PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: sanjalka on November 19, 2014, 09:48:33 AMQuote from: Pika on November 19, 2014, 09:08:47 AMČudni občutki danes.Osamljenost in hudo razočaranje nad življenjem. Pika objem Drugače pa jaz tudi danes s takšnimi občutki Hvala, Sanjalka. Objem tudi tebi.Bom se poskusila nekako k sebi spravit.Govorila sem pa s tisto gospo iz trgovine. Sem jo kar poklicala.Ne vem... Čudni filingi.
Quote from: Pika on November 19, 2014, 09:08:47 AMČudni občutki danes.Osamljenost in hudo razočaranje nad življenjem. Pika objem Drugače pa jaz tudi danes s takšnimi občutki
Čudni občutki danes.Osamljenost in hudo razočaranje nad življenjem.
Quote from: Pika on November 19, 2014, 10:01:25 AMQuote from: sanjalka on November 19, 2014, 09:48:33 AMQuote from: Pika on November 19, 2014, 09:08:47 AMČudni občutki danes.Osamljenost in hudo razočaranje nad življenjem. Pika objem Drugače pa jaz tudi danes s takšnimi občutki Hvala, Sanjalka. Objem tudi tebi.Bom se poskusila nekako k sebi spravit.Govorila sem pa s tisto gospo iz trgovine. Sem jo kar poklicala.Ne vem... Čudni filingi.In, bo zmigala svojo tirnico?
Quote from: Pika on November 19, 2014, 09:08:47 AMČudni občutki danes.Osamljenost in hudo razočaranje nad življenjem. Pika, tudi od mene prejmi objem; pa tolažba, da sta na astro nebu in te dni v , kar ni najbolj ljubeč aspekt
Pika, kakšna ura oddaje tvojega posta.Nekaj se bo premaknilo naprej, verjamem, da se bo.
Punce, hvala!!!!!! Vidim pa, da nas je precej občutljivih na današnje aspekte.Sem boljše, sem izkašljala svoj monolog in se nehala smilit sama sebi. Zdajle grem pa delat.
Quote from: sanjalka on November 19, 2014, 11:36:53 AMPika, kakšna ura oddaje tvojega posta.Nekaj se bo premaknilo naprej, verjamem, da se bo. Uf, res je, ura obeta nekaj dobrega.
Quote from: Pika on November 19, 2014, 05:04:44 PMPunce, hvala!!!!!! Vidim pa, da nas je precej občutljivih na današnje aspekte.Sem boljše, sem izkašljala svoj monolog in se nehala smilit sama sebi. Zdajle grem pa delat. Tale ura tudi ni od muh.