerologija II  (Read 40604 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Numerologija II
« Reply #15 on: August 17, 2015, 03:49:20 PM »
Moja OL je 2.
SD se mi pa ne da racunati, a lahko katera naredi to zame :)
hvala :-*

Ce sem si prav izracunala je moj SD po letosnjem roj.dnevu (4.7.) 12, kar mi ni najbolj vsec ::)
Do roj. dne pa je bil 11.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #16 on: August 17, 2015, 04:00:38 PM »
Jaz tudi OL6 in SD7 za letos.
A ja? Poročila se bom?  :o
Živi bili pa vidjeli.  :D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #17 on: August 17, 2015, 04:47:16 PM »

SD7 si imela do tvojega letosnjega rd, potem imas sedaj ze SD8.
Ce jaz prav razumem.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #18 on: August 17, 2015, 04:56:05 PM »

Ce jaz prav razumem.

Aha ok. Hvala, Sanjalka.
Ja sem res imela zdravstvene težave v maju in juniju. In hodila okoli zdravnikov. Na testiranja, preglede.

A potem imam tudi OL7 in ne 6?

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #19 on: August 17, 2015, 05:04:28 PM »
No lani se nisem pa nič poročila.  :D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #20 on: August 17, 2015, 05:15:04 PM »

Ce jaz prav razumem.

Aha ok. Hvala, Sanjalka.
Ja sem res imela zdravstvene težave v maju in juniju. In hodila okoli zdravnikov. Na testiranja, preglede.

A potem imam tudi OL7 in ne 6?

OL imas letos 6 in v letu 2016 bos imela 7.
Vsaj jaz tako tole racunanje razumem :)

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #21 on: August 17, 2015, 07:16:07 PM »
Jaz pa tega racunanja se zdaj ne stekam  :o
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #22 on: August 17, 2015, 07:33:11 PM »

Tvoja OL:
13+9+2+1+5=21=3
OL ZA 2015 je 3
OL za 2016 je 4

Tvoj SD do letosnjega rd je 7 in od roj. dne naprej bo 8 do naslednjega roj.dne....

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #23 on: August 17, 2015, 10:00:21 PM »
Hvala Sanjalka  :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #24 on: August 17, 2015, 11:03:12 PM »
Kaksen je pomen za OL 7 in OL 8?

Offline Tweety8

• Grupa Biokibernetika
  • Uporabnik
  • Give your dream a chance.
« Reply #25 on: September 14, 2015, 08:00:28 AM »
OK sem blond ne štekam glih računanja starostne dobe. Moje osebno število za 2016 je 6. A od tega odštejem al od svoje starosti 34 let. Ne da se mi rzamišljat sploh  ;D
ojla :)
Starost 34 let deliš z 12 = 2 in 10 ostane temu za prvo polovico leta, pred tvojim RD prišteješ +1 (aja, leta, ki jih delimo vzamemo 1.1. tistega leta, ko želimo SD) če boš 1.1.2016 stara 34 let, je tvoja SD 11 do tvojega rojstnega dne v letu 2016 in SD12 od tvojega rojstnega dne 2016 naprej

OL6 -glej pri sasi, sem napisala
SD11- novi projekti, spremembe, novi načrti,poudarek na komunikaciji in novostih, predvsem v odnoih z brati in sestrami, zadovoljstvo na področju prijateljstva
SD12-skrbi, stiske in napetosti, predvsem na finančnem področju

:) če pa sem narobe napisala za SD, pa bom dopisala kasneje še za SD 10. Preveri, prosim :)

Stekam zdej, hvala :) bo prav kar si zracunala 6,11 so mi vsec, 12 pa bljak, bljak....:)

Saj SD12 ni nujno, da je slaba. Poznam nekoga, ki je bil v SD12 in je imel res full skrbi glede denarja, ker ga je imel v tistem času toliko, da ni vedel, kako bi ga vložil in kam bi ga dal, da bi bilo najbolje... Tko da si lahko tudi ti to skreiraš :) boš imela skrbi, ker ne boš veleda, kam z denarjem.ker ga bo toliko ;)

Offline Tweety8

• Grupa Biokibernetika
  • Uporabnik
« Reply #26 on: September 14, 2015, 08:29:23 AM »
Moja OL je 2.

Ce sem si prav izracunala je moj SD po letosnjem roj.dnevu (4.7.) 12, kar mi ni najbolj vsec ::)
Živjo, Sanjalka,
v letošnjem letu (2015) si v OL1 in SD10- v prvi polovici leta, sedaj pa SD11- (vzameš leta, ki si jih imela 1.1. 2015 in potem deliš z 12, ostanku pa prišteješ 1 in potem 2)
V drugem letu pa si v OL2 in Imaš SD 11 in potem SD12

OL2: To je leto, ko imamo najmanj svojega vpliva. Dogajajo se stvari, ki nam jih prinese usoda. Predvsem je veliko poudarka na odnosih- karkoli se spreminja in tudi služba, je pomembna zaradi oseb, s katerimi sodeluješ oz se srečuješ. Uresničijo se dogodki, ki so določeni z usodo. Zelo ugodno leto je za timsko sodelovanje ali skupinske projekte.
V prvi polovici SD11 sicer pravi, da je ugoden čas za nove projekte , spremembe in na komunikaciji in odnosih z brati in sestrami. (glede na tekoče leto- boš lahko z njimi kaj razčistila, zaključila kakšno temo...) je pa v tem času podpora, zadovoljstvo s prijatelji.
Glede na SD 12 v drugi polovici leta pa je dobro dobro premisliti, kam vlagati denar, kako ga porabiti, saj v OL2 lahko pride do nihanja financ- večji dobitek in tudi lahko primankljaj.
v letu 2017 pa se ti zopet odpirajo nove poti, odštekane ideje in več energije za nove korake, predvsem po rojstnem dnevu (OL3, SD 12,SD1)

