Author Topic: Naj ... dogodek dneva 12. del  (Read 78972 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
Re: Naj ... dogodek dneva 12. del
« Reply #120 on: November 03, 2014, 08:42:35 PM »
Juheeej Jane...Bravooo  :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #121 on: November 05, 2014, 07:22:53 AM »
Naša Iza je pa letos prva na lestvici najbogatejših. Ponosna nanjo zelo  :-* Bravo Iza.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #122 on: November 05, 2014, 07:36:37 AM »
Naša Iza je pa letos prva na lestvici najbogatejših. Ponosna nanjo zelo  :-* Bravo Iza.

Ja, res bravo  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #123 on: November 05, 2014, 08:49:55 AM »
Jaaaa, čist vesela tud js!
sej sem vedla, da bo prva!
:)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #124 on: November 05, 2014, 09:01:39 AM »
Ja, bravo, Iza.

:-*
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #125 on: November 05, 2014, 09:36:53 AM »
Sem kupila danes Managerja, ker me je zanimalo, kaj piše v njem.

Članek je dokaj nastrojen proti njima in to samo zato, ker nista hotela dati intervjuja. Iza je povedala, da nista lastnika podjetja, temveč sta lastništvo prenesla na dobrodelno organizacijo, ker pa novinarji niso izvohali ničesar o njej, sedaj pravijo, da je vse larifari. Ko so vprašali Izo, pa ni hotela odgovarjat na vprašanje, kako sta pri tem zaščitila interese svoje družine, ker s tem posegajo v njeno zasebnost.

Ne vem, a so res vsi samo še negativno nastrojeni?  ???
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #126 on: November 05, 2014, 09:43:06 AM »
Ne postavljam se na nobeno stran, ampak ni čudno, da so ljudje nastrojeni. To povzročajo mediji ... Če je kdo gledal včeraj oddajo Preverjeno, kjer so govorili o 100 najbogatejših, naslednji prispevek je bil pa o revščini in izkoriščanju delavcev. Dve skrajnosti. Tako se samo poglablja prepad med tistimi, ki imajo veliko in tistimi, ki nimajo nič. Družba tako ne more funkcionirat normalno in v sožitju. Neenakomerna razporejenost dobrin je vedno in vedno bo povzročala trenja med enimi in drugimi.
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #127 on: November 05, 2014, 09:55:13 AM »

Članek je dokaj nastrojen proti njima in to samo zato, ker nista hotela dati intervjuja. Iza je povedala, da nista lastnika podjetja, temveč sta lastništvo prenesla na dobrodelno organizacijo, ker pa novinarji niso izvohali ničesar o njej, sedaj pravijo, da je vse larifari. Ko so vprašali Izo, pa ni hotela odgovarjat na vprašanje, kako sta pri tem zaščitila interese svoje družine, ker s tem posegajo v njeno zasebnost.

Trapasto je to, koliko je faušije.
Iza in Samo sta si vse sama ustvarila. Pa čist prav imata, ko ne dajate intervjujev. Koga pa kaj briga.
Jaz jima lahko samo iz srca čestitam
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #128 on: November 05, 2014, 10:06:39 AM »
Podpišem pod Teo  :).
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #129 on: November 05, 2014, 10:16:12 AM »

Iza in Samo sta si vse sama ustvarila. Pa čist prav imata, ko ne dajate intervjujev. Koga pa kaj briga.

Se popolnoma strinjam. Revijo sem kupila iz čisto drugega razloga, ampak sem potem prebrala članek, ker mi je stara mama že zjutraj rekla, da so na televiziji povedali, da kao lažeta.

9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #130 on: November 05, 2014, 10:20:38 AM »

Se popolnoma strinjam. Revijo sem kupila iz čisto drugega razloga, ampak sem potem prebrala članek, ker mi je stara mama že zjutraj rekla, da so na televiziji povedali, da kao lažeta.
Noben jih ni vidu, ko sta študenta z dvema majhnima otrokoma v eni študentski sobi brez vsakršne podpore morala preživet in si plačat študij in življenje
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #131 on: November 05, 2014, 10:37:39 AM »
Tea,

meni je to vse jasno, nisem nič rekla. Šokiralo me je samo, kako se ljudje predstavljajo potem v raznoraznih člankih. Sicer pa me to skorajda ne bi smelo presenetiti.

In ja, Maja, se popolnoma strinjam. Na eni strani nenormalno bogastvo, potem pa revščina. Zato pa nastaja tak razsloj.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #132 on: November 05, 2014, 11:01:17 AM »
Fovšija vedno bo, brezveze se ozirati na to. To so tipični primerki ko vidijo ljudi samo ko imajo denar, pred tem jih pa nihče tudi povoha ne.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #133 on: November 05, 2014, 11:15:20 AM »
Ne postavljam se na nobeno stran, ampak ni čudno, da so ljudje nastrojeni. To povzročajo mediji ... Če je kdo gledal včeraj oddajo Preverjeno, kjer so govorili o 100 najbogatejših, naslednji prispevek je bil pa o revščini in izkoriščanju delavcev. Dve skrajnosti. Tako se samo poglablja prepad med tistimi, ki imajo veliko in tistimi, ki nimajo nič. Družba tako ne more funkcionirat normalno in v sožitju. Neenakomerna razporejenost dobrin je vedno in vedno bo povzročala trenja med enimi in drugimi.

Jap 8)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #134 on: November 05, 2014, 11:16:11 AM »
Izi pa vse čestitke, sem res vesela zanjo, vem da si zasluži in ji privoščim iz srca :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.