Author Topic: Naj ... dogodek dneva 12. del  (Read 78918 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jernej

• Mojster
Re: Naj ... dogodek dneva 12. del
« Reply #315 on: December 14, 2014, 11:05:12 AM »
Jerne, hvala za čestitke-ne razumem kaj si mislil z "Rakmo" ?

Če ne veš, kaj sem mislil, potem že nisi tam delala tečaja ;-)

Ja, sem prebrala pri Reni sedajle. Nisem delala tam, sem delala pri Concordiji :)

čestitke tweety  :)
lastnica Concordie je pa moja prijateljica in sošolka na NLP-ju, ravno ta vikend imamo en modul
majhen svet  :D

Ko sem bil letos poleti na NLP kongresu sem opazil, da ima mediacija kar precej fint podobnih. No, saj gre v obeh primerih za umirjanje žoge in komunikacijo :)
Imam pa eno vprašanje za vas, mediatorke. Kaj za vraga vas žene k temu, da bi poslušale kregarije drugih ljudi in se trudile, da dosežejo dogovor?

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #316 on: December 14, 2014, 11:14:51 AM »
Oj Jernej, kaj pa ti na NLP? Se tudi ukvarjaš s tem? No, sama sem izbirala med nadaljevanjem uspos.iz mediacije in ugotovila, da bom z NLP dobila še širši okvir. Če mene vprašaš, proti računovodstvu zaenkrat rajš poslušam kreganje  :D. Joke. No, jz iz interesa, da si počasi nastavim svoje dodatno delo, v katerem bom uporabljala tudi te elemente, ne pa izključno samo to...kakor bo povpraševanje. In menda ni slabih strank, samo slabi mediatorji ali NLP praktiki  ;)

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #317 on: December 14, 2014, 11:20:49 AM »
Oj Jernej, kaj pa ti na NLP? Se tudi ukvarjaš s tem? No, sama sem izbirala med nadaljevanjem uspos.iz mediacije in ugotovila, da bom z NLP dobila še širši okvir. Če mene vprašaš, proti računovodstvu zaenkrat rajš poslušam kreganje  :D. Joke. No, jz iz interesa, da si počasi nastavim svoje dodatno delo, v katerem bom uporabljala tudi te elemente, ne pa izključno samo to...kakor bo povpraševanje. In menda ni slabih strank, samo slabi mediatorji ali NLP praktiki  ;)

Sem prilezel do NLP Mojstra Praktika. Ampak pri moji blazni "ljubezni" do ljudskih množic bi za mediacijo dal dve sprti strani v 3x3m veliko zabetonirano sobo brez oken s samo eno žarnico, visečo na dveh žičkah. Vsakega opremiš s pipcem in kdor pride ven po treh dneh, je "zmagal".

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #318 on: December 14, 2014, 11:25:58 AM »
Oj Jernej, kaj pa ti na NLP? Se tudi ukvarjaš s tem? No, sama sem izbirala med nadaljevanjem uspos.iz mediacije in ugotovila, da bom z NLP dobila še širši okvir. Če mene vprašaš, proti računovodstvu zaenkrat rajš poslušam kreganje  :D . Joke. No, jz iz interesa, da si počasi nastavim svoje dodatno delo, v katerem bom uporabljala tudi te elemente, ne pa izključno samo to...kakor bo povpraševanje. In menda ni slabih strank, samo slabi mediatorji ali NLP praktiki  ;)

Sem prilezel do NLP Mojstra Praktika. Ampak pri moji blazni "ljubezni" do ljudskih množic bi za mediacijo dal dve sprti strani v 3x3m veliko zabetonirano sobo brez oken s samo eno žarnico, visečo na dveh žičkah. Vsakega opremiš s pipcem in kdor pride ven po treh dneh, je "zmagal".

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: 8)
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #319 on: December 14, 2014, 11:32:18 AM »
 :laugh: :laugh: :laugh:

Ja zakaj si se pa potem šel NLP-jevca?  :D Glede na bližino, a to si bil na usp.v Grižah?

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #320 on: December 14, 2014, 12:14:59 PM »
:laugh: :laugh: :laugh:
Ja zakaj si se pa potem šel NLP-jevca?  :D Glede na bližino, a to si bil na usp.v Grižah?
NLP je uporaben tudi v druge namene. Prevsem je odličen za odkrivanje mlatenja prazne slame in postavljanje mlatilca taiste prazne slame pred konkretna dejstva in v zadrego. Za lastno uporabo, torej. Pomoč drugim je velikokrat le projekcija želje spremenit znance in neznance po svojem modelu sveta. Poleg tega se narod v splošni večini boji sprememb, ker je potem dejansko treba kaj napravit.
Ne, ni me učila Mulejeva, ampak Račnik in Bavec.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #321 on: December 14, 2014, 12:23:00 PM »

NLP je uporaben tudi v druge namene. Prevsem je odličen za odkrivanje mlatenja prazne slame in postavljanje mlatilca taiste prazne slame pred konkretna dejstva in v zadrego. Za lastno uporabo, torej. Pomoč drugim je velikokrat le projekcija želje spremenit znance in neznance po svojem modelu sveta. Poleg tega se narod v splošni večini boji sprememb, ker je potem dejansko treba kaj napravit.
Ne, ni me učila Mulejeva, ampak Račnik in Bavec.
Tk kot si rekel... Ampak ok, za kakšen biserček tu in tam se splača potruditi...sploh če kdo res sam želi spremembo.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #322 on: December 14, 2014, 04:05:28 PM »

Hahahaha
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #323 on: December 14, 2014, 10:08:38 PM »
Jaz sem ze kar postavila smrekco danes.
Vem vem vem da se jo vedno na bozicni vecer, tudi pri nas je bilo vedno tako, letos sem rekla da bo pa drugace. In je  ;D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #324 on: December 15, 2014, 06:25:04 AM »
Tudi midva jo že imava  :)

Darila se pa tudi že nabirajo spodaj
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #325 on: December 15, 2014, 07:11:08 AM »
Jaz sploh ne vem ce jo letos bomo, ker Uma na vse spleza. Nekak mi ni vsak dan smreko s tal pobirat :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #326 on: December 15, 2014, 07:20:02 AM »
Jaz sploh ne vem ce jo letos bomo, ker Uma na vse spleza. Nekak mi ni vsak dan smreko s tal pobirat :D
Ali pa je to prilika, da ji dopoveš, da se na nekatere stvari ne pleza.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #327 on: December 15, 2014, 07:22:08 AM »

Ahahaha ja, ja pridi pa povej se ne 2 leti staremu ;) firbcnost in zvedavost je vecja kot poslusnost :)

Moja astro karta

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #328 on: December 15, 2014, 07:47:08 AM »

Ahahaha ja, ja pridi pa povej se ne 2 leti staremu ;) firbcnost in zvedavost je vecja kot poslusnost :)

Ok. Da se razumemo. Ni moja izkušnja. Sem videl v TV oddaji.
Otroku ne moreš NIČ dopovedat. Treba ga je prijet in fizično preusmerit. Zraven pa govorit, da bo to dvoje povezal. Po nekaj 10 ponovitvah bo doživljensko dojel.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #329 on: December 15, 2014, 09:01:59 AM »
Preokvirjanje  :D