Offline Tweety8

• Grupa Biokibernetika
  • Uporabnik
« Reply #27 on: September 14, 2015, 09:33:19 AM »

Ja, Pika, letos si v OL6 in pred rojstnim dnem v SD7 in od roj. dne v SD8. (lahko bi se poročila, mogoče si se pa na novo zaljubila v tistem času , so se prebudila kakšna čustva, ki jih že nekaj časa nisi začutila :) -morda že lani, ker si imela OL5 in SD7-za kakšno romanco, novo ljubezen.)
v letu 2016 pa boš, kot je sanjalka napisala v OL7 in SD8 / SD9. (mislim, da sem za SD 8 in 9 napisala).

OL7: To leto je namenjeno predvsem poglabljanju vase, duhovnemu in osebnemu razvoju. V tem letu je dobro, da se poglobiš vase, ugotoviš, kdo res si, kaj si želiš, in greš na kakšna izobraževanja za dušo, saj ti lahko potem v naslednjem letu prinesejo velik dobiček -oz. znanje, ki si ga pridobiš. V tem letu se ti splača tudi delati bolj na dobrodelnosti, kot zaslušku. Manj ko boš mislila na finance, več jih bo, če boš stvari delala s srcem, znajo pa se vseeno malo zmanjšati. Večja vlaganja se odsvetujejo in posojanje denajra, saj se večinoma izkažejo kot slaba naložba. Zdravje- ja, poskrbi, da boš zdravo jedla (SD8) in skrbela za svoje telo. V drugi polovici leta, ko boš v SD9, pa lahko zaključuješ določene stvari- (glede na kombinacijo OL7 in SD9, pa še tekoče leto je 9). Tako da kar na izi v tem letu bolj umirjeno in preudarno:) naberi si znanja in moči v letu 2016, da boš v letu 2017 razturala, ker imaš številke TL1 OL8 SD9 SD10, tko da ti zna kakšen posel v tujini fajn ratat :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #28 on: September 14, 2015, 09:36:13 AM »
Moja OL je 2.

Živjo, Sanjalka,
v letošnjem letu (2015) si v OL1 in SD10- v prvi polovici leta, sedaj pa SD11- (vzameš leta, ki si jih imela 1.1. 2015 in potem deliš z 12, ostanku pa prišteješ 1 in potem 2)
V drugem letu pa si v OL2 in Imaš SD 11 in potem SD12

OL2: To je leto, ko imamo najmanj svojega vpliva. Dogajajo se stvari, ki nam jih prinese usoda. Predvsem je veliko poudarka na odnosih- karkoli se spreminja in tudi služba, je pomembna zaradi oseb, s katerimi sodeluješ oz se srečuješ. Uresničijo se dogodki, ki so določeni z usodo. Zelo ugodno leto je za timsko sodelovanje ali skupinske projekte.
V prvi polovici SD11 sicer pravi, da je ugoden čas za nove projekte , spremembe in na komunikaciji in odnosih z brati in sestrami. (glede na tekoče leto- boš lahko z njimi kaj razčistila, zaključila kakšno temo...) je pa v tem času podpora, zadovoljstvo s prijatelji.
Glede na SD 12 v drugi polovici leta pa je dobro dobro premisliti, kam vlagati denar, kako ga porabiti, saj v OL2 lahko pride do nihanja financ- večji dobitek in tudi lahko primankljaj.
v letu 2017 pa se ti zopet odpirajo nove poti, odštekane ideje in več energije za nove korake, predvsem po rojstnem dnevu (OL3, SD 12,SD1)

Hvala Tweety8 :)
Ja, za leto 2016 je moja OL 2, tako sem tudi izračunala.
Za SD sem računala dopolnjeno starost v letu 2015, sedaj vidim, da si zapisala, da moramo šteti dopolnjeno starost na dan 1.1.2015. Ok, sedaj vse jasno ;) ;D
Mi lahko napišeš še pojasnilo za OL1. Hvala :-*

Offline Tweety8

• Grupa Biokibernetika
  • Uporabnik
« Reply #29 on: September 14, 2015, 09:49:04 AM »

Tvoja OL:
13+9+2+1+5=21=3
OL ZA 2015 je 3
OL za 2016 je 4

Tvoj SD do letosnjega rd je 7 in od roj. dne naprej bo 8 do naslednjega roj.dne....

Sanjalka- obvladaš :)
v letu 2015 je OL 3 in SD 7 / 8
v letu 2016 pa OL 4 in SD 8/9
OL4: to je delovno obdobje. Močno naraste kreativnost, želja po novih projektih, novih oblikah dela. Potrebno je v tem času organizirati svoje delo, ponavadi se poveča odgovornost in količina dela. Dobro je postaviti prioritete, da ne pregoriš- potrebno je dati pozornost tudi svojemu zdravju. Do uspeha prideš z vztrajnostjo in postavljanjem avtoritete, kar se pokaže ob koncu leta oz. v naslednjem letu. V tem času si je potrebno organizirati tudi svoj prosti čas- čas zase, za dušo, saj ga drugače ne bo. To leto je tudi dobro za reševanje odnosov z moškimi osebami.