9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Je moja mama rekla, da sem ista kot tamala. Baje sem tudi jaz do ne vem katerega leta - še krepko v najstniška zavijala z očmi ob vsaki opazki, KAJ moram in KAJ ne smem. Haha ja no očitno se zgodovina ponavlja, ker toliko kot naše dete zavija z očmi, sem očitno samo jaz Samo sem zdaj očitno že saturnovska da ji težim Bom se poboljšala haha
Naša Iza je pa letos prva na lestvici najbogatejših. Ponosna nanjo zelo Bravo Iza.
Quote from: Pika on November 03, 2014, 09:24:27 AMSaša, te imam v mislih. V mislih že, ti še zmanifestirej.
Saša, te imam v mislih.
Hipna manifestacija, na wc-ju razmišljam da rabim nekoga ki me bo tržil, ker vsega ne zmorem sama, pridem v pisarno. Halo gospa, mi vam bomo na mesec zrihtali 5 strank...cena taka in taka. OK smo se kar zmenili
Quote from: sasa on November 03, 2014, 09:53:16 AMQuote from: Pika on November 03, 2014, 09:24:27 AMSaša, te imam v mislih. V mislih že, ti še zmanifestirej. Aaaaaaajd, gremo. Drug teden??
Quote from: Jane on November 05, 2014, 07:22:53 AMNaša Iza je pa letos prva na lestvici najbogatejših. Ponosna nanjo zelo Bravo Iza.Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, Iza! Čestitke